Kaśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie ma to jak Nexia, prawda Poziu? :gwizdanie:
SebMis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a jak Wam sie podobała moja nowa TurboSkoda to teraz i mój stoi w autowimarze
poziek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 męskie Michał przystojny facet na którego lecą dziewczyny! ale on chce mieć zawsze pare lasek. Chodzi mu tylko o jedno! szybko zrywa!!!
Aydaho Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiesz kto jeździ skodami ? ołnerzy Audi serwisujący się w Skodzie
Italiano Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Adrian puść mi te logi na [email protected] Logi poszły :th:
poziek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Adrian puść mi te logi na [email protected] Logi poszły :th: Mam dzięki :th:
wit.s Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiesz kto jeździ skodami ? ołnerzy Audi serwisujący się w Skodzie Znaczy się ... Eeee, tam zrezygnowałem - zbytni hardcore mi przyszedł do głowy
Italiano Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pierwszy spocik na świeżym powietrzu można zaliczyć do udanego, pogoda dopisała, pozdrawiam nowych i zapraszam na kolejne spoty :th: Boberek czy już wiesz kto mnie szukał? Jakiegoś Adriana z Gocławia? chciłbym wiedzieć ale ja Cie podobno wywiozłem ale ty nie jestes z gocławia no kolesie dobrzy byli dobrze ze mi przez pomyłke twarzy nie zmasakrowali tylko najpierw sie zapytali Ostrobramska pół gocław pół grochów, to może i mnie :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiesz kto jeździ skodami ? ołnerzy Audi serwisujący się w Skodzie Znaczy się ... Eeee, tam zrezygnowałem - zbytni hardcore mi przyszedł do głowy i słusznie Wiciu :> za wymianę oleju + filtry w AutoViva chcieli 2000 pln sorry ale wolę się zhańbić - wybieram ASO Skody
krzyniek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To Ty wczoraj jakas Skoda byles? Wiesz kto jeździ skodami ? mówiłem im pod koniec spocika kto... widocznie nie słuchali
spetsnaz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mnie tez dzis niektórzy wzieli za nowego , ale to chyba moja wina bo rzadko bywam na spotach, ale znowu nie z mojej winy tak sie dzieje TORWAR duzo lepsza miejscówa niż FW podziemia dobijały pozdro Postawiłeś furę do kowala?
FABSON Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 taaa, z samego ranka magik obejrzał i powiedzial ze zrobi, ale dopiero na jutro wieczorem, ruch tam taki jakby cos gratis rozdawali tak jak mówiłeś koło pasowe, jutro wyjade z nowiuskimi czesciami, dzieki za podpowiedz ze to nie koło dwumasowe
wit.s Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (...) za wymianę oleju + filtry w AutoViva chcieli 2000 pln sorry ale wolę się zhańbić - wybieram ASO Skody No, AutoViva, to zdecydowanie Kiedyś ich już poź "rekomendowal" Ale ponoć bryki docierają nieźle :polew:
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Panowie byliscie sie przebadac ?? :gwizdanie: http://www.e-wawa.pl/9,3,93,28547,Zarazona-HIV.html
spetsnaz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Panowie byliscie sie przebadac ?? :gwizdanie: http://www.e-wawa.pl/9,3,93,28547,Zarazona-HIV.html Ja nie byłem.. Kameruńczyk Simon Mol podobno zarażał swojego czasu... w Krakowie też był.. Ty już się badałeś??
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jeśli już przybyła zaraza to przynajmniej wiadomo skąd
Kaśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jeśli już przybyła zaraza to przynajmniej wiadomo skąd Pierwszy akurat w tej dziedzinie był Kraków.
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jeśli już przybyła zaraza to przynajmniej wiadomo skąd Pierwszy akurat w tej dziedzinie był Kraków. dziękuję że to podkreśliłaś Kasiu czyli w Krakowie wszystko jest pierwsze , jak nam się coś nie podoba to puszczamy to w "świat"
Tukan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jeśli już przybyła zaraza to przynajmniej wiadomo skąd Pierwszy akurat w tej dziedzinie był Kraków. dziękuję że to podkreśliłaś Kasiu czyli w Krakowie wszystko jest pierwsze , jak nam się coś nie podoba to puszczamy to w "świat" Albo jak mamy czegoś za dużo
Rekomendowane odpowiedzi