krzyniek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Normalnie wstałem a tu biało za oknem K**wa miała być podobno wiosna a nie przekopcona zima A jak tam w Wawie ? sypie ? słyszałem że to tylko do poniedziałku ta zima
Kaśka Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Śnieg jest, ale nie jakoś dużo, tylko tak nasypane trochę "białego". :>
krzyniek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Śnieg jest, ale nie jakoś dużo, tylko tak nasypane trochę "białego". :> tak jak pączki posypane pudrem :>
poziek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 jednym słowem do d*py z tym sniegiem...
spanky Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 jednym słowem do d*py z tym sniegiem... ale perwersja ....
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 U mnie na wiosce dzis bylo bialo, pelno sniegu i fajnie mi sie slizgalo na letnich 235...
spanky Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 nowa reklama R8 : http://www.youtube.com/watch?v=2xd0Tw9wOB4&eurl=http://www.joemonster.org/filmy/7207/Tak-reklamuje-sie-nowa-limuzyna-Audi-R8
Bergerac Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Dobra chętnie siespotkam z wami. A czy kolega możemi powiedzieć czy słyszał coś o forum starych kont. Przyszedł bowiem domnie mail z informacjaże jest takie forum żeby się logować i korzystać tylkoże zalogowałem siea takiego forum nie ma . Kamfora. A można przyjechać bez samochodu? Spociki dla klubowiczów warszawskich (i nie tylko): -> WTOREK -> godz. 19:00 -> Fort Wola ul. Połczyńska -> ZAPRASZAM -> Jak ktos nie ma mojego telefonu to pisac na PW (lepiej nas tak znalesc) Wiecej informacji na ostatnich stronach Jasne, że można przyjechać, zapraszam bardzo serdecznie. Tylko ostrzegam, że to uzaleznia Ja nic nie wiem na temat starych kont I oczywiście auto nie jest wymogiem, ale fajnie by było nam obejrzeć twoje autko i ocenić jesli się pojawisz. Pojawić się pojawię ale nie Audicą nie jest moja wpisałem ją dzięki uprzejmości mojego brata, którą bardzo rzadko ale korzystam. Ja jeżdze całkowicie czymś innym co się umywa do zajefajnych Audiolek. Ale czemu nie, wyzwanie jest zawsze kuszące. Pozdrawiam Piotrek
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 (...)Pojawić się pojawię ale nie Audicą nie jest moja wpisałem ją dzięki uprzejmości mojego brata, którą bardzo rzadko ale korzystam. Ja jeżdze całkowicie czymś innym co się umywa do zajefajnych Audiolek. Ale czemu nie, wyzwanie jest zawsze kuszące. Pozdrawiam Piotrek Nie maż się, tylko przyjeżdżaj. Potrafiliśmy się zaopiekować nawet Renault Thalia, to Twoim też damy radę
tomaszu Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Ale trzeba zaznaczyć, że Thalia była wściekła.
krzyniek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 jest jeszcze opel astra kombi (czasami)
hhacek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 nowa reklama R8 : http://www.youtube.com/watch?v=2xd0Tw9wOB4&eurl=http://www.joemonster.org/filmy/7207/Tak-reklamuje-sie-nowa-limuzyna-Audi-R8
T-żółw Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 jest jeszcze opel astra kombi (czasami) czyj?? ja tam widziałem za to kilkarazy ibize tdi sport i nie zapominajcie o klubowej dacii avant
hornet Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Potrafiliśmy się zaopiekować nawet Renault Thalia, to Twoim też damy radę :polew: Pamietaj żeby zamykać samochód i nalepiej weź jakiegoś doga na wygłodzeniu [br]Dopisany: 15 Luty 2008, 22:15 _________________________________________________ i nie zapominajcie o klubowej dacii avant To jeszcze dacia jest
T-żółw Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Cytat: T-żółw Dzisiaj o 22:13i nie zapominajcie o klubowej dacii avant To jeszcze dacia jest jest jest i nawet ostatnio właściciel się pokazał..chciał sprawdzić czy fura OK bo tylu łobuzów dookoła sie kreciło
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 chciał sprawdzić czy fura OK bo tylu łobuzów dookoła sie kreciło :tongue4 optymista :laghing2:
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 jest jeszcze opel astra kombi (czasami) czyj?? Przemka Kasi no i doj****ło śniegu [br]Dopisany: 16 Luty 2008, 07:17 _________________________________________________ Cytat: T-żółw Dzisiaj o 22:13i nie zapominajcie o klubowej dacii avant To jeszcze dacia jest jest jest i nawet ostatnio właściciel się pokazał..chciał sprawdzić czy fura OK bo tylu łobuzów dookoła sie kreciło nawet mazda była ale tyko na chwilkę
4łapy Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Witajcie koledzy! Mam prośbę-pytanie czy zechce mi ktoś pomóc, bo trochę się działo z moim min. odłączenie akumulatora i dla spokojności chciałbym aby mi ktoś z Was sprawdził VAG"iem, czy innym narzędziem, moje autko, czy są jakieś problemy i jakie, trochę kręcę, ale krótko, chodzi mi o diagnostykę. Wtorek, Fort Wola, pasuje mi ta lokoazlizacja. 4łapy pozdrawiam
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Witajcie koledzy! Mam prośbę-pytanie czy zechce mi ktoś pomóc, bo trochę się działo z moim min. odłączenie akumulatora i dla spokojności chciałbym aby mi ktoś z Was sprawdził VAG"iem, czy innym narzędziem, moje autko, czy są jakieś problemy i jakie, trochę kręcę, ale krótko, chodzi mi o diagnostykę. Wtorek, Fort Wola, pasuje mi ta lokoazlizacja. 4łapy pozdrawiam pewnie ktos zechce, tylko nie wiem jaka aktualnie stawka obowiązuje za vag_owanie ostatnio to było chyba 99,99zł :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 tylko nie wiem jaka aktualnie stawka obowiązuje za vag_owanie +
Rekomendowane odpowiedzi