wojtas-audi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A5 jest dla mnie :gwizdanie No to pieknie Gratuluje zmiany
pawel1380 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie moge się przyzwyczaić do tej ciszy w srodku tylko delikatnie wiatr szumi i nie ważne czy mam 2000 tyś obr. czy 5000 tyś. jest poprostu totalna cisza. ale że co? wcześniej miałeś klekota? Raczej dosc opływowa sylwetka i nie słychac szumów powietrza. U mnie to samo. Jedziesz 200 i gadasz sobie swobodnie.
alpin Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ale że co? wcześniej miałeś klekota? ostatnie 4 auta to klekoty
turdzi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Najpierw bym zainwestował w pakiet mocy 1.8TFSI ma ponoc niezly potencjal 210-220KM to z niego nie problem a przy tej masie i braku Q to juz bedzie jezdzic Dlatego pisałem w tym sensie jeszcze wydech i będzie całkiem całkiem ile z tego kompresora da radę wycisnąć mysle ze bedzie lepiej niz calkiem ta obecna genracja silnikow TFSI pieknie reaguje na mody do tego w serii samochody sa o wiele szybsze niz odpowiadajaca generacja wstecz np:B7.Nie przypatrywalem sie 1.8 ( ale slyszelem ze wydechem to i pod 230 KM da rade :gwizdanie: ) a 2.0 TFSI po programie jezdzi jak seryjne 3.0TDI B8 ( a to juz wolnenie jest ).A jak ci dalej malo to zawszejedt K04 wydeszek wrtyski S3 i masz 300 a tym to juz mowisz papa nawet 3.0 TDI po programie.Do tego dalej cie to taniej wychodzi bo rzonca wcenie jest astronomiczna i co najwazniejsze masz zawsze czyste rece pod dystrybutorem , a nie spoerdzace ropa
dominbr Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Najpierw bym zainwestował w pakiet mocy 1.8TFSI ma ponoc niezly potencjal 210-220KM to z niego nie problem a przy tej masie i braku Q to juz bedzie jezdzic Dlatego pisałem w tym sensie jeszcze wydech i będzie całkiem całkiem ile z tego kompresora da radę wycisnąć Tak dla ścisłości to tam jest turbo
Gość mmcv Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Alpin gratuluje pieknego samochodu , naprawde bardzo ladne. Wyposazenie tez odpowiednie (szkoda tylko ze bez Navi) Oby sie dobrze sprawowal p.s. jak po przesiadce z RWD ?
mgtan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A5 kozackie... ja bym chętnie łyknął grafiotowe z twoimi fotelami mają pamięć ustawień?
jedrekx Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 mają pamięć ustawień? nie ma, widać to na drzwiach kierowcy
virus Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ładna franca kiedyś o mało też takiej nie kupiłem z tym silnikiem ale podkupili mnie
alpin Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 p.s. jak po przesiadce z RWD ? Napewno będzie brakować tylnego napędu, ale trudno A5 kozackie... ja bym chętnie łyknął grafiotowe z twoimi fotelami mają pamięć ustawień? Pamięci ustawień niema troche to dziwne Koniec z ciemnymi autami mam jeszcze w gospodarstwie czarne po 3 latach lakier wygląda jakby był myty piaskiem a samo mycie to masakra jedno trzeba przyznać że po umyciu tak z odległosci 3m wygląda kozacko
pawel1380 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czemu dziwne że nie ma pamięci foteli?
mgtan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 pamięć foteli to opcja dodatkowa do elektrycznie regulowanych więc może nie mieć...kosztowny dodatek w sumie.
alpin Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czemu dziwne że nie ma pamięci foteli? W BMW E90 oraz w Alfie Romeo jeśli jest elektryka foteli to zawsze z pamięcią niewiem jak w innych autach.
mgtan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Audi, VW itp jest inne ... jak jest full skóra z pełną elektryką to jest z pamięcią... wejdź w konfigurator na stronie Audi a zobaczysz zqa co Audi kasuje najbardziej :-)
turdzi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W BMW E90 oraz w Alfie Romeo jeśli jest elektryka foteli to zawsze z pamięcią niewiem jak w innych autach. Ale to jest Audi i tu za wszystko trzeba placic ekstra.Jak cie nie stac to kupujesz wlasnie BMW lub podobne
pawel1380 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Audi, VW itp jest inne ... jak jest full skóra z pełną elektryką to jest z pamięcią... wejdź w konfigurator na stronie Audi a zobaczysz zqa co Audi kasuje najbardziej :-) No nie zgodzę się .. w A5 tak nie jest....
turdzi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A4 tez nie......a tak wogole w tym polskim konfiguratorze to nic nie ma
mgtan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 macie racje... nawet na skórze trzeba dopłacić za pamięc w fotelach...
pawel1380 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A4 tez nie......a tak wogole w tym polskim konfiguratorze to nic nie ma No tez prawda ... podstawa to brak pakietów sline...
mgtan Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 w A5 jest teraz pakiet S-line zewnętrzny razem z oknem dachowym i jakimiś tam innymi pierdołąmi w większym zestawie... kosztuje chyba 14 k.
Rekomendowane odpowiedzi