Italiano Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Taki komentarz dziś dostałem na allegro: "Kiedyś, gdy będę już za stary by handlować na Allegro , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o aukcji z Tym Człowiekiem ! To Lśniący Diament wśród Allegrowiczów. Dziękuję i pozdrawiam - FlashPolska" :> :> :>
Reggi Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 hyhy dobry koleś Az sie boje zapytać co mu sprzedałes
moskal Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 w jakim wieku zakazuja handlu na allegro ??????
Reggi Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 w jakim wieku zakazuja handlu na allegro ?????? W takim w ktorym musisz juz kupować dmuchane lale i pipki z cyber skóry http://moto.wp.pl/kat,23681,wid,9921782,wiadomosc.html?ticaid=15d6c&_ticrsn=3
Italiano Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Ciekawy jestem kto w Słubicach wjechał w sklep jakimś Audi i zostawił w nim kolegów?
boberek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 ja dziś na spota przyjede chyba swoim bezdachowcem bynajmniej taki mam plan
Italiano Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Dawaj cabrio, audi już widzieliśmy i do wszystkiego co było nie tak się już czepneliśmy czekamy na nowości
Norbi Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Dzień dobry, chcąc skopiować film na dyskietkę gdy dam kopiuj pojawia mi się komunikat, że na dysku A nie ma wystarczająco miejsca. Potem daję "skopiuj skrót" i wtedy mi się film mieści na dyskietce. Problem jednak powstaje gdy chcąc go uruchomić na innym komputerze dlatego, że pojawia mi się komunikat "skrót nie został znaleziony", równocześnie na moim komputerze ten film normalnie uruchamiam. Co z tym mogę zrobić? Droga użytkowniczko, do swojej torebki nie zmieści Pani swojego futra. Karteczka z informacją, że futro ma Pani w szafie, do torebki sie jednak zmieści. Tak więc dopóki jest Pani w domu a przeczyta Pani karteczkę z torebki, że futro jest w szafie, bez problemu je Pani tam znajdzie. Gorzej gdy, będąc u przyjaciółki wyciągnie Pani karteczkę z torebki i przeczyta, że w szafie ma Pani futro. W szafie u przyjaciółki może Pani długo szukać, ale tego futra tam Pani na pewno nie znajdzie. P.S. Jeszcze podpowiedź dla Pani: torebka=dyskietka futro=film karteczka=skrót szafa=komputer mól w szafie=wirus komputerowy sąsiad w szafie=hacker Stary, ale żeś przyje4bał, spadnąłem z krzeseła
AndyN Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Rozumiem ze dzisiaj Promenada? Właśnie, Promka, Promka dzisiaj?
Aydaho Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Rozumiem ze dzisiaj Promenada? Właśnie, Promka, Promka dzisiaj? skoro w tytule posta Promka to :gwizdanie: wypadam zza biurka i grzeje do Promki - dzisiaj będzie cabrio atrakcja
krzyniek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 też miałem jechać tym bez dachu ale.... następnym razem :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 a ja dziś wyciągam z komórki motorynkę i przyjeżdżam do promki [br]Dopisany: 06 Maj 2008, 18:44 _________________________________________________I znowu po dzisiejszym spocie mam problem co do wyboru felg, żeście mi zamieszali w tej głowie
Aydaho Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 :th: :th: :th: wczoraj freq dopisało - naliczyliśmy z Zółwiem 22 fury
ba$ior Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, Bardzo miło było Was ponać. Malik wielkie dzienx za fotki :th:
Flyer Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ba$ior, wpadaj czesciej i zrob porzadek z tym zderzakiem
Rekomendowane odpowiedzi