siara Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Ech Piękny sprzęt. 19-letnie żelazo może dobrze wyglądać
Wajsik86 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 no jest dobrze i wreszcie opony wysmalcowane
slepy Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 no jest dobrze i wreszcie opony wysmalcowane Wkoncu[emoji6]Działamy:kox:
chudy30 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 piękne te twoje audi duży+
slepy Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 3Godzinki focenia, teraz czekamy na efekty, ale zapowiada się grubo: kox: piękne te twoje audi duży+ Dzięki wielkie: hi:Pierwsza klatka, z sobotniej sesyjki, niebawem reszta:kox:
slepy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Zapowiada się dobrze Edytowane 7 Listopada 2014 przez slepy
OficeR Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 wyglada jakby tam zaparkowala jadac bokiem chce wiecej w duzej rozdzielczosci, bede mial kolejne do kolekcji
shakal Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 W tej alejce koło pałacu w nocy świecą się lampy? Ciekawy efekt by był z dłuższym naświetlaniem Kiedyś już myślałem nad jakąś sesją w tym miejscu ale zawsze jak jestem w PL to brak czasu
slepy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 W tej alejce koło pałacu w nocy świecą się lampy? Ciekawy efekt by był z dłuższym naświetlaniem Kiedyś już myślałem nad jakąś sesją w tym miejscu ale zawsze jak jestem w PL to brak czasu Nie wiem,nie byłem tam wieczorem,ale byłby kozak
shakal Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 W tej alejce koło pałacu w nocy świecą się lampy? Ciekawy efekt by był z dłuższym naświetlaniem Kiedyś już myślałem nad jakąś sesją w tym miejscu ale zawsze jak jestem w PL to brak czasu Nie wiem,nie byłem tam wieczorem,ale byłby kozak Byłby, byłby
slepy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Kalendarz Panie, kalendarz miałem przygotowane coś specjalnego, ale widze że się załapałem na miniaturkę w październiku, i fuckup
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 foty szczelajo, stensiarze jedne...
slepy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 fajne foty dzięki, muszę ogarnąć korektę lakieru na wiosnę, bo nie idzie wyciągnąc już połysku z budy, i wygląda tak se foty szczelajo, stensiarze jedne... tutaj dobrze widać stens
Michał Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 ostatnia wygrywa listopad z zamkniętymi oczami... dałeś rowka
slepy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Jak wrzuciłem poprzednią, to ta sesja nie była w planach, a teraz d*pa: (
Rekomendowane odpowiedzi