Sebo_ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Szybkie pytanko.... czym czyscic wnetrze samochodu zeby byl polysk i lapalo malo kurzu.... Mam na mysli plastyki oraz przedni kokpit moze jakies linki do kosmetykow z allegro prosze dzieks
Musashi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja kupuje srodek markowany przez VW AUdi. ale sa dobre srodki sonax`a, maquaiers, liqui moly. kazdy z producentów ma środek typu cockpit spray albo cockpit pflege do tego miekka sciereczka.
Flyer Opublikowano 1 Stycznia 2008 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja polecam specyfik w sprayu Shell'a - powinienens znalezc to na ich stacjach. Od 2 lat korzystam i dosc dlugo nie widze kurzu... a kokpit ma fajny matowy wyglad. Nie plakuj niczego
Ciepły Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja uzywam "PLAKA" mozena go dostac w kazdym supermarkecie, stacji, sklepie (moto) bez recepty ladnie pachnie (trukawka) inne mi sie nie podobaja, ladnie sie swieci wszystko, i z kurzem spokoj na jakis czas.
flaku4 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja proponuje ściereczki czyszczące do kokpitu :th: dostaniesz je w Auchan na dziale motoryzacyjnym kosztują 8,99 a jest ich sporo
EndriuGiz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 ja tez używam tych wilgotnych chusteczek sa dobre i dlugo dlugo nie widac kurzu
Robert31 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witaj -ja także używam tych wilgotnych ściereczek do deski rozdzielczej ale tych które daja efekt matowy sa w sprzedazy takze z efektem błysk kupisz ja na kazdej stacji benzynowej lub sklepie auto-moto-pozdrawiam
kaczorek3003 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja proponuje mleczko do kokpitu po plaku w upał deski lubią pękać
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 herezja w grupie VW blyszczaca deska byglada oblesnie. Tanio i ladnie matowo - schell mat
s600 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Plak jest do d*py wszystko sie klei i smierdzi Ja uzywam kosmetykow sonax'a. Mozesz sprobowac tego : http://www.allegro.pl/item300368701_sonax_383_100_srodek_do_tworzyw_sztucznych_mat.html
audia4s4 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Plaka to ja do opon uzywam zeby sie blyszczały.Jest taki płyn K2 zielony w butelce jak plyn do szyb,nawet ładnie czysci kokpit i plastiki.
dawkol-d1 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 My używamy tak jak kolega wyżej płynu K2 ale takiego białego, on wygląda jak mleczko do kuchenek <czy czegoś podobnego> trzeba tylko uważać aby go na szybę nie nalać, bo powstają plamy, które ciężko zmyć. Ale jak się go użyje to plastiki są takie matowe, nie zbierają kurzu przez długi czas, jedna butelka starczy na jakieś 4-6 myć. Jak nim się potraktuje te "drewno" to jest nie do poznania tak ładnie wygląda.
podecho Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 jak możecie mówić że Plak śmierdzi i wygląda beznadziejnie? według mnie po Plaku kurzu nie widać bardzo długo a do tego ładnie świeci sie tapicerka no i masz do wyboru całą gammę zapachów... chociaż przyznam że nie próbowałem tego mleczka K2 muszę przetestować ! :drool:
12RAEL Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 flyer a kojarzysz jak nazywa się ten shellowski środek bo to by była jak dla mnie złota formuła niecierpię tego g..nianego plakowego połysku
Gość Michał Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Osobiscie do deski uzywam wilgotnych ściereczek Sonax Plakiem czasami jadę dokładki zderzaków,listwy drzwiowe i oponki jesli akurat nie mam pod ręka czegos do opon
TomeX_A4_b6 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 moim zdaniem to shell jest najlepszy, kokpit po nim wyglada jak nowy, polecam :th:
Gość Czarek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mnie osobiście plak kojarzy się z autami odpicowanymi na sprzedaż przez handlarzy gdzieś na giełdzie.Tam plak aż się leje strumieniami.Lipa że,aż lipa. Ja sam na razie używam wilgotnej szmatki i rozgłądam się za jakimś dobrym środkiem ,który nie będzie tak tłusty jak plak. Pozdro.
pawelc Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Kolega Czarek ma racje , plak dobry jest do polonezów które sprzedaje jakiś badylarz na giełdzie ... Ja proponuje sonax mat :>....... Oczywiście bez obrazy ..
loco87 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jest tylko jeden srodek ogolnie dostepny ktory inne zmiata z powierzchni Zielona buteleczka melczko nano vosk żółwia. Koszy srednio 40pln za 500ml. Na alle do wyrwania za 30pln. Jak ktos lubi polysk to go wgniecie efekt Bez porownania dla plaka. Plak jeszcze bardziej przyciaga kurz :] Ten jest na takim jakby wosku ktory sie poleruje nie osiada na nim niiiiic kurz poporstu sie sturlikuje po desce.... mizaga.
Rekomendowane odpowiedzi