medik Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Krystian tego sedana można kupić w każdym markecie, nazywa się teraz Mach III Fajne auto było.
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Krystian tego sedana można kupić w każdym markecie, nazywa się teraz Mach III Fajne auto było. ?
Armi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Krystian tego sedana można kupić w każdym markecie, nazywa się teraz Mach III Fajne auto było. ? Somesie, Krychy sedan poszedł na żyletki
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 aaa widzisz nie zajarzyłem myślałem że mowa o Pawła aucie
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Slepy zarzuć fotkami zacisków zaraz idę zarzucić zimowe kółko, to coś ustrzelę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 18:06_________________________________________________ Wiem, wiem klocek nie równo bierze, założyłem używki, i zrobiłem na nich moze z 30km, powinien się jeszcze ułożyc, Foto bonusowe, coś z serii dlaczego modzenie auta powinno się rozpocząć od kupna gwintu , Koza MEEEEE
MAGIC87 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 oo zesz ty... głowa wejdzie pomiedzy?
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 i co najlepsze niektórzy tak jeżdża :polew:
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 oo zesz ty... głowa wejdzie pomiedzy? jakaś mała by wlazła, zawias to seria 1BA, i z tego co policzyliśmy moja jest aktualnie na -90mm i co najlepsze niektórzy tak jeżdża :polew: daj spokoj nawet mój Ojciec, jak zobaczył to od razu hasło Allroad
szafa Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Slepy napisz jak stoi seria u mnie od ziemi do blotnika przod 58, tyl 58.5
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Slepy napisz jak stoi seria u mnie od ziemi do blotnika przod 58, tyl 58.5 na 15" zimowej jest 70cm do błotnika, na mojej 18" 71cm , czyli u ciebie jest w chaj za mało
szafa Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 na zimowkach mialem 61.5 ale teraz jest idealnie tak wogole musze skompletowac jakis zestaw do pielegnacji, bo jak widze jakie to daje efekty u Ciebie to az mnie skreca skad kupujesz, polecasz jakies forum czy sklepy? moze byc na pw
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 na zimowkach mialem 61.5 ale teraz jest idealnie tak wogole musze skompletowac jakis zestaw do pielegnacji, bo jak widze jakie to daje efekty u Ciebie to az mnie skreca skad kupujesz, polecasz jakies forum czy sklepy? moze byc na pw robiłem tylko jedno zamówienie narazie, ale polecam ten sklep www.showcarshine.pl , dobry kontakt przystępne ceny i zawsze jakiś gratis wpada , ja dostałem 3 testery i pędzelek, koszt samych gratisów jakieś 70zł, przy zamówieniu 400zł [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:32_________________________________________________Klapa Us w podkładzie Jutro jedziemy z lakierem :gwizdanie:
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Sam malujesz? to za dużo powiedziane, próbuję
szafa Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jak zamontujesz bedzie robic robote jeszcze posadz ja porzadnie i bedzie bajka!!
Michał Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a do malowania nie lepiej było zdemontować tą listwę nad rejestracja?
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a do malowania nie lepiej było zdemontować tą listwę nad rejestracja? cycu zdemontowana była, do fotki ją dołozyłem tylko , listwa była zdjęta już dawno bo jak widac zamek z niej wyleciał na szrot
Michał Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a do malowania nie lepiej było zdemontować tą listwę nad rejestracja? cycu zdemontowana była, do fotki ją dołozyłem tylko , listwa była zdjęta już dawno bo jak widac zamek z niej wyleciał na szrot to co mie w uja robisz
Rekomendowane odpowiedzi