michu93 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 oj pewnie, że ładnie dziś pół dnia śmigałem tolkiem II na seryjnym zawiasie - jak wsiadłem do mojej audi to nie mówiąc już o ciszy i spokoju, zawieszenie było o niebo wygodniejsze
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 wszystko ładnie pięknie tylko czemu tak wysoko zestrojone?
slepy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 wszystko ładnie pięknie tylko czemu tak wysoko zestrojone? niżej nie będzie, bo nie ma warunków, u mnie , chodziło mi głownie o zrównanie przódu z tyłem, co się udało osiągnąć [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 20:22_________________________________________________ :kox: ale brakuje ledowych postojówek. ja nie mam xenonu, to po co mi ledowe postojówki :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 niżej nie będzie, bo nie ma warunków, u mnie każdy co ma teraz mega glebę tak mówił...
slepy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 niżej nie będzie, bo nie ma warunków, u mnie każdy co ma teraz mega glebę tak mówił... poczekamy, zobaczymy ile jeszcze możesz puścić w dol? zostało mi jeszcze 7cm gwintu , z przodu i 8cm z tyłu, także w ch*j Piękne B5 :-) A dziękuje bardzo , taki był plan
SoMeS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 piękne to będzie jak pójdzie więcej niż te -30 co teraz jest
slepy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 piękne to będzie jak pójdzie więcej niż te -30 co teraz jest nie piertol żę to-30mm :gwizdanie:, może i byc, narazie tak zostaje :gwizdanie:, zobaczymy co będzie później
SoMeS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 nie piertol żę to-30mm :gwizdanie:, może i byc, narazie tak zostaje :gwizdanie:, zobaczymy co będzie później tak by wychodziło po prześwitach dobrze wiesz że ja bym tu -70/-80 widział
michu93 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 tam jest więcej niż -30. tyle to jest u mnie z tyłu. tutaj jest minimum -40,-45 jak dla mnie slepy - skąd pomysł na żółty hak holowniczy? mnie się podobają takie żółte akcenty
Kowi87 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 teraz to masz ślepy z -60-70 glebe tyle co u mnie z tyłu
SoMeS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 teraz to masz ślepy z -60-70 glebe tyle co u mnie z tyłu bzdura :gwizdanie:ja mam -80/-70
michu93 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 teraz to masz ślepy z -60-70 glebe tyle co u mnie z tyłu bzdura :gwizdanie:ja mam -80/-70 a on przecież dużo wyżej od ciebie nie stoi najlepiej niech zmierzy
slepy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 tam jest więcej niż -30. tyle to jest u mnie z tyłu. tutaj jest minimum -40,-45 jak dla mnie slepy - skąd pomysł na żółty hak holowniczy? mnie się podobają takie żółte akcenty malowałem zaciski w zółty wiec i hak poszedzł do kompletu teraz to masz ślepy z -60-70 glebe tyle co u mnie z tyłu bzdura :gwizdanie:ja mam -80/-70 a on przecież dużo wyżej od ciebie nie stoi najlepiej niech zmierzy dla mnie to i tak nie wazne czyja nizej stoi, jest 63cm od nadkola do ziemi i tyle mi odpowiada
michu93 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 malowałem zaciski w zółty wiec i hak poszedzł do kompletu no ja mam żółte zaciski, ale haku nie będę malował, żeby nie było, że ściągam od ciebie
Rekomendowane odpowiedzi