slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Właśnie tak patrzę i masz recaro, jakis spontan z nimi? Z tego co pamiętam były w planach na przyszlosc? No spontan Siara podrzucił linka z Recaro za 1100zł, Zadzwoniłem urwalem jeszcze 100zł i wzialem:D , klima musi poczekac:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 POLIAMID wałek pręt boramid fi 45 mm dł 200 mm (4162723571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Twardy i tani materiał na odbój No to już chyba hardkor, spróbuje narazie z byczymi jajami:rolleyes: Paweł zamiast się babrać z cudzymi jajami to zawsze air by Cię ratował ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- Piertol klimę - Gracjan nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 POLIAMID wałek pręt boramid fi 45 mm dł 200 mm (4162723571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Twardy i tani materiał na odbój No to już chyba hardkor, spróbuje narazie z byczymi jajami:rolleyes: Paweł zamiast się babrać z cudzymi jajami to zawsze air by Cię ratował Jeszcze nie teraz;) myślę ze jaja załatwia sprawę, ewentualnie schowam tylne koło o 5mm:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A jak nalozyles kola to pytalem sie cb , czy nie obcieraja Masz fart ,ze blotnik pali ci opone . Bo ja mialem na odwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Właśnie tak patrzę i masz recaro, jakis spontan z nimi? Z tego co pamiętam były w planach na przyszlosc? No spontan Siara podrzucił linka z Recaro za 1100zł, Zadzwoniłem urwalem jeszcze 100zł i wzialem:D , klima musi poczekac:rolleyes: za patyka rejkaro wow moze klipsy w amorek pomogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A jak nalozyles kola to pytalem sie cb , czy nie obcieraja Masz fart ,ze blotnik pali ci opone . Bo ja mialem na odwrot Bo było spoko, polatalem po wsi i nic nie tarło ,ale dłuższa trasa dała radę odbojom i teraz przyciera ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- Właśnie tak patrzę i masz recaro, jakis spontan z nimi? Z tego co pamiętam były w planach na przyszlosc? No spontan Siara podrzucił linka z Recaro za 1100zł, Zadzwoniłem urwalem jeszcze 100zł i wzialem:D , klima musi poczekac:rolleyes: za patyka rejkaro wow moze klipsy w amorek pomogą? A co to za wynalazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 moze klipsy w amorek pomogą? Wypadajo, szkoda kasy by Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 nic nie wypada ,tylko trzeba tytyrytke nalozyc i lala ODBOJE KLIPSY 10szt VW OPEL AUDI SEAT SKODA 21mm (4184542607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 nic nie wypada ,tylko trzeba tytyrytke nalozyc i lala ODBOJE KLIPSY 10szt VW OPEL AUDI SEAT SKODA 21mm (4184542607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cos takiego A to takie to mogę z resztek z tych odbojow z golfa:rolleyes:, ale lepiej żeby to było twarde:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja u siebie miałem oryg odboj + klipsy. Twarde to nie było. Z tego odboju zostawilem kawalek 1cm na którym trzyma sie osłona tloczyska, nad nim rurka z polamidu i juz nawet klipsow nie musiałem dokładać. Teraz ma ugięcie 1cm maks 1.5cm i pracuje to właściwie na tym kawaleczku starego odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja u siebie miałem oryg odboj + klipsy. Twarde to nie było. Z tego odboju zostawilem kawalek 1cm na którym trzyma sie osłona tloczyska, nad nim rurka z polamidu i juz nawet klipsow nie musiałem dokładać. Teraz ma ugięcie 1cm maks 1.5cm i pracuje to właściwie na tym kawaleczku starego odbija. I jak straszny beton jest na tym polamidzie? Może bym zrobił tak jak tył, sam dół zostawić z golfa i dołożyć ta rurkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami by Note 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami by Note 2 Michaś jakby Ci koło wystawało 1,5cm poza obrys to też byś kombinował, wydaje mi się ze te bycze jaja załatwia sprawe:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami by Note 2 E tam beton fajny jest:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami by Note 2 bo to je kuwa wojna bracie! tu je walka o kazdy mikron stęsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami by Note 2 E tam beton fajny jest:kox: http://img2.cda.pl/g/46191_b5151858970bd1ec3dc3eecb7e3cf926.gif http://img2.cda.pl/g/21620_dc30ac9d9d7aaf5a25a37efe3e6ccb42.gif Tak, to jest jeden z plusów:D ---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami by Note 2 bo to je kuwa wojna bracie! tu je walka o kazdy mikron stęsu My man:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wy jesteście nawiedzeni z tymi betonami :cool:by Note 2nie każdy ma gwint z regulacją twardości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 michał, starzejesz sie przed polamidem spróbowałbym byczego jaja, myśle, że będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 michał, starzejesz sie przed polamidem spróbowałbym byczego jaja, myśle, że będziesz zadowolony rzuc linkiem, ktore ty brales, bo widze mase tego na allegro i rozpietosc cenowa tez spora:kwasny: te bedą oki? ODBÓJ ODBOJE GUMOWY RESOR BYCZE JAJA MOCNY SOLIDNY (4266597785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi