wit.s Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 (...)mam nadzieje że nie zostane wykopany ze spotu (...) No, wykopania, to akurat bałbym się najmniej
krzyniek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 (...)mam nadzieje że nie zostane wykopany ze spotu (...) No, wykopania, to akurat bałbym się najmniej Wicu nie strasz bo nie będziemy mieli nowego autka do upalania
Aydaho Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 jakby co podaję cennik VAG - 99,99 pln naprawa siłownika w schowku - 99,99 pln :polew: Cotton & A3 wpadajcie śmiało - mnie jakoś nie pogryźli nie wykopali wiec dacie radę
Italiano Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No to fajnie, śmietnik stanął mi dziś na drodze i mam rozwaloną tylną prawą lampę, czy ktoś ma taką do odsprzedania?
Reggi Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No to fajnie, śmietnik stanął mi dziś na drodze i mam rozwaloną tylną prawą lampę, czy ktoś ma taką do odsprzedania? Jak nic nie znajdziesz to możesz sie bująć na słomczyn w niedziele ze mną Kolo jakiś ostanio kupił poliftową niewidocznie peknieta za 60 zł :gwizdanie: Ja ogarąłem sprawy Lubartowskie wiec wracam i spotuje z wami
krzyniek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No to fajnie, śmietnik stanął mi dziś na drodze i mam rozwaloną tylną prawą lampę, czy ktoś ma taką do odsprzedania? Jak nic nie znajdziesz to możesz sie bująć na słomczyn w niedziele ze mną Kolo jakiś ostanio kupił poliftową niewidocznie peknieta za 60 zł :gwizdanie: Ja ogarąłem sprawy Lubartowskie wiec wracam i spotuje z wami się nie odzywaj dezerterze
Reggi Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 się nie odzywaj dezerterze A Ciebie co w dupsko ugryzło ?
tomaszu Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Oo, coś się dzieje.. Krzyniek, bedziesz dziś? Adecneo, tylko lampa?
Reggi Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 tomaszust Tam u Ciebie w Radomiu sa 2 fajne szroty z tanimi częściami
krzyniek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 tomaszust Tam u Ciebie w Radomiu sa 2 fajne szroty z tanimi częściami podjedź i kup koledze lampkę będę
tomaszu Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No są są, ale już od dwóch godzin jestem w stolycy. raggaman, domyślam się, że mówisz o tym na wylocie do Kozienic, a drugi..?
spetsnaz Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Mnie dziś nie będzie, leże w domu na zwolnieniu z anginą
tomaszu Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Krzyniek, mam nadzieję, że chociaż Ty się nie wyłamiesz i będziesz miał upieprzone auto, bo inaczej to będę się wstydził przyjeżdżać... Tosik, dobrze by było gdybyś się dziś zjawił, bo lutownica i kilka narzędzi mi potrzeba. :gwizdanie:
angela Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No ja tez dzis bede.......i niestety tez brudnym autem.. Takze tomaszust...nie bedziesz sam...
Italiano Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Dzięki za pomoc chłopaki, coś nad tym pomyśle, Zbiła się tylko lampa i chyba żarówka. A na spota to przyjadę na pewno czystą furką.
wit.s Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Brudne auta są cool Moje jak chłopaki w Tarnowie wiziały w sobotę - uwierzyć nie mogli, że bryki bywają tak upieprzone
Cotton Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Chlopaki, bede mial swoj debiut za tydzien bo dzis mialem do pozna... Mam nadzieje ze za tydzien tez towarzystwo dopisze!
Norbi Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No to autek dziś z milion było i nawet Tom Cruise był
Rekomendowane odpowiedzi