slepy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeśli tylko wejdą Teraz musisz zmienić felgi żeby było zaciski widać :gwizdanie: Jeśli tylko wejdą Teraz musisz zmienić felgi żeby było zaciski widać faktycznie, seryjne zaciski eksponować to dopiero frajda :polew: Założona prawa strona, obyło sie bez niespodzianek, w sobotę działam z wymianą tego przewodu z lewej strony i powinno być git, z nowości rozebrałem cały przód , wymieniłem sztyce, bo lewą stroną mi zderzak opadał, jutro biorę sie za poprawkę sprysków reflektorów, bo coś słabo dają [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 22:13_________________________________________________Małe SpyPhoto :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak przez taką folie świeci xenon barwa pewnie ze 3700k
slepy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak przez taką folie świeci xenon barwa pewnie ze 3700k jaki xenon :gwizdanie:, ja mam zwykłe żarówki , ładnie jest xenio 3000K, moze sie schować zastanawiam sie co na to policja powie
Michał Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 zastanawiam sie co na to policja powie "Pan da dowód"
slepy Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 zastanawiam sie co na to policja powie "Pan da dowód" barwa jest żółta selektywna [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 23:03_________________________________________________Dzisiaj wziąłem sie za lekką kosmetykę pod maską, nie zaglądałem tam dawno, i to co tam zastałem Z racji iż kasa na porządniejsze kosmetyki sie składa :gwizdanie:, w ruch poszły tańsze zamienniki , na pierwszy ogień mix szamponu samochodowego z Płynem do mycia naczyń PUR Następnie na całość poszła AKRA od K2, a na plastiki K2 POLO PROTECTANT Efekt finalny, nie jestem do końca zadowolony, no ale bez porządnej chemii i tak jest nieźle, pozatym noc mnie zegnała Detale:
Gość Damian A4 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 To to wogóle jeździ już? gdzie jest klima się pytam?
slepy Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 To to wogóle jeździ już? gdzie jest klima się pytam? cały czas jeździ , a klimy jak nie było tak nie ma
P-U-M-A Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 A ten sufit zrobiłeś już bo miałeś coś tam robić?
pablo_9 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 widzę, że dużo podszybii poliftowych się w ostatni czasie wysypało całkiem inaczej pod maską
Remik-A4 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dzisiaj wziąłem sie za lekką kosmetykę pod maską efekt jest ale te dwa korki bym jeszcze wymoczyl :naughty:
PABLO Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 O f*ck ile tu już stron naspamowane slepy szalejesz
slepy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 A ten sufit zrobiłeś już bo miałeś coś tam robić? zostały mi plastiki do pomalowania, i zakładam, teraz długi weekend to myślę że skończę widzę, że dużo podszybii poliftowych się w ostatni czasie wysypało całkiem inaczej pod maską podszybie od tamtego roku, już dzieki Armiemu siedzi Dzisiaj wziąłem sie za lekką kosmetykę pod maską efekt jest ale te dwa korki bym jeszcze wymoczyl :naughty: wiem, wiem za tydzień imieniny, a po nich idzie zamówienie na środki Megsa , wtedy bedzie igiełka
Remik-A4 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pawel z tymi korkami to byl taki zarcik dobra robota zamiast tego kosmetyka co masz zamiar kupic wez wyrezaj cos... bo korki itp. i tak sie upierdo... po czasie
slepy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 co zamawiasz? narazie podstawowy zestaw Megsa, potem jak fundusze pozwolą to bede uzupełniał Pawel z tymi korkami to byl taki zarcik dobra robota zamiast tego kosmetyka co masz zamiar kupic wez wyrezaj cos... bo korki itp. i tak sie upierdo... po czasie zacząłem regularnie przeglądać forum, kosmetykaaut.pl, i mnie wciągnął detailing troszkę
konus Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 zacząłem regularnie przeglądać forum, kosmetykaaut.pl, i mnie wciągnął detailing troszkę Niepotrzebnie napisałeś bo już wiem na co pójdzie następna wypłata
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 zacząłem regularnie przeglądać forum, kosmetykaaut.pl, i mnie wciągnął detailing troszkę Niepotrzebnie napisałeś bo już wiem na co pójdzie następna wypłata ja już poczyniłem kroki w tym kierunku pianownica do mycia wstępnego, i pedzelki do mycia dokładnego , no i z nowości czarny sufit już w aucie
Rekomendowane odpowiedzi