wojciu0308 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 wymiary kierunku: wysokośc 12cm szerokosc u góry:9cm szerokość na dole 11cm no to spasi , za ile byś mi pogonił dwie sztuki z przesyłką?, Wojtek na lampki mam już trzech kupców, także sprawa chyba z głowy, a nowe już dogadane PW
slepy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 wymiary kierunku: wysokośc 12cm szerokosc u góry:9cm szerokość na dole 11cm no to spasi , za ile byś mi pogonił dwie sztuki z przesyłką?, Wojtek na lampki mam już trzech kupców, także sprawa chyba z głowy, a nowe już dogadane PW
mrogal Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 wymiary kierunku: wysokośc 12cm szerokosc u góry:9cm szerokość na dole 11cm no to spasi , za ile byś mi pogonił dwie sztuki z przesyłką?, Wojtek na lampki mam już trzech kupców, także sprawa chyba z głowy, a nowe już dogadane sprzatnales mi jueseje?
wojciu0308 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 o lampy ci chodzi tak? noo to slepy juu ugadał sie o US lampiony
slepy Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 wymiary kierunku: wysokośc 12cm szerokosc u góry:9cm szerokość na dole 11cm no to spasi , za ile byś mi pogonił dwie sztuki z przesyłką?, Wojtek na lampki mam już trzech kupców, także sprawa chyba z głowy, a nowe już dogadane sprzatnales mi jueseje? aha
Remik-A4 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 ach te porzadki :gwizdanie: tak to jest jak sie zabiera zbyt pozno do sprzatania
slepy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 ach te porzadki :gwizdanie: tak to jest jak sie zabiera zbyt pozno do sprzatania ano
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 slepy jutro wysylam moze masz cos dla mnie fajnego to sie wymienimy za drobiazgi moge doplacic
slepy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 slepy jutro wysylam moze masz cos dla mnie fajnego to sie wymienimy za drobiazgi moge doplacic poszukaj w dziale sprzedam, tam jest mój wątek, może coś znajdziesz ciekawego dla siebie
slepy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a cos poza działem? masz? chyba raczej nic ciekawego , poszukam co mi tam zostało i jutro Ci podeślę
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a cos poza działem? masz? chyba raczej nic ciekawego , poszukam co mi tam zostało i jutro Ci podeślę ok tylko tak do 10rano max bo nie wiem jaka wysylke robic
slepy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a cos poza działem? masz? chyba raczej nic ciekawego , poszukam co mi tam zostało i jutro Ci podeślę ok tylko tak do 10rano max bo nie wiem jaka wysylke robic no to wyślij normalnie, bo bede miał dostęp do neta dopiero po 18 jutro
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 a cos poza działem? masz? chyba raczej nic ciekawego , poszukam co mi tam zostało i jutro Ci podeślę ok tylko tak do 10rano max bo nie wiem jaka wysylke robic no to wyślij normalnie, bo bede miał dostęp do neta dopiero po 18 jutro ok ale tak czy siak to napisz mi pozniej co tam masz
slepy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a cos poza działem? masz? chyba raczej nic ciekawego , poszukam co mi tam zostało i jutro Ci podeślę ok tylko tak do 10rano max bo nie wiem jaka wysylke robic no to wyślij normalnie, bo bede miał dostęp do neta dopiero po 18 jutro ok ale tak czy siak to napisz mi pozniej co tam masz , teraz załuje ze nie wziąłem tej klapy US , no nic trzeba czekać na kolejną okazję :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 tak jak ja foteli tych jednych jak miales ja kupic jak z gosciem bylo zero kontaktu
slepy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 tak jak ja foteli tych jednych jak miales ja kupic jak z gosciem bylo zero kontaktu no mogłem ją wziąść za te 190+wysyłka, ale znowu by nie było kasy na lampy
wojciu0308 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 tak źle i tak nie dobrze ja teraz szukam slizgów do zderzaka poliftowego ;(
Rekomendowane odpowiedzi