Krycha Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać
mrogal Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać cyknij fote kozy PS jak ja wjechalem na zbieznosc na 1BE i ori 16'' to sie chlopaki posrali ze za niski i im sie lasery nie widza
Krycha Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 człowieku wstyd tym na droge wyjechać
mrogal Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 człowieku wstyd tym na droge wyjechać wstyd to krasc i z baby spasc
slepy Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 furka Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać cyknij fote kozy PS jak ja wjechalem na zbieznosc na 1BE i ori 16'' to sie chlopaki posrali ze za niski i im sie lasery nie widza no daj fotę, bedzie niezła odmina po 19" i sutej glebie
A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja a no jest tak , a-rek naklejka na gałeczce już siedzi , szukam ciągle dekielków do felg, bo nie chce niszczyć tych co mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 15:52_________________________________________________no i został kupiony nowy gift do auta :gwizdanie:
slepy Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 kolejny element pakietu oświetlenia [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 20:19_________________________________________________poszła paczuszka do BM Custom , czekam teraz spokojnie na paczkę powrotną
Krycha Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja Po to że teraz jeździć się nie da, a na niskim nie ustawią mi zbieżności, bo nie wjadę do warsztatu nawet.
slepy Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja Po to że teraz jeździć się nie da, a na niskim nie ustawią mi zbieżności, bo nie wjadę do warsztatu nawet. Ja robiłem zbiezność na starym zawiasie i 15, i jeżdzi sie spoko, ale na zimę chce wrócić do serii zawieszenia, i trzeba bedzie zrobić Krycha masz tą fotę
Krycha Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Tu jeszcze na normalnym zawieszeniu. Nie ma się czym chwalić to nie pokazuje
slepy Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 Tu jeszcze na normalnym zawieszeniu. Nie ma się czym chwalić to nie pokazuje nieźle to wygląda Ale jazdy na 15 i takiej glebie to chyba nie ma :gwizdanie: moja nowa (tymczasowa) gałka
konus Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Uważaj żeby Ci na mrozie ręka nie przymarzła do tej gałeczki
A-rek Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja Po to że teraz jeździć się nie da, a na niskim nie ustawią mi zbieżności, bo nie wjadę do warsztatu nawet. to podnies z 2-3 cm tak aby lasery zlapac, a nie na sama gore
Krycha Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja Po to że teraz jeździć się nie da, a na niskim nie ustawią mi zbieżności, bo nie wjadę do warsztatu nawet. to podnies z 2-3 cm tak aby lasery zlapac, a nie na sama gore Tak też zrobiłem.
konus Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie: Jade w tym tygodniu, ale na gwincie w górze i stalówce Bo na starym setupie to szkoda by było nawet na darmo jechać to po co robic zbierznosc gdy gwint bedzie na gorze skoro gdy go opuscisz to katy znow sie pozmieniaja Po to że teraz jeździć się nie da, a na niskim nie ustawią mi zbieżności, bo nie wjadę do warsztatu nawet. to podnies z 2-3 cm tak aby lasery zlapac, a nie na sama gore A tak wogóle pany się wtrące ile kosztuje ustawienie zbieżności? Bo po zmianie wahaczy i amotyzatorów pasuje sprawdzić... chyba że poturlam jeszcze trochę tak a na zimówkach sprawdzę :gwizdanie:
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Uważaj żeby Ci na mrozie ręka nie przymarzła do tej gałeczki Spokojnie, jak dobrze pójdzie to mam nadzieje że w następnym tygodniu bedzie już gałeczka spowrotem gała mogę Ci ją odsprzedać w dobrej kasie, jakby nie patrzeć to niezły rarytas
konus Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Mogłeś nie sprzedawać tych co miałeś to byś teraz założył na chwilę Ale ciekawe co sobie ktoś pomyśli jak widzi taką wypaśną audiczkę... zagląda do środka a tu taka gałeczka
Rekomendowane odpowiedzi