malik Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ... to niedługo trzeba będzie robić zrzutkę na nowy serwer... A to niby czemu? Jeśli wklejamy tylko linki do zewnętrznych galerii to server na którym stoi forum nie jest obciążany.
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ... to niedługo trzeba będzie robić zrzutkę na nowy serwer... A to niby czemu? Jeśli wklejamy tylko linki do zewnętrznych galerii to server na którym stoi forum nie jest obciążany. :gwizdanie:
boberek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ... to niedługo trzeba będzie robić zrzutkę na nowy serwer... A to niby czemu? Jeśli wklejamy tylko linki do zewnętrznych galerii to server na którym stoi forum nie jest obciążany. no dokładnie ja wklejam na fotosika na serwer nawet nie wiedziąłem ze sie da
krzyniek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 chyba kogoś rozjechali na drodze a tu dwóch fotoamatorów
wit.s Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A ja swojego canona nie mam...oddałem Q. Jezeli miałbym go zabierac na spoty to musialbym zabierać i ją bo niestety się z nim nie rozstaje Ostatnio wychodzę jednak z założenia, że spoty są dla userów forum i nikogo innego No, to po takim wyznaniu, to Ci Bozia język upie*doli jak kiedykolwiek jeszcze zapytasz czemu coponiektórych nie ma na spocie/zlocie/imprze itp :polew: Teraz już wiesz :D
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Napisałem SPOTY sa dla userów forum i nikogo innego Zloty i imprezy to co innego bo przeciez zawsze mogę zadecydowac czy iśc czy nie. A na spota czuje się zobowiazany przyjechać. A nie zawsze czuję się komfortowo. Rozumiesz co mam na mysli A do J. mozna zawsze wpaśc na praktyki
wit.s Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Napisałem SPOTY sa dla userów forum i nikogo innego Zloty i imprezy to co innego bo przeciez zawsze mogę zadecydowac czy iśc czy nie. A na spota czuje się zobowiazany przyjechać. A nie zawsze czuję się komfortowo. Rozumiesz co mam na mysli A do J. mozna zawsze wpaśc na praktyki Rozumiem, rozumiem. Masz rację - cały czas Ci się wydaje, ze można
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Napisałem SPOTY sa dla userów forum i nikogo innego Zloty i imprezy to co innego bo przeciez zawsze mogę zadecydowac czy iśc czy nie. A na spota czuje się zobowiazany przyjechać. A nie zawsze czuję się komfortowo. Rozumiesz co mam na mysli A do J. mozna zawsze wpaśc na praktyki Popieram w 100 % Robienie jakieś spędu mija się z celem !! Jak ktoś coś ma to niech pisze śmiało a nie burka pod nosem. jakieś wątpliwości ?..........................moźże komuś trxzeba coś rozjaśnić ??
Flyer Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A cos Ty sie tak spienil? Na spotach to Cie nie wiedzialem od zeszlego lata...
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A cos Ty sie tak spienil? Na spotach to Cie nie wiedzialem od zeszlego lata... Ja nie nie widzę problemów...... jak będzie coś ciekawego to się pojawię.
ono Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Że niby co bo ja tu czegoś nie trybie , znaczy że nie moge sobie przyjechać z kobietą która idzie do sklepu ? Czy chodzi o ludzi całkiem nie z klimatu ? Prosze mi rozjaśnić hyhy
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Że niby co bo ja tu czegoś nie trybie , znaczy że nie moge sobie przyjechać z kobietą która idzie do sklepu ? Prosze mi rozjaśnić hyhy A czy ja powiedziałem że nie możesz ? Gdzie jest takie stwierdzenie ?? Nic takiego nie zostało powiedziane ( napisane) ale spęd jest zbyteczny i tu trzeba się zgodzić..............
ono Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Jaki spęd ? Kiedy ty byłeś na spocie i widziałeś spęd ?
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Jaki spęd ? Kiedy ty byłeś na spocie i widziałeś spęd ? To że mnie nie ma to nie znaczy, że nie wiem :naughty:
ono Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Mam nadzieje że strasznie sie nie wkurwiłeś hyhyhy masakra normalnie ja pier**le .
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Mam nadzieje że strasznie sie nie wkurwiłeś hyhyhy I tak swoje wiem
Lukas Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 No widze ze nawet oniak zabrał głos w tej dyskusji Poziek jeszcze twojej wypowiedzi mi tu brakuje
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 No widze ze nawet oniak zabrał głos w tej dyskusji Poziek jeszcze twojej wypowiedzi mi tu brakuje Może się znajdzie :naughty:
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Ja chciałem tylko powiedzieć, że czuję się mało komfortowo jeżeli ktoś obrabia mi dupe stojąc 5 metrów obok. A potem się ładnie do mnie uśmiecha. O tak:
Rekomendowane odpowiedzi