RS Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Też kiedyś chciałbym się na W-see wybrać kiedyś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ja już się od pn. Dziesięciu lat wybieram... Nie wiem nawet czy tam gości z czwórka z przodu wypuszczają ;b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja bym tam GTI pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moraj87 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 [DE] Int. Audi Treffen Kronach 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/353610-%5BDE%5D-Int%2E-Audi-Treffen-Kronach-2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusch Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witam. Ktoś ma jakieś doświadczenia z Teilkasko? Moje święta nie były wesołe .Bliskie spotkanie z bażantem przy dość znacznej prędkości, efektem czego mam pęknięty zderzak, kratkę halogenu i pourywane zaczepy przy halogenie.Kratkę znalazłem (złamany jeden zatrzask, oficjalnie zaginęła ), po założeniu nie wygląda to tak tragicznie i nie rzuca się w oczy.Notatka policyjna jest i przetłumaczone na niemiecki przez tł. przysięgłego.W poniedziałek jadę zgłosić szkodę. Mam SB - 150€.Jestem ciekaw ile zaproponują.Czy lepiej oddać auto do serwisu?No i jak mam uzasadnić, że łożysko odezwało się po zderzeniu i podlega wymianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 siema dzieje się tu coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 nic się nie dzieje, ale dziać by się mogło. Pogoda dopisuje nic tylko spota robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ach kurna, nawet czasu żeby furkę ogarnąć nie ma.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 a golfa już zrobiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Stoi to wszystko... Ale ma przegląd juz, teraz tylko graty poprzekładać Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 to już z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 wybiera się ktoś do Ingolstadt w następny weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 W niedzielę też coś będzie? Czy tylko sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 tylko sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusch Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 wybiera się ktoś do Ingolstadt w następny weekend? Możesz napisać więcej szczegółów? Co , gdzie i jak? Daleko nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Możesz napisać więcej szczegółów?Co , gdzie i jak?Daleko nie mam A co cię dokładnie interesuje? Już kilka razy tu o tym pisałem Zlot samochodów marki Audi z Niemiec, Austrii i Szwajcari ale tylko z pod znaku S, R i RS. W sobote 30 kwietnia od godz 12:00 w jedynym słusznym miejscu Forum Audi w Ingolstadt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A co cię dokładnie interesuje? To można na INFO przeczytać. Wydaje mi się ze koledze bardziej chodzi kiedy ty/wy będziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusch Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No dokładnie.Można jakiegoś mini spota zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dajcie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi