tomaszu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Norbi, a kanape w eSie to ktoś Ci nożem przejechał? Zapomniałem powiedzieć, ale jest rozerwana...
Tosik Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Cuś mało ogrów dziś było, ale i tak zdążyli xenona popsuć!!! Zrobiłeś logi ??? Robił i takie śą skutki że Norbiemu padły ksenony :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Za kanape zamorduje, powiesze itpitd, a ze starość to fakt. jeszce nigdy nie miałem tak starego autka, ale tak fajnie zapier, ze nie moge sie z nim rozstać...
spanky Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Za kanape zamorduje, powiesze itpitd, a ze starość to fakt. jeszce nigdy nie miałem tak starego autka, ale tak fajnie zapier, ze nie moge sie z nim rozstać... stare ale jare ....
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Za kanape zamorduje, powiesze itpitd, a ze starość to fakt. jeszce nigdy nie miałem tak starego autka, ale tak fajnie zapier, ze nie moge sie z nim rozstać... stare ale jare .... zgadza się
A3 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Koledzy czy jak podjade na spota to wyjmiecie mi seryjne radio concert i zamontujecie jakiegoś pioneerka bo takie mam zamiar kupić? :)
hornet Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Norbi Ogrze cos gdzieś czytałam ze lecisz z Wawy do Wisły ok 12-stej. Jak juz bedziesz wiedział dokładnie o której to daj znać. Możemy poprawić jazdę do Kaletki łoooooooooo matko :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 o shit - niewiem jak u Was ale patrze za okno i ŚNIEŻYCA .... gdzie ta wiosna
Flyer Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 adaho, puszcze Ci mmsa jak wygladala dzis moja droga na trasie plonsk > wawa... 2 pasy biale, sniegu wiecej niz w tatrach, poprostu szok!!! Wrocilem do domu, bo przy predkosci 50 na letnich nie moglem nawet zjechac z trasy ani zahamowac Wszystkim jadacym do Wisly zalecam zimowki...
malik Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 ... Możemy poprawić jazdę do Kaletki Tia.. poprzednim razem wyszło Wam wspaniale
boberek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 no ja słysząłem dzis ze masakra na trasie E7 jak dobrze ze ja zostałem dzis w warszawie i nie musiąłem jechac z pomiechówka Michał ty na Q nie mogłes jechać ???
lukaszr Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Michał ty na Q nie mogłes jechać ??? Jak widać Q to nie wszystko - też paździochy ...
Flyer Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 boberek, letnie 235/17... Ogolnie to sobie lecialem normalna predkosca po tym sniegu, ale pozniej jak wjechalem w sniezyce to zrobilo mi sie goraco, bo zaczelo mna rzucac na boki... nie moglem w ogole zahamowac i ledwo co zjechalem na jakis przystanek autobusowy. Wczesniej chcialem zjechac na shella i ch... ani to skrecalo ani hamowalo Na szczescie zawrocilem do domu, bo jeszcze bym w kogos wjechal, ale zatrzymal sie w rowie...
Aydaho Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 adaho[/b], puszcze Ci mmsa jak wygladala dzis moja droga na trasie plonsk > wawa... 2 pasy biale, sniegu wiecej niz w tatrach, poprostu szok!!! Wrocilem do domu, bo przy predkosci 50 na letnich nie moglem nawet zjechac z trasy ani zahamowac Wszystkim jadacym do Wisly zalecam zimowki... właśnie odebrałem :gwizdanie: no cóż trochę musimy sie pomęczyć na tych letnich gumach ... od weekendu ma być już tylko cieplej i cieplej
boberek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 j ani eodebrałem cały czas czekam na MMSa jak dobrze ze ja nie pojechałęm wczoraj do domu tylko jak ja dzis wróce ;P :polew:
Flyer Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ja: (12:24) puscielm Ci mmsa :] boberek: (12:24) o k**wa Ja: (12:24) no i co powiesz? boberek: (12:25) o k**wa
Rekomendowane odpowiedzi