Norbi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zamorduje Was, jak zimą się spotkamy w FW
Reggi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Lukas Zmieniłeś lapmy na tyle czy mnie sie wydawało ? Na poczatku myślałem , że to Poźkowóz jedzie Myśle , że nie ma co panikować z tym jutrzejszym deszczem ..ostatnio miał być , miało wiać i było ładnie
Flyer Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Norbi, zrzucimy sie na PB dla Ciebie
adamooo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 nowa atrakcja to Kichol zrobił furacza..silnik pracuje..moc wyższa też jest a i dla dzisiejszych Łukaszów Najlepszego imieninowo :drunk: :drunk: Oniak, Lukas Lukaszr itd itp.
malik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Malik, tylko nie mów, że Cie jutro nie będzie. siem zastanawiam :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no siemanko wróciłem cały ale było ostro mała urodziła się o 20:20 ma 50 cm i wązy 2500 gr. - troszkę mało ale dr. oznamiła że od jutra cycek i będziemy ją tuczyć. Cała i zdrowa :th: :notworthy: ja chyba nie - właśnie się zalewam łychą dziękuję Wam WSZYSTKIM za ciepłe słowa a teraz ide się walnąć na wyro bo trace dosłownie kontakt z bazą
m@riucha Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no to teraz będzie Córusia tatusia :> Gratulacje!!! mój urodził się 4 tygodnie za wcześnie (wg wyliczeń lekarza a jak wiadomo lekarze się nie znają ) miał 3kg i 50cm. Teraz ma 2 miesiące, dobija do 6kg i ma z 60-62cm. Tylko że ten spaślak 10min po urodzeniu przyssał się na ponad godzinę do cycka Jak będziesz miał drugie to zobaczysz co to znaczy sajgon w domu wiem bo mam
tomaszu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Idźta spać spamery! Adaho, stary, polski zwyczaj nakazuje, żeby nie trzeźwieć przez cały tydzień. Powodzenia. :th:
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tatuśku, pełen wypas, gratulacje - współczuję przyszłym kandydatom na męża córuni Tatunia ... przechlapane
Aydaho Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 thnx :th: no wyspałem się - teraz pakowanie i do szpitala znowu. Tatuśku, pełen wypas, gratulacje - współczuję przyszłym kandydatom na męża córuni Tatunia ... przechlapane oj ... święte słowa :naughty:
poziek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ADAHO gratulacje :th: Mow tylko kiedy i ile przynieść krówek
Italiano Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No to gratulacje stary, chyba przeżyłeś jedno z najpiękniejszych chwil w życiu? Ciąłeś pępowinkę? Gratulacje :th: Jakię imię wybraliście?
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 adaho graty! :kox: Dawaj fotostory :decayed:
AndyN Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 adaho graty! :kox: Dawaj fotostory :decayed: Flyer, chodzi Ci o fotostory wraz z momentem poczęcia? Adaho, chłopie, to teraz mam nadzieję, że nie potrzebujesz dużo snu w nocy .... I niech Cię nie zwiedzie, że przez pierwsze tygodnie jest bardzo cicho, dziecię zbiera siły by pokazać kto tak naprawdę rządzi .... Wiem coś o tym (x2) Siły i powodzenia!!
moskal Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 gdzie dzis spot ???? bedzie jakis doktor/diagnosta z własnym stetoskopem do bepiuntki ????
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 gdzie dzis spot ???? bedzie jakis doktor/diagnosta z własnym stetoskopem do bepiuntki ???? To zależy za ile
Rekomendowane odpowiedzi