slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 kup sobie szpraja przyciemniajacego http://img09.olx.pl/images_tablicapl/129697645_3_644x461_maska-rost-audi-a4-b6-8e-rat-cult-style-german-tuning-bardzo-ladna-osobowe.jpg Tylko ze policja się będzie raczej czepiać o to, folie zerwiesz, a,spray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 szpraj szchodzi od ropopochndych, np rozpuszczalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 szpraj szchodzi od ropopochndych, np rozpuszczalnik A klosza lampy to nie ugryzie:confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 rozpuszczalnik nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No to może sprobuje:D ---------- Post dopisany 04-05-2014 at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2014 at 14:17 ---------- Będzie? No i problem z osloną z VR5:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 no i będzie rzeźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 no i będzie rzeźba no niestety a myślałem ze zostaną ori, a tak trzeba będzie je malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 jak lekko dotniesz to nie schowają się pod uszczelki ? Tył byś mógł jeszcze podkręcic jak da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 jak lekko dotniesz to nie schowają się pod uszczelki ? Tył byś mógł jeszcze podkręcic jak da rade bardziej chodzi o zbiornik spryskiwaczy:wink:, tył siedzi na odbojach, musiałbym rozbierać zawias i obcinac odbój, ale jest 58,5cm, a felga wystaje poza obrys, na fotce krzywo stoi bo z drugiej strony jest tak:whistling: I z nowości niestety nie dostałem sie na V Cultstyle:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 ładnie masz wyrolowane rób jeszcze jedną sesje i ślij zgłoszenie po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 doszły Ci moje wypociny na PW? czemu przymierzałeś do białasa osłonę z fałera? może spawany jest z trzech i źle coś pomierzyli a u Ciebie siądzie bez przeróbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 co za problem z ta oslona? bo fotki sie nie wyswietlaja? trzeba podciac rog i wchodzi idealnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 co za problem z ta oslona? bo fotki sie nie wyswietlaja? trzeba podciac rog i wchodzi idealnie.... Mi normalnie wyświetla, problemem jest otwór na zbiornik płynu spryskiwaczy, bo jest za krótki i przykrywa połowę wlewu:thumbdown: ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- doszły Ci moje wypociny na PW? czemu przymierzałeś do białasa osłonę z fałera? może spawany jest z trzech i źle coś pomierzyli a u Ciebie siądzie bez przeróbek Doszły i napewno się przydadzą, mierzyłem i tu i tu i jest tak samo:( ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- ładnie masz wyrolowane rób jeszcze jedną sesje i ślij zgłoszenie po raz drugi No będę chciał ogarnąć coś w tym tygodniu i może spróbuje jeszcze raz:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ten sam problem z osłoną był u Armiego:whistling: zmierz odległość od dziury na spryski do grodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 a ta oslona nie jest jakas inna? bo u mnie zbiornik dochodzi praktycznie do kielicza i otwor w oslonie tez zaczyna sie praktycznie od kielicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No ona ma chyba inny numer bo napewno ma mniejszy ten otwór na zbiornik spryskow, z tego co porównywałem do osłony Kowiego, czy Krychy na fotkach ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Ten sam problem z osłoną był u Armiego:whistling: I co żeście z tym zradzili? Może zbiornik z VRa by podszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 nic:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No to lipa:( Bede Musial obczaic jak to w tym VRze jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Paweł pokaz na foto jak koło wystaje poza obrys - ile ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Paweł pokaz na foto jak koło wystaje poza obrys - ile ???? przód wyszedł mi rant na równo z nadkolem, tyle że ja mam je sporo wypchnięte, tył rant wystaje jakieś 1,5cm, bieżnik opony się chowa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi