Aydaho Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A tu szybka fotka nowych fel: za***iste :th: :th:
wit.s Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w akcję "Dowód rejestracyjny wit.s" Sprawa zakończyła się tak, że z braku czasu - wysłałem go do Tarnowa, po czym zadzwonił mój ojciec i ... zapytał o co mi chodzi - przecież do badań pozostało jeszcze 3 miesiące :polew: Ja zawierzyłem przypominaczowi w Outlook'u, a do dowodu nie popatrzyłem :D Tak, czy siak - polecam sie na przyszłość
spetsnaz Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w akcję "Dowód rejestracyjny wit.s" Sprawa zakończyła się tak, że z braku czasu - wysłałem go do Tarnowa, po czym zadzwonił mój ojciec i ... zapytał o co mi chodzi - przecież do badań pozostało jeszcze 3 miesiące :polew: Ja zawierzyłem przypominaczowi w Outlook'u, a do dowodu nie popatrzyłem :D Tak, czy siak - polecam sie na przyszłość
Reggi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item355465548_runda_corrado_po_torze_kielce_zrob_z_nim_co_chces.html Ktoś chce poupalać? :>
wit.s Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Norrrmalnie pozapadaliście w sen zimowy :polew:
letallec Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Poziek Co tam sie wczoraj dzialo w Nadarzynie? Dzisiaj trabia od rana w radiu, ze policja zgarnela ~40 dowodow rejestracyjnych...
lukaszr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Poziek Co tam sie wczoraj dzialo w Nadarzynie? Dzisiaj trabia od rana w radiu, ze policja zgarnela ~40 dowodow rejestracyjnych... Mówiłem mu, żeby z tym skończył i opróżnił wszystkie "dziuple", ale jak widać nie posłuchał :polew:
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dzisiaj to wogole jakas dziwna akcja korkowa na drodze
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Poziek Co tam sie wczoraj dzialo w Nadarzynie? Dzisiaj trabia od rana w radiu, ze policja zgarnela ~40 dowodow rejestracyjnych... Był nalot niebieskich pod maximusa...
ono Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Poźka zabrali do muzeum techniki :gwizdanie:
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Poziek ale Tobie tez sie dostało ? Nexiolot... i wszytko gra Poźka zabrali do muzeum techniki :gwizdanie: Żebym oprowadzał wycieczki ??
AndyN Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dzisiaj to wogole jakas dziwna akcja korkowa na drodze Korek na Grota? Faaaajny był
Aydaho Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja niewiem jak to jest ale jak jakiś paździoch ma się gdzieś rozsypać, zagotować etc... to karwa zawsze zrobi to na Grocie i zablokuje skutecznie ruch czekamy na most północny i metro
Kaśka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja niewiem jak to jest ale jak jakiś paździoch ma się gdzieś rozsypać, zagotować etc... to karwa zawsze zrobi to na Grocie i zablokuje skutecznie ruch czekamy na most północny i metro W zeszłym tygodniu był wypadek na siekierkowskim, wszystko stało aż od Ostrobramskiej w strone Mokotowa, więc nie tylko na Grota.
AndyN Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie, możecie polecić serwis, w którym dobrze sprawdzą i ewentualnie ustawią zbieżność kół? Po sprawdzeniu tego nie sprawdzałem w dodatku zmieniłem opony i felgi. Ten spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;(
malik Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja niewiem jak to jest ale jak jakiś paździoch ma się gdzieś rozsypać, zagotować etc... to karwa zawsze zrobi to na Grocie i zablokuje skutecznie ruch czekamy na most północny i metro W zeszłym tygodniu był wypadek na siekierkowskim, wszystko stało aż od Ostrobramskiej w strone Mokotowa, więc nie tylko na Grota. Trzeba robić licencję na helikopter! :th:
Kaśka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Trzeba robić licencję na helikopter! :th: Ty masz doświadczenie w lataniu, więc mógłbys wszystkich nauczyć
malik Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 4 tygodniowy kurs w stanach na 1szy stopień około $15k. U nas 2 razy drożej
poziek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie, możecie polecić serwis, w którym dobrze sprawdzą i ewentualnie ustawią zbieżność kół? Po sprawdzeniu tego nie sprawdzałem w dodatku zmieniłem opony i felgi. Ten spot muszę sobie odpuścić, żona auto zabrała ;( ul. Przasnyska, firma nazywa się Mega-Car - gadaj z Adamem Grzybkiem 226637080 powiedz, że jestes od ich ulubionego klienta
Rekomendowane odpowiedzi