Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze. Czy jest możliwość przełożenia kratek ze zwykłego zderzaka do S-Line? Chyba nie...

A w serii gdzie masz kratki ? :shocked:

Musisz do Zderzaka S-line kupić nowe kratki.

Opublikowano

Po pierwsze. Czy jest możliwość przełożenia kratek ze zwykłego zderzaka do S-Line? Chyba nie...

A w serii gdzie masz kratki ? :shocked:

Musisz do Zderzaka S-line kupić nowe kratki.

Szczerze Ci powiem Cuber, że ja nie wiem co chciałem pisząc to!!! :wallbash: :wallbash:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie ja szykam ori s4 tyl do b6 jak by ktos widzial dajcie znac

Opublikowano

Nie pasuje do twojego auta :confused4: to jest z B7 :wink4:

panowie ja szykam ori s4 tyl do b6 jak by ktos widzial dajcie znac

umiesc ogloszenia w dziale kupie :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Szukałem na forum i nie mogłem znaleźć, przeglądałem tematy i nic..

A więc chce zmienić przedni zderzak w Audi A4 Avant B6 ze zwykłego na wersje S-Line.

1. Czy zderzak S-line podejdzie pod zwykłą belkę ? Wyczytałem, że tak, ale prosiłbym o potwierdzenie

2. Muszę kupić kratki na halogeny bo kratki są inne niż w standardzie, i teraz pytanie czy muszę kupować inne halogeny czy podchodzą te ze standardu.

Z góry dzięki za pomoc ;-)

Opublikowano

TAK

TAK

NIE TRZEBA ZMIENIAĆ.PODEJDĄ

:hi:

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie. Waszym zdaniem za goły zderzak bez dolnego grilla i bez kratek na halogeny dobra cena to - ?

Nie chcę przepłacić. Kratki pod halogeny to 80 zł za szt w ASO z tego co się orientowałem na forum.

Opublikowano

Wszystko o co pytasz jest w szczegółach opisane ale co tam...

można zmienić sam dół, ja tak mam.

Dokładka wyszła mnie 200 pln.

cały zderzak s-line bez kratek sprzedałem za 500 czy cóś koło tego.

To są dobre ceny :gwizdanie:

Opublikowano

Wiem, że mogę zmienić sam dół, ale nie chcę tego robić, bo po 1 trzeba rezać, po 2 nie mam gdzie tego zrobić. Są osoby które decydują się na taką opcję, jak Ty i są osoby które chcą kupić zderzak w całości.

Opublikowano

Wiem, że mogę zmienić sam dół, ale nie chcę tego robić, bo po 1 trzeba rezać, po 2 nie mam gdzie tego zrobić. Są osoby które decydują się na taką opcję, jak Ty i są osoby które chcą kupić zderzak w całości.

Nie wiem po co ta Twoja riposta.Podałem tylko dwie możliwe opcje w właściwie odpowiedziałem na pytanie.. Zakładałem ,że nic nie przeczytałeś bo wcześniejsze pytania o tym dobitnie świadczyły. Więcej nic nie mówię.

Pozdro

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie,

z racji tego, że mój zderzak w czasie jazdy już praktycznie ciągnę po asfalcie, musiałem znaleźć coś na szybko. Jedyny zderzak, który znalazłem w rozsądnych pieniądzach ma niestety przecięty środek:

imag0673.jpg

Na ile jest to istotny element ? Środkowej kratki nie montujemy bezpośrednio do tego, ale czy brak usztywnienia w tym miejscu nie doprowadzi do jej odpadnięcia ? Jak ewentualnie widzielibyście naprawę tego ?

Opublikowano

moim zdaniem to zderzak przygotowany pod dokładke s-line, ludzie tak maja zakładaja s- line i jezdza , ale te dwa boczne z trzech srodkowych mocowań nie powinny byc pociete.

Opublikowano

Może by je jakoś skleić zanim oddam do lakierowania :mysli:

Opublikowano

ja w swojej tych mocowań nie zaczepiłem, trzyma się bez nich bardzo dobrze :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie mam pytanko, korci mnie założenie dokładki s-line z dziurami na dwie końcówki tłumika ale znaleźć taką dokładke na allegro to jak wygrać w totka a nowa w ASO to koszt około tysiaka.

Teraz jeszcze jedno pytanko jak wygląda sprawa tłumików, posiadam teraz dwa ale są schowane pod zderzakiem, co trzeba zrobić aby po założeniu dokładki z dziurami na tłumik?? Trzeba dospawać końcówki??

Opublikowano

Teraz masz końcówki zagięte w dół więc trzeba je odciąć i przyspawać (najlepiej) nowe końcówki. Ja Ci polecam ultera 90 :good:

Opublikowano

Teraz masz końcówki zagięte w dół więc trzeba je odciąć i przyspawać (najlepiej) nowe końcówki. Ja Ci polecam ultera 90 :good:

...albo nie spawać i jeździć jak rasowy TDIQ z rurami w dół :decayed:

Opublikowano

masz dla porównania z końcówkami ulter 90

wyd_a4.jpg

i rasowy zagięty w dół

Zdj_cie0215.jpg

Opublikowano

Panowie mam pytanko, korci mnie założenie dokładki s-line z dziurami na dwie końcówki tłumika ale znaleźć taką dokładke na allegro to jak wygrać w totka a nowa w ASO to koszt około tysiaka.

Teraz jeszcze jedno pytanko jak wygląda sprawa tłumików, posiadam teraz dwa ale są schowane pod zderzakiem, co trzeba zrobić aby po założeniu dokładki z dziurami na tłumik?? Trzeba dospawać końcówki??

ja w aso zapłaciłem za nową 730zł, a na alledrogo cenią sie za uzywke około tysiaka wiec jak juz sie decydowac to ja uwazam ze serwis, gotowa do malowania i naklejka matowa jest ori w komplecie.