wojciu0308 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 spoko loko moze komus innemu sie to nada no moja lampka valeo jeszcze leży rozebrana, także można by coś popróbować i jakas produkcje zrobic kierunek kupisz od bmw za 5zl sztuka a masz praktycznie gotowy plastik jak bys mial tam kogos na moja fele to dawaj ceny wstepnie nie ma ogolnie do dogadania chce sprzedac/zamienic + dopłata na 18" 19" ewentualnie 17" ale juz nie tak chętnie jak 18"
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 spoko loko moze komus innemu sie to nada no moja lampka valeo jeszcze leży rozebrana, także można by coś popróbować i jakas produkcje zrobic kierunek kupisz od bmw za 5zl sztuka a masz praktycznie gotowy plastik jak bys mial tam kogos na moja fele to dawaj ceny wstepnie nie ma ogolnie do dogadania chce sprzedac/zamienic + dopłata na 18" 19" ewentualnie 17" ale juz nie tak chętnie jak 18" bede pamiętał, 17" , w planach mam że wpadną takie na następną zimę do mnie
wojciu0308 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 różnimy sie tym ze kiedys z twojego emeryta bedzie moc a w mojej padace tylko zmiana serca wchodzi w gre aaaaaa i żeby nie bylo takiego OT slepy ładne fele moze chcesz sprzedac albo zamienic mam takie w uj kox 16" wymiatajace nie to co twoja 18"
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 różnimy sie tym ze kiedys z twojego emeryta bedzie moc a w mojej padace tylko zmiana serca wchodzi w gre aaaaaa i żeby nie bylo takiego OT slepy ładne fele moze chcesz sprzedac albo zamienic mam takie w uj kox 16" wymiatajace nie to co twoja 18" u mnie tylko Swap wchodzi w grę, w zmiany turbin, wtrysków i chipy, mi sie nie chce bawić w 1z , 18" jutro możesz po nie przyjeźdzać, 2,5k, na stól i są Twoje , a ja kupuj RS6 w 18"
wojciu0308 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 juz lece, ide babci rente gwiznac jak sprzedam 16" to pogadamy
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 juz lece, ide babci rente gwiznac jak sprzedam 16" to pogadamy nie ma problemu, felgi leżą i nie spieszno im do sprzedaży, ale tak jak mówię jakby poszły to bym sobie łyknął te RSy od Tomka
wojciu0308 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 i jak cos to moze bym odbiór osobisty cyknał :gwizdanie: brata ciężarówki lataja tam w twoje strony
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 i jak cos to moze bym odbiór osobisty cyknał :gwizdanie: brata ciężarówki lataja tam w twoje strony nie ma problemu , oponki roczne ze sporą ilością mieska jeszcze są, no chyba że Tomasz sprzeda wcześniej kółka , no i jeszcze nie rozmawiałem z Moją, a dla niej istnieją tylko MAM8
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 to musisz pogadac zobaczymy co bedzie, do wiosny jeszcze trochę czasu
Gość Damian A4 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaka cena kolego za twoje koła?
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaka cena kolego za twoje koła? raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę
mrogal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaka cena kolego za twoje koła? raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę sprzedales polifty?
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaka cena kolego za twoje koła? raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę sprzedales polifty? jeszcze nie :gwizdanie:, a co?
mrogal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaka cena kolego za twoje koła? raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę sprzedales polifty? jeszcze nie :gwizdanie:, a co? ale tak jakby?
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 a jaka cena kolego za twoje koła? raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę sprzedales polifty? jeszcze nie :gwizdanie:, a co? ale tak jakby? no prawie że, mam 2 chętnych na nie , na połowę marca
P-U-M-A Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Ślepy jutro rozbieram stary silnik na miedz i w tygodniu pojade sprzedac wiec bedzie kasa na lampke
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Ślepy jutro rozbieram stary silnik na miedz i w tygodniu pojade sprzedac wiec bedzie kasa na lampke ok, spoko , kaska się sprzyda nie powiem ze nie
wojciu0308 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 wymiary kierunku: wysokośc 12cm szerokosc u góry:9cm szerokość na dole 11cm
slepy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 wymiary kierunku: wysokośc 12cm szerokosc u góry:9cm szerokość na dole 11cm no to spasi , za ile byś mi pogonił dwie sztuki z przesyłką?, Wojtek na lampki mam już trzech kupców, także sprawa chyba z głowy, a nowe już dogadane
Rekomendowane odpowiedzi