Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tu szybka fotka nowych fel:

za***iste :th: :th:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w akcję "Dowód rejestracyjny wit.s"

Sprawa zakończyła się tak, że z braku czasu - wysłałem go do Tarnowa, po czym zadzwonił mój ojciec i ... zapytał o co mi chodzi - przecież do badań pozostało jeszcze 3 miesiące :polew: :polew: :polew:

Ja zawierzyłem przypominaczowi w Outlook'u, a do dowodu nie popatrzyłem :D :D :D

Tak, czy siak - polecam sie na przyszłość :decayed:

Opublikowano

Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w akcję "Dowód rejestracyjny wit.s"

Sprawa zakończyła się tak, że z braku czasu - wysłałem go do Tarnowa, po czym zadzwonił mój ojciec i ... zapytał o co mi chodzi - przecież do badań pozostało jeszcze 3 miesiące :polew: :polew: :polew:

Ja zawierzyłem przypominaczowi w Outlook'u, a do dowodu nie popatrzyłem :D :D :D

Tak, czy siak - polecam sie na przyszłość :decayed:

:polew:
Opublikowano

Norrrmalnie pozapadaliście w sen zimowy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poziek

Co tam sie wczoraj dzialo w Nadarzynie? Dzisiaj trabia od rana w radiu, ze policja zgarnela ~40 dowodow rejestracyjnych...

Opublikowano

Poziek

Co tam sie wczoraj dzialo w Nadarzynie? Dzisiaj trabia od rana w radiu, ze policja zgarnela ~40 dowodow rejestracyjnych...

Mówiłem mu, żeby z tym skończył i opróżnił wszystkie "dziuple", ale jak widać nie posłuchał :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dzisiaj to wogole jakas dziwna akcja korkowa na drodze :blink:

Opublikowano

Poziek

Był nalot niebieskich pod maximusa...

Opublikowano

Poziek ale Tobie tez sie dostało ?

Opublikowano

Poźka zabrali do muzeum techniki :gwizdanie:

Opublikowano

Poziek ale Tobie tez sie dostało ?

Nexiolot... i wszytko gra :naughty:

Poźka zabrali do muzeum techniki :gwizdanie:

Żebym oprowadzał wycieczki ?? :tongue4::polew:

Opublikowano

Dzisiaj to wogole jakas dziwna akcja korkowa na drodze :blink:

Korek na Grota? :naughty:

Faaaajny był :polew:

Opublikowano

ja niewiem jak to jest ale jak jakiś paździoch ma się gdzieś rozsypać, zagotować etc... to karwa zawsze zrobi to na Grocie i zablokuje skutecznie ruch :sick3:

czekamy na most północny i metro :polew:

Opublikowano

ja niewiem jak to jest ale jak jakiś paździoch ma się gdzieś rozsypać, zagotować etc... to karwa zawsze zrobi to na Grocie i zablokuje skutecznie ruch :sick3:

W zeszłym tygodniu był wypadek na siekierkowskim, wszystko stało aż od Ostrobramskiej w strone Mokotowa, więc nie tylko na Grota.

Opublikowano

Słuchajcie, możecie polecić serwis, w którym dobrze sprawdzą i ewentualnie ustawią zbieżność kół? Po sprawdzeniu tego nie sprawdzałem w dodatku zmieniłem opony i felgi.

Ten spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;(

Opublikowano

W zeszłym tygodniu był wypadek na siekierkowskim, wszystko stało aż od Ostrobramskiej w strone Mokotowa, więc nie tylko na Grota.

Trzeba robić licencję na helikopter! :th:

Opublikowano

Trzeba robić licencję na helikopter! :th:

Ty masz doświadczenie w lataniu, więc mógłbys wszystkich nauczyć :wink4:

Opublikowano

4 tygodniowy kurs w stanach na 1szy stopień około $15k. U nas 2 razy drożej :confused4:

Opublikowano

Słuchajcie, możecie polecić serwis, w którym dobrze sprawdzą i ewentualnie ustawią zbieżność kół? Po sprawdzeniu tego nie sprawdzałem w dodatku zmieniłem opony i felgi.

Ten spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;(

ul. Przasnyska, firma nazywa się Mega-Car - gadaj z Adamem Grzybkiem 226637080 powiedz, że jestes od ich ulubionego klienta :naughty: