Michał Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jebaniutki, gdzieś go znalazł?, grill i progi bym mu łyknął W czeluściach internetu, co jak co, ale b5 to mam opierdolone:grin: Audi S4 1998 2.7 Biturbo - Meringdal Car Spa - Show and shine - Detailers Club Norway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jebaniutki, gdzieś go znalazł?, grill i progi bym mu łyknął W czeluściach internetu, co jak co, ale b5 to mam opierdolone:grin: Audi S4 1998 2.7 Biturbo - Meringdal Car Spa - Show and shine - Detailers Club Norway widze ze dekielki ma takie same jak ja:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ten kolor kojarzy mi się tylko z jednym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ten kolor kojarzy mi się tylko z jednym autem I tu się mylisz Duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ten kolor kojarzy mi się tylko z jednym autem I tu się mylisz Duffy Z Czikita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ten kolor kojarzy mi się tylko z jednym autem I tu się mylisz Duffy Z Czikita Sie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Ten kolor kojarzy mi się tylko z jednym autem Sorki, ale Twój żółtek to była inna liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 zakupiony nowy grat PODNOŚNIK HYDRAULICZNY ŻABA 2,5T NISKI KOBYŁKI 2T (3354076459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., teraz może uda sie coś jeszcze urwać z tego 59,5cm:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 opróżnij PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 opróżnij PW już, uj***ła mi sie dzisiaj linka od gazu, 3km jechałem 35km/h:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 opróżnij PW już, uj***ła mi sie dzisiaj linka od gazu, 3km jechałem 35km/h:doh: warto by dodac ze nie w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 opróżnij PW już, uj***ła mi sie dzisiaj linka od gazu, 3km jechałem 35km/h:doh: sprzedaj i kup B6 zartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 opróżnij PW już, uj***ła mi sie dzisiaj linka od gazu, 3km jechałem 35km/h:doh: warto by dodac ze nie w A4 właśnie że w a4:facepalm:, zaraz za pedałem sie uj***ła, ona tam jest z jakimś mechanizmem, i dostępna tylko w ASO, 200zł, no ale na jutro ma byc ogarnięte:wink: ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- opróżnij PW już, uj***ła mi sie dzisiaj linka od gazu, 3km jechałem 35km/h:doh: sprzedaj i kup B6 zartowałem teraz nawet na zarty mnie nie stać na zmianę, i jak dla mnie bez sensu by to bylo, ciułam na jakiś powóz dla żony narazie:grin: Parę fotek z dzisiaj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Zetorek na okładkę do kalendarza się nadaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ładne fociszony:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 dobra jest:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 jest progress, słicznotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 jest progress, słicznotka jaki progress, teraz nie ma na nic czasu:decayed: umyje ją raz na czas na bezdotyku, i tyle z progressu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kurna latka lecą a to auto coraz ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi