szafa Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 To widze wkrotce ogarniesz foty wnetrza w pelnej krasie?
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 To widze wkrotce ogarniesz foty wnetrza w pelnej krasie? fotele bedą u tapicera dopiero po świętach, bo teraz nie ma czasu tego ogarnąć, także fotki raczej po Nowym Roku , chyba że rozbebeszę resztę auta, to dopiero na wiosnę
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 no to dzialaj i chwal sie postepami narazie fundusze mnie trzymają także pomalutku z modami, przed nowym rokiem pewnie wpadną tylko te grzane fotele, reszta w 2011
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ile bierze od Ciebie tapicer i za co ?
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ile bierze od Ciebie tapicer i za co ? mam tylko przeszyć dwa boczki w kubełkach bo są wytarte dziury, nawet nie wiem ile za to policzy? Mam nadzieje że w 70zł się zmieści, z moim materialem? A co? Ile by kosztowało obszycie kubełków i kanapy półskórę i pół materiał?
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 .. ale 70 zł to z Twoim demontażem i montażem poszycia na fotel ? Powiem Ci jak się wstawi tylko skórzane boczki to wychodzi kupa straszna
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 tylko tu ktos sobie to sam robil, bo w ori, jeszcze ten jeden pasek na sedzisku przy oparciu jest w skorze.. (fotka znaleziona na forum)
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 .. ale 70 zł to z Twoim demontażem i montażem poszycia na fotel ? Powiem Ci jak się wstawi tylko skórzane boczki to wychodzi kupa straszna nie nie, ragga, on mi nie wszywa skórki, tylko materiał , a mam go zdemontowanego bo wkładałem maty, a o przeszyciu całych bede myślał w przyszłości , i chciałem zapytać jaka bedzie cena orientacyjnie
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 tylko tu ktos sobie to sam robil, bo w ori, jeszcze ten jeden pasek na sedzisku przy oparciu jest w skorze.. (fotka znaleziona na forum) Tragedia slepy Aaaa myślałem, że wszywasz skórę Cena zależy od ilości wstawek, ale jeśli masz swój materiał to tragedii cenowej nie powinno być Ja dziś nabyłem obiekt do przeróbki..RECARO
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 tylko tu ktos sobie to sam robil, bo w ori, jeszcze ten jeden pasek na sedzisku przy oparciu jest w skorze.. (fotka znaleziona na forum) Tragedia slepy Aaaa myślałem, że wszywasz skórę Cena zależy od ilości wstawek, ale jeśli masz swój materiał to tragedii cenowej nie powinno być Ja dziś nabyłem obiekt do przeróbki..RECARO ooo foteliki RECARO, takie jak miałeś w Hondzie, mi się śnią po nocach , może kiedyś się uda takie wrzucić , narazie zostaje materiał, bo bez klimy skóra jest bezsensem wg mnie :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 W Hondzie nie miałem Recaro tylko stołki z STI Będziesz dokładał klimę ?
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 W Hondzie nie miałem Recaro tylko stołki z STI Będziesz dokładał klimę ? jest to w planach :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mistrzu co tam? jak świeta? mam maly pomysl co zrobic z przednimi lampami bo ten chrom mnie juz z deczka denerwuje
slepy Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mistrzu co tam? jak świeta? mam maly pomysl co zrobic z przednimi lampami bo ten chrom mnie juz z deczka denerwuje Swięta i po świętach , jutro rozbieram furę, zakładam instalkę grzanych stołków, i puszczam kable pod wzmacniacze do bagażnika, zawoże fotele do tapicera, i jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku wpadną do środka , no i szukam podłokietnika w dobrej kasie
Olaf Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 zobacz u dejfa podlokietnik ma na sprzedaz - podłokietnik ciemno szary - stan bdb - 200zł
slepy Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 zobacz u dejfa podlokietnik ma na sprzedaz - podłokietnik ciemno szary - stan bdb - 200zł za duża cena , i tak pójdzie pod obszycie, więc szuakam jakiegoś paścia, tak jak kiera
wojciu0308 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mistrzu co tam? jak świeta? mam maly pomysl co zrobic z przednimi lampami bo ten chrom mnie juz z deczka denerwuje Swięta i po świętach , jutro rozbieram furę, zakładam instalkę grzanych stołków, i puszczam kable pod wzmacniacze do bagażnika, zawoże fotele do tapicera, i jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku wpadną do środka , no i szukam podłokietnika w dobrej kasie no to widze ostro jedziesz ja od nowego roku zaczynam zabawe niuńka zostaje i na lato nowe serce
Reggi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 niuńka zostaje i na lato nowe serce ..a że tak zapytam..opłaca się przy FWD ?
Rekomendowane odpowiedzi