T-żółw Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 a co my zrobimy z panem Japą jak kupi inne auto ?? Pan Japa dostanie z liścia wtedy :razz: taaak tematem końcowym spota było w... gruchy prz kunia furze :mrgreen:
poziek Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 fakt motyw gruszek przebija wszystko
Lukas Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Poziek dzialaj z ta rezerwacja ono gadales cos z adamooo moze on by cos zalatwil jak ma tam wtyki postrzelalibysmy cala noc
Gość Tomboy Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 a ja dopiero wstałem...zmarzłem wczoraj jak cholera/MUSIMY ZNALEŹć MIEJSCOWKE I NAJLEPIEJ W POMIESZCZENIU
ono Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Jak sie ubrałeś qr** jak playboy to co sie dziwisz Nie gadałem zapomniałem o tym. Poziek qr** co to jest ? 4R4 = power windows with comfort operation andcircuit breaker 0YN = weight category rear axle weight range 12 T41 = components for, base engine, unit 059. 8Q5 = headlight-range adjustment, automatic- dynamic with cornering light (AFS 1) 7K0 = without tire pressure warning light 2K1 = reinforced bumpers 3Y0 = without roll-up sun screen 1SA = without additional engine guard 4GF = windshield, tinted
poziek Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Elektryczne szyby z jakimiś bajerami:) przedział ładowności 12 ?? elementy, komponenty do podstawowego silnika regulowany automatycznie zasieg reflektorow plus reflektory skrętne bez czujnika cisnienia opon wzmacniane sderzaki przod i tyl bez wyciaganej rolety oslony przed sloncem bez dodatkowego zabezpieczenia silnika windshield to jest jakis wiatrochron:) i niby masz jeszcze do tego go barwionego:)
Lukas Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Panowie kto jezdzi do careffura na bemowie ponoc tam jest jakis nowy tor kartingowy "pole position"na wypasie intercomy w kaskach te sprawy to moze warto by przetestowac nowe miejsce tylko pasowalo by zeby ktos obczail a to nie moj rejon :razz:
Norbi Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Jezeli nie zapomne(bo skleroza jak cholera) to sprawdze ten tor. Raz ,że to mój rejon, dwa ruszam na Rajd Warszawski, a jeden z OS-ów jest na Bemowie.
Gość Murzyn Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 no widze ze w wawce standardowa ekipa?? co lukas nowi sie Was boja czy jak??
Lukas Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 nowi sie boja :twisted: pojawiaja sie tylko raz i potem zonk a kto by sie nie bal takich dzikow jak My sam wiesz cos o tym :mrgreen: ale np. kolega platinumm bardzo dobrze sie zaklimatyzowal i niedlugo ma nam pomoc kupic po B7
Gość Tomboy Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 nowi sie boja :twisted: pojawiaja sie tylko raz i potem zonk a kto by sie nie bal takich dzikow jak My sam wiesz cos o tym :mrgreen: ale np. kolega platinumm bardzo dobrze sie zaklimatyzowal i niedlugo ma nam pomoc kupic po B7 trzeba tylko podrobić te zetony ale ja sie tym zajmę..
Norbi Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Tombóy Ty przekręcie!!!!! :mrgreen:
adamooo Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Tombuj kurna dzwoniłem do Ciebie ale Twoja centrala nawaliła chyba.. Jak tam znalazłeś jakiegoś gruchota ? Czy nadal szukasz ? Ja może będe jutro w tamtych rejonach to zobacze co i jak z tym torem i czy Nas w ogóle wpuszczą :mrgreen: Tom ostatnio daje ostro w palnik
Gość Murzyn Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 niedlugo ma nam pomoc kupic po B7 poprosze 1szt moze byc 3.0TDI Q ...odbior oczywiscie osobisty
platiniumm Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 trzeba tylko podrobić te zetony ale ja sie tym zajmę.. juz porobilem zdjecia zetonow i wymiary niedlugo rusza produkcja
T-żółw Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Tom ostatnio daje ostro w palnik to stresy i dylematy życiowe doprowadzają go do tego..Springer robi swoje :roll: :mrgreen: :mrgreen: juz porobilem zdjecia zetonow i wymiary niedlugo rusza produkcja ja robię zapisy na jakąś konkretną beznynkę...maszyna rolnicza nie dla mnie :razz: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 poprosze 1szt moze byc 3.0TDI Q ...odbior oczywiscie osobisty Murzyn jako ze nalezysz do warszawy i chwilowo na wygnaniu to zamowienie juz przyjete chwile musisz poczekac na realizacje :mrgreen: Tom ostatnio daje ostro w palnik a ja wiem czym to jest spowodowane to przez pana JAPE
ono Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 ja robię zapisy na jakąś konkretną beznynkę...maszyna rolnicza nie dla mnie :razz: :mrgreen: Ty żółw ty nie szalej z tymi wypowiedziami za bardzo bo liść będzie. Latałeś sam kiedyś fajnym TDI ?Poziek dzieki wielkie Bo cos nie kumałem w tym
poziek Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 a ja sie solidaryzuje z Żółwiem i wybieram benzynke:P
ono Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Dobra panowie luzik bo zaraz bedzie klotnia na 100 stron Idziemy na kompromis i mówimy ze to kwestia gustu. Ja tu sie z wami klocic qwa nie będe
Rekomendowane odpowiedzi