Lukas Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Spot zawsze jest tylko dzwon do mnie jakby cos co do miejsca bo jak bedzie zimno to sie przestawimy zapraszam SA JUZ ZDJECIA w albumie
poziek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Panowie dzwoniłem na paintballa i wolne terminy maja na 20.10 jest takie zainteresowanie, że masakra... ja się pisze jak najbardziej, tylko którego painta wybieramy??
Gość Tomboy Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Panowie dzwoniłem na paintballa i wolne terminy maja na 20.10jest takie zainteresowanie, że masakra... ja się pisze jak najbardziej, tylko którego painta wybieramy?? Poziek, gadalismy z Matschke i powiedzial ze chetnie z nami ustai swoja grupę - wiec czekam na post Macka.
platiniumm Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 wiec panowie juz wiem ze mam tylko 1 ptk i zadnego oczekiwania na wyrok nie mam, cos musialo sie im pochrzanic dokladnie sobie dzis sprawdzilem
Gość Tomboy Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 dokladnie sobie dzis sprawdzilem przestraszyłes sie kolego :razz: a to oczekiwanie na wyrok to była wizja przyszłosciowa, kamera Cie złapała na kręceniu bąków na ostrobramskiej :mrgreen:
platiniumm Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 wiesz jesli mialbym jakis wyrok to rowna sie z tym ze nie mam pracy bo ciagle to u nas sprawdzaja a tak to bym wyjasnil zawczasu.
poziek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 no ale zaciera się wyrok po jakiś 5 latach
adamooo Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 co Wy wiecie o wyrokach :mrgreen: Poź kurna trza się umówić bo kasa się niszczy w kieszeni..trzeba się umówić bo źle się z tym czuje..wczoraj myślałem że na spocie będziesz i oddam..a tu taki ZONk..ominęło Cie ostre rezanie i awantura z policją
Gość Tomboy Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 co Wy wiecie o wyrokach :mrgreen: odezwał sie Snieznobiały - nieposzlakowana opinia.
adamooo Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 No chłopaki mamy speca od Audi na forum.. Taka cicha woda..a tu kurna na wszystkie pytania potrafi odpowiedzieć bez ETKi :mrgreen:
Kunio Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 buehehehe zamkneli Was na parkingu!!?? LOL A kto wymyslił zeby tam jechac w ogole? On, Ona, Ono? :mrgreen: Ty sie ciesz chłopie że nie sprawdzali lejec
adamooo Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 jak to kto chcial tam jechać :razz: ===>Oniak :roll: Człowieku spoko miejscówka na zimowe wieczory można bokiem posmigać po parkingu..(Plati smiga jak dzik i musi nam dać trochę lekcji)..
ono Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Kunio cycu a kto powiedział że MM jest otwarte do rana hmm ? hehe Na kompie napisało mi skierowanie na egzamin hahaha , pierwsze słysze
adamooo Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Dawaj Oniak wklejaj zdjęcia z wczoraj i z bydgoszczy..
ono Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Z wczoraj foty tragedia to nie wklejam. Nie z Bydgoszczy tylko z Białegostoku A więc dzisiaj pojechałem do Białego do kolesia ktory niby zrobił replike Ariela Atoma ( znalazłem posta na SR ) no i jak zobaczylem to mi kapcie spadły potworek poprostu piękny super wszystko wykonane z dbałością o pierdołe , koleś robił tą bryke przez rok wszystko robił sam karoserie , zawieche , rame wszystko Waga samochodu 500 kilo / 300 koni Niestety padało i nie polatałem ale jestem umówiony Mam pare fotek ale moj fon robi okropne jak jest ciemno więc gówno widać. Tu jego strona lepsze foty itd http://www.cssportscar.com/home.php/ Koleś zrobił sobie replike AC Cobra też przepięknie wykonany samochodzik Niesamowity chłopaczek. I wielkie dzieki dla lukassa za pomoc przy zalatwianiu wizy Dostałem i lece oglądać fabryke replik AC Cobra , na zimowe wieczory będzie co składać malinaaaaaa
Kunio Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 ono, mowiłem ze za darmo, a nie do rana
platiniumm Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 można bokiem posmigać po parkingu..(Plati smiga jak dzik i musi nam dać trochę lekcji).. spadnie snieg i sie kazdy nauczy smigac na parkingu w media m w zabkach tam to mozna poszalec
T-żółw Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 No chłopaki mamy speca od Audi na forum.. zielony aktywista jak pragnę zakwitnąć :mrgreen: tombój ogladałeś te B6 q :?: łono niezłe te składaki na fotkach
poziek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 podobno B6 TDi Q poszło zostaje B6 1.8Tq to co moje, mamy w piątek jechać z kompem Tomwujek mówi, że najpier musi się przekonać do autka:) [ Dodano: 2006-10-04, 22:26 ] nie dzięki, padaka jakaś właśnie obejrzałem fotki panowie:) no ładne rzeczy czyli dobrze, że mnie nie było bo mam jeszcze wciąż papierowe prawko, nowe będzie 10.10 dopiero...uff
Rekomendowane odpowiedzi