slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Trzeniu Ty to lubisz tą wawke, ciagle Cie tu widze no
Kaśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jeśli już przybyła zaraza to przynajmniej wiadomo skąd Pierwszy akurat w tej dziedzinie był Kraków. dziękuję że to podkreśliłaś Kasiu czyli w Krakowie wszystko jest pierwsze , jak nam się coś nie podoba to puszczamy to w "świat" Pierwszy akurat w tej dziedzinie był Kraków. Zaznaczyłam na czerwono, żebyś widział wyrażnie co napisałam. [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 19:47 _________________________________________________ Trzeniu Ty to lubisz tą wawke, ciagle Cie tu widze no Nas się po prostu nie da nielubić. :>
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Trzeniu Ty to lubisz tą wawke, ciagle Cie tu widze no taaaa szczególnie warszawiaków , piąte pokolenie A Ty Kasiu się tak nie spinaj bo to żarty nie musiałaś zmieniać koloru stwierdzenia , wiem o co Ci chodziło
Norbi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście
Kaśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście Masz racje nieważne skąd kto jest, ważne, że kochamy tą samą markę.
Gość trueogre Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście polać mu, dobrze gada
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście Norbi czy Twój dziadek w czasach wojny nie stacjonował w Warszawie? Czuje braterstwo krwi :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 20:22 _________________________________________________Ludziki trochę luzu , przecież to są żarty , nikt nikogo nie chce obrazić no może tylko Pożka bo mi zmienił avatar wiślacki na legii
Gość trueogre Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście Norbi czy Twój dziadek w czasach wojny nie stacjonował w Warszawie? Czuje braterstwo krwi :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 20:22 _________________________________________________Ludziki trochę luzu , przecież to są żarty , nikt nikogo nie chce obrazić no może tylko Pożka bo mi zmienił avatar wiślacki na legii ale teraz go nie obrazimy, poszedł się przebadać :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Simon Poziek , where are you?
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście Norbi czy Twój dziadek w czasach wojny nie stacjonował w Warszawie? Czuje braterstwo krwi :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 20:22 _________________________________________________Ludziki trochę luzu , przecież to są żarty , nikt nikogo nie chce obrazić no może tylko Pożka bo mi zmienił avatar wiślacki na legii ale teraz go nie obrazimy, poszedł się przebadać :polew: :polew: Panie i Panowie tosz to tylko żarty a Wy wszystko tak na powaznie :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzieciaki ja nigdy nie dzieliłem ludzi na tych stąd , czy stamtąd. Nie próbujcie namieszać jak jest dobrze. Kraków za***iste miacho, to i pewnie zajebiści ludzie tam mieszkają, Wawa ch..jowe miasto to .... Jestem z Wawy jak by co szeroko rozumianej oczywiście Norbi czy Twój dziadek w czasach wojny nie stacjonował w Warszawie? Czuje braterstwo krwi :naughty: :decayed: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 20:22 _________________________________________________Ludziki trochę luzu , przecież to są żarty , nikt nikogo nie chce obrazić no może tylko Pożka bo mi zmienił avatar wiślacki na legii ale teraz go nie obrazimy, poszedł się przebadać :polew: :polew: Panie i Panowie tosz to tylko żarty a Wy wszystko tak na powaznie :gwizdanie: A u nas pełna szydera
AndyN Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Norbi czy Twój dziadek w czasach wojny nie stacjonował w Warszawie? Czuje braterstwo krwi :naughty: :decayed: He he, pewnie walczył w AK (Afrika Korps) OT (a co tu nie jest OT ) odstawiłem grzechotnika do warsztatu na przedmuchanie EGRa Zobaczymy jak się majster sprawi :>
wit.s Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Żarty? Uffff... bo już się wku*wiłem Pewnie dlatego, że ze wsi jestem :polew:
Gość trueogre Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pewnie że żarty :gwizdanie: Poziu wam wytłumaczy, jak już się otrząśnie po wynikach :polew:
krzyniek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 http://www.tvn24.pl/-1,1546248,wiadomosc.html
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Niektorzy chyba nigdy spiec nie widzieli...
T-żółw Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 hehe w weekend przejeżdzałem koło tego "malowidła" ale nie zdążyłem przeczytać ludzie czytali jakby jakiś słup ogłoszeniowi to był
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A ja czuje, ze to jakas akcja szersza, a nie wkurwiona zona...
Aydaho Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no .. odebrałem paździocha z zajebistego ASO Skody :th: rozrząd nowiutki, pompa wody nowiutka, płyn chłodniczy wymieniony .............................. ale .................................. popsuli pompke spryskiwaczy w piątek wymienią na noofke za free ps. 3-ci bliźniak ( zapomniałem jakiego masz nick'a ) - to co tak bulgotało to jednak pompa wody - u mnie wkońcu cisza ............ do czego ja się teraz przyczepić moge ???
Rekomendowane odpowiedzi