jimbo22 Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 a co przyniesc? chipsy? cy co?kto bierze grilla?
Gość Tomboy Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 a co przyniesc? chipsy? cy co?kto bierze grilla? nie wiem czy gdzies to juz czytales ale w brygadzie warszawskiej lubimy piwo i to jest takie specyficzne wkupne do Warsaw Team A4 - więc ...domyśl się reszty
jimbo22 Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 e no ale jak piwo i samochody rownoczesnie nie banglaja?
Gość Tomboy Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 e no ale jak piwo i samochody rownoczesnie nie banglaja? no tak to wiemy :mrgreen: ale browary pijemy w domu i zawsze TWOJE ZDROWIE :mrgreen: [ Dodano: 2006-10-02, 11:51 ] http://allegro.pl/item129230526__gra_w_paintball_warszawa_nowa_promocja_sprawdz.html Co Wy na to?? Zapisujemy sie - zbieramy ekipe 8 osob i ...wiązemy cwaniaczka lukasa23 :razz:
Lukas Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Musielibyscie mnie pierwsze zlapac a nogi mam dlugie ale ja chce bys w druzynie z Tomboyem i Kicholem wiecie jeden to dzik a drugi umie strzelac :mrgreen: a ja was bede dobijal Tomboy tak jak juz pisalem jestem za a wiec czekamy na reszte
Gość Tomboy Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 chce bys w druzynie z Tomboyem i Kicholem wiecie jeden to dzik a drugi umie strzelac :mrgreen: a ja was bede dobijal znajac zycie sie zbrowaruje i znowu ostrzelam swoj Team ZAPISYWAC SIE U !!!!!!!!!!
Lukas Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 To ja juz nie chce byc z toba bo znajac reakwona to tak bedzie i jeszcze kolba markera dostane widze ze warszawiakow dzisiaj nie ma :razz: ONO takie klucze sa potrzebne na wtorek http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=2784
Gość Tomboy Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 To ja juz nie chce byc z toba bo znajac reakwona to tak bedzie i jeszcze kolba markera dostane widze ze warszawiakow dzisiaj nie ma :razz:ONO takie klucze sa potrzebne na wtorek http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=2784 No tak bo ja zarzadzam dogrywke w boksie a wczesniej bedzie załozony na markera bagnecik
T-żółw Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 chłopaki kto jutro jest :?: bo wiecie...juz ciemnoi, zimno i deszczow sie robi...generalnie chce mi się już spać :mrgreen: :razz:
Lukas Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 zolw a z liscia bys nie chcial jutro sa wszyscy i rezamy furaka adamooo, ono ma zabrac magiczne klucze i gtecha bo musimy sprawdzic to rezanie ile koni dalo :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 oooo faktycznie zapomniałem, jutro monster garaż jest grany :mrgreen: Łukaszku nie zapomnij zabrac notatnika :!:
Lukas Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Żółwiczku juz jest zainstalowany
Gość Tomboy Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Jutro pozegnanie Torwaru w tym roku...przynajmniej dla mnie! I musimy wymyslec miejsce spotów - nie jakies parkingi tylko jakis lokal
T-żółw Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Jutro pozegnanie Torwaru w tym roku znowu w sandałach bez skarpetek przyjdziesz :roll: :?: :mrgreen: nie jakies parkingi tylko jakis lokal bardzo mocno popieram :!: parkingów mam dosyć jak idę na zakupy :razz:
ono Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Qwa tych kluczy to jest w pyte ja nie wiem czy wszystkie mam , jutro sprawdze. Nie wystarczy dobry młotek ?
Lukas Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 ale pierwsze to trzeba uzgodnic kuleczki :razz: a knajpa to jedna jest tylko tam frytek nie daja [ Dodano: 2006-10-02, 20:50 ] Nie wystarczy dobry młotek e tam mlotek z mokasyna sie przypie****** przeciez to tylko plastik a tak na powaznie to musza byc wsie bo bryndza jak zabraknie nam 24 do kiery to po robocie :razz:
T-żółw Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Chłopaki czy ktoś pracuje - mieszka - przejeżdża jutro koło Stodoły, Remontu, Traffic Clubu :?: potrzebuje bilety na koncert zanabyć :roll:
Gość Tomboy Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 znowu w sandałach bez skarpetek przyjdziesz :roll: :?: ale sie wtedy wyrwałem - w sandałkach Chłopaki czy ktoś pracuje - mieszka - przejeżdża jutro koło Stodoły, Remontu, Traffic Clubu :?:potrzebuje bilety na koncert zanabyć :roll: a jaki koncert???
T-żółw Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 koncert Coma wymiataja chłopaki na maxa :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi