slepy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 malowałem zaciski w zółty wiec i hak poszedzł do kompletu no ja mam żółte zaciski, ale haku nie będę malował, żeby nie było, że ściągam od ciebie ja tam się nie obrażę , zostało mi jeszcze trochę tego żółtego, i pewnie jeszcze coś maźnę, ale pod maską , a pod maską... zawitało podszybie od FLa, i jest znacznie lepiej , będę miał do sprzedania osłonę na filtr powietrza, w dobrych pieniądzach, od 1.8T, reflektuje ktoś
michu93 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 a ile za tą osłonę? na pw[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:12_________________________________________________ale to nie jest ta z wlotem powietrza, prawda?
slepy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tak wyglada ona u mnie, tak jak pisałem oddam za małe pieniądze Mam mały booordel pod machą, ale pomału będę wszystko ogarniał [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:16_________________________________________________Dzisiaj wymieniłem, napinacz paska alternatora, bo na zimnym piszczało jak C**j, teraz jest cisza i spokój :gwizdanie:, Ide pucować furę bo w sobotę weselicho [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 16:22_________________________________________________Wypucowana wszystko działane ręcznie, nie jest to Meguiars, ale i tak robi robotę :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 a jutro deszcz, błoto, sok z lipy (z drzewa), muchy zasr@ją, ptaki zasr@ją, koty przebiegną od maski do klapy i powrót... itd. W sobotę rano znowu będziesz pucował. Ja jakiś miesiąc temu pucowałem cały piątek przed weselem... sobota rano piękna pogoda radość że auto czyste, 2 godziny przed wyjazdem na weselicho solidna zlewa, auto pod drzewami, ptactwo się zerwało Wychodzę i co widzę? Wtedy bieg, nigdy tak szybko auta nie myłem w dodatku w deszczu A potem 50 km na miejsce imprezy A tam piękne słońce ;( Wszystkie fury jak igiełki a moja... po trasie w deszczu Nie życzę Ci tego
Gumass Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 jaka pasta tak wypucowałeś?? bo efekt jest
michu93 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 slepy - to jest napewno 95r? lakier to masz boski poprostu. :drool: ale już to kiedyś mówiłem :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Tak wyglada ona u mnie, tak jak pisałem oddam za małe pieniądze Mam mały booordel pod machą, ale pomału będę wszystko ogarniał [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:16_________________________________________________Dzisiaj wymieniłem, napinacz paska alternatora, bo na zimnym piszczało jak C**j, teraz jest cisza i spokój :gwizdanie:, Ide pucować furę bo w sobotę weselicho [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 16:22_________________________________________________Wypucowana wszystko działane ręcznie, nie jest to Meguiars, ale i tak robi robotę :gwizdanie: kox te kolka mam dla Ciebie fotki fotelikow
Armi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ślepy, zastanów się nad ich ceną samych alufelg bo na wiosnę chętnie je przygarnę :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 a jutro deszcz, błoto, sok z lipy (z drzewa), muchy zasr@ją, ptaki zasr@ją, koty przebiegną od maski do klapy i powrót... itd. W sobotę rano znowu będziesz pucował. Ja jakiś miesiąc temu pucowałem cały piątek przed weselem... sobota rano piękna pogoda radość że auto czyste, 2 godziny przed wyjazdem na weselicho solidna zlewa, auto pod drzewami, ptactwo się zerwało Wychodzę i co widzę? Wtedy bieg, nigdy tak szybko auta nie myłem w dodatku w deszczu A potem 50 km na miejsce imprezy A tam piękne słońce ;( Wszystkie fury jak igiełki a moja... po trasie w deszczu Nie życzę Ci tego wiem że tak może być, ale polerka zajeła mi cztery godziny, także nie wyrobiłbym sie w sobotę, a furka stoi w garażu i do soboty nie wyjeżdża nigdzie , w sobotę podjadę na myjkę opłuknę wodą za 2zł, i będzie , ja mam ponad 150Km w jedną stronę :gwizdanie:, a muszę dojechać tylko do Panny Młodej bo potem autobusik na salę jaka pasta tak wypucowałeś?? bo efekt jest pasta to Faracella G3, jest fajnie, ale to jeszcze nie to co chciałem uzyskać, ale to tylko kwestia czasu :gwizdanie: slepy - to jest napewno 95r? lakier to masz boski poprostu. :drool: ale już to kiedyś mówiłem :gwizdanie: z bliska nie jest tak idealnie , bo mam parę odprysków, ale będę z nimi walczył w następnym tygodniu Tak wyglada ona u mnie, tak jak pisałem oddam za małe pieniądze Mam mały booordel pod machą, ale pomału będę wszystko ogarniał [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:16_________________________________________________Dzisiaj wymieniłem, napinacz paska alternatora, bo na zimnym piszczało jak C**j, teraz jest cisza i spokój :gwizdanie:, Ide pucować furę bo w sobotę weselicho [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 16:22_________________________________________________Wypucowana wszystko działane ręcznie, nie jest to Meguiars, ale i tak robi robotę :gwizdanie: kox te kolka mam dla Ciebie fotki fotelikow no widziałem właśnie, ale zmieniłem koncepcję, czekam na półskóry w okazyjnej cenie , chyba że trafią się jakieś ciemne po drodzę Ślepy, zastanów się nad ich ceną samych alufelg bo na wiosnę chętnie je przygarnę :gwizdanie: no zobaczymy, co będzie na wiosnę
.Szczepan. Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ładnie blyszczy się Ciezko poleruje się ta pastą?? Rece odbiera??
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ładnie blyszczy się Ciezko poleruje się ta pastą?? Rece odbiera?? nawet nie jest tak źle, ręcę jeszcze sprawne , a pastą się dość dobrze poleruje
michu93 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 slepy - ale pomysł na żółty hal holowniczy jednak zgapiłem nie mogłem się powstrzymać.
rafalekx Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja mam ponad 150Km w jedną stronę :gwizdanie:, a muszę dojechać tylko do Panny Młodej bo potem autobusik na salę A w sobotę ma być ciulowa pogoda podobno Ale życzę Ci żeby świeciła się jak psie... no :gwizdanie: Ja dzisiaj umyłem odstawiłem na bok zbieram graty po myciu a tu jeb! srak naptakał :ranting1: I weź człowieku zadbaj o auto
slepy Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 slepy - ale pomysł na żółty hal holowniczy jednak zgapiłem nie mogłem się powstrzymać. , jest kox Michaś nie ja mam ponad 150Km w jedną stronę :gwizdanie:, a muszę dojechać tylko do Panny Młodej bo potem autobusik na salę A w sobotę ma być ciulowa pogoda podobno Ale życzę Ci żeby świeciła się jak psie... no :gwizdanie: Ja dzisiaj umyłem odstawiłem na bok zbieram graty po myciu a tu jeb! srak naptakał :ranting1: I weź człowieku zadbaj o auto no tak bywa :gwizdanie:, niech bedzie jak chce w deszczu tez jest
michu93 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 slepy - ale pomysł na żółty hal holowniczy jednak zgapiłem nie mogłem się powstrzymać. , jest kox Michaś nie no jest - zrobiłem foto, ale dokładki mógłbym mieć w kolorze :gwizdanie:
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 slepy - ale pomysł na żółty hal holowniczy jednak zgapiłem nie mogłem się powstrzymać. , jest kox Michaś nie no jest - zrobiłem foto, ale dokładki mógłbym mieć w kolorze :gwizdanie: Michu oglądałem tą srebrną co ostatnio wklejałeś, i powiem CI że do srebrnego czarne dokładki wyglądają całkiem spoko Panowie co mozę być kupiłem nową pompkę do centralnego, ale dalej nie działa , takie same cyknięcie jak na starej i silnik nawet nie drgie, nie wiem o co chodzi
SebaMC Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Może gdzieś przewód jest pęknięty, albo się zapchał, albo któryś siłownik strzelił
michu93 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Michu oglądałem tą srebrną co ostatnio wklejałeś, i powiem CI że do srebrnego czarne dokładki wyglądają całkiem spoko tak wiem, zresztą, progi i tak mi się nie podobają w kolorze :gwizdanie:
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Może gdzieś przewód jest pęknięty, albo się zapchał, albo któryś siłownik strzelił chodzi o to że nic nie działa ani drzwi, ani bagaj, jak pcham powietrze w wężyk, kompresorem, to normalnie zamyka drzwi, także jest drożny, sam nie wiem co to może być, jutro chyba odstawię auto do jakiegoś elektryka, bo już nie ogarniam tego
Rekomendowane odpowiedzi