poziek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja naprawię każde auto metoda "na rezacza" za 11.99 zł brutto :gwizdanie: W życiu bym nie dał Tobie auta do naprawy - chciałbym jeszcze nim pojeździć ... :gwizdanie: gnojówek nie tykam...
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 gnojówek nie tykam... Ufff, co za szczęście ... :laghing2:
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln I dobra cena, przynajmniej później ludzie docenią w razie co moją cenę 99,99 PLN podniosłem trochę bo ostatnio (79,99) to nawet po kosztach nie było :gwizdanie: podniosłem trochę bo ostatnio (79,99) to nawet po kosztach nie było :gwizdanie: No bez przesady z tymi promocjami - psujesz rynek. Ja w takim razie chyba też podniosę do 129,99 PLN To ja zamawiam zrobienie logów u mnie. (oczywiście wydruk poproszę) Płacę po wykonaniu roboty i dorzucę jeszcze krówkę. dla Twojego auta to cena musi być kosmiczna :gwizdanie: wiesz dlaczego...
Tosik Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie ma konkurencji to dziś promocja po 129,99pln Konkurencja zawsze jest tylko o tym nie wiesz U mnie promocja wygląda następująco: - 49,99 zł Podpięcie Kabla - 19,99 zł Skanowanie - 14,99 zł Usunięcie Jednego Błędu - 39,99 zł Logi dynamiczne (jednego Bloku !!!) - 29,99 zł logi statyczne (jeden Blok !!!) Reklamacji nie przyjmuje i nie odpowiadam jak coś się nie uda Chętnych zapraszam na Priv :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tosik Ty to tak jak aso toyki, koleżanka pojechała firmową corollą na wymianę żarówki, i gość musiał na warsztat wjechać i zainkasować za sam wjazd z 10x tyle co żaróweczka warta
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tosik Ty to tak jak aso toyki, koleżanka pojechała firmową corollą na wymianę żarówki, i gość musiał na warsztat wjechać i zainkasować za sam wjazd z 10x tyle co żaróweczka warta To gdzie Ty byłeś :doh1: Było koleżance wymienić żarówki
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tosik Ty to tak jak aso toyki, koleżanka pojechała firmową corollą na wymianę żarówki, i gość musiał na warsztat wjechać i zainkasować za sam wjazd z 10x tyle co żaróweczka warta To gdzie Ty byłeś :doh1: Było koleżance wymienić żarówki w drugim końcu polski i niestety
spetsnaz Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Chce ktoś iść na Legia-Polonia Bytom?? Info na priv do 18-tej proszę
tomaszu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 raggaman, bede bede, o ile mnie nie zasypie..
Reggi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 w drugim końcu polski i niestety To ty światowy jesteś raggaman, bede bede, o ile mnie nie zasypie.. Ty to pada u Ciebie ? u mnie to posyfiło troche lodowymi kulkami i po krzyku :th: Sprawe mam do Ciebie . Dobra ja powoli lece na spota bo jeszcze mam pare spraw do załatwienia po drodze
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Cuś mało ogrów dziś było, ale i tak zdążyli xenona popsuć!!!
angela Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No ja nie dotarlam .....bo ja to juz czekam na piatek Opowiadajcie jak tam po spociku.....
Flyer Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja dzis nie moglem z wiadomych powodow, czlowiek sie postarzal
angela Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Nooo...jeszcze rano miales 667 lat.....a teraz tylko 23.... Flyer mlodniejesz.......a nie starzejesz sie :laghing2: :laghing2:
Italiano Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Cuś mało ogrów dziś było, ale i tak zdążyli xenona popsuć!!! lampa to padła ci ze starości... i felga też ci się jakoś dziwnie zardzewiała
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Starość nie radość :gwizdanie: młodość nie wieczność
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Cuś mało ogrów dziś było, ale i tak zdążyli xenona popsuć!!! Zrobiłeś logi ???
Rekomendowane odpowiedzi