malik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 My z ŁukaszemR też się nie obijaliśmy w weekend. Prace nad kierą zakończone. Wszystko działa super, żadnych błędów. Cała historia tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_ttr8-t30102.0.html
lukaszr Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Fajnie się prowadzi - aż przyjemnie było prowadzić autko - rozdziewiczyłem auto Malika jako pierwszy, gdy już wszystko działało
poziek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To i ja wstawię braterski pojedynek
wit.s Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Norrrrrrmalnie się dzieje, jak nie wiem co, więc i ja się powstrzymać nie mogę od paru komentarzy : - Poź - gratulejszyn. Najwyższy kurna czas, bo już myślałem, że na rezaniu bez końca się skończy - Norbi - noo,nieźle, jednocześnie zalecam mniej wieśmaków - Oniak - dzięki za pożyczenie świeżych majtek. Następnym razem, jak będę wpadał na upalanie Bullita, wezmę własne na zmianę. Muszę przyznać, ze było - A!!! Malik! Ja pierdziutam . Norrmalnie, widzę Cię we wtorek!!! [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2008, 20:49:16_________________________________________________A tak BTW. Przyznać się, któremu się zachciewa rozmów o moralności i złodziejstwie, w niedzielę wieczorem? A przedstawić się to nie łaska? Dziś żadnych rozmów nie będzie - nie da rady
Flyer Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Norbi, bylo przerzucic 16", to czasy bylyby lepsze
Italiano Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 My z ŁukaszemR też się nie obijaliśmy w weekend. Prace nad kierą zakończone. Wszystko działa super, żadnych błędów. Cała historia tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_ttr8-t30102.0.html Super wyglądają te wasze białe rączki przy tak pięknej czarnej kierze. To i ja wstawię braterski pojedynek Widać że czarny Pożiowów trzyma przednią machę niżej, czy to spóźniony start? czy też u Norbiego zawiecha za miękka? Ale przyznać można jedno! Q żądzi na mokrym nawet z 600hp
krzyniek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 moim zdaniem to Poziu jeszcze nie startuje
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 moim zdaniem to Poziu jeszcze nie startuje Dałem starszemu fory
Aydaho Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki Wow, to zdaj relację jak tylko będziesz coś wiedział
slaweq Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Sporo nowych, małych Klubowiczów/ek nam sie rodzi ostatnio
AndyN Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki "do porodu zostało 15 dni" Skąd ja to znam .... :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki Trzymam kciuki.
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki Pisz kiedy idziemy :drunk: :th:
angela Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki Trzymamy kciuki :th:
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki trzymam , mnie tez to za miesiac czeka :>
spetsnaz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki :th: trzymaj się chłopie.. i nie śpij w robocie
Rekomendowane odpowiedzi