stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 z tego co wiem, spaliło się tam nie tylko twoje auto :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 z tego co wiem, spaliło się tam nie tylko twoje auto :gwizdanie: Sherlock Holmes
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 z tego co wiem, spaliło się tam nie tylko twoje auto :gwizdanie: Sherlock Holmes robię w tej branży
majkel20 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Auta szkoda... ASO powinnoś wyjść z honorem z tej sytuacji i nie dość że zaproponować samochód zastępczy, to w dodatku możliwość sprawdzenia nowego i do tego darmowy serwis przyszłego auta. Jakieś profity powinni zaoferować z tego tytułu
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wyjątkowego miałeś Kolego pecha. Nie chciałbym dostać takiego telefonu od Kogokolwiek Powodzenia w szukaniu kolejnej audicy
RS Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 A Twoja spalona A4 pewnie poszła na przeszczep :decayed: A tak naprawde to wspolczuje i powodzenia w poszukiwaniach....
adr1018 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 A Twoja spalona A4 pewnie poszła na przeszczep :decayed: A tak naprawde to wspolczuje i powodzenia w poszukiwaniach.... http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-1-9tdi-skora-navi-pelna-opcia-ful-i1698378523.html
jedrekx Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 przynajmniej nie jest zaznaczony "bezwypadkowy"
Skyliner89 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 o kur.... . Można się było tego spodziewać...
I r o Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 to było nieuniknione :gwizdanie: nawet szybko się z nią uporali
Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Najgorsze jest to, że ktoś pewnie na tym stracił, mieli budę z papierami, nie wiadomo, co tam włożyli... No nic, mam nadzieję, że ktokolwiek to kupi, będzie wiedział co kupuje
vauxhall95 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Najgorsze jest to, że ktoś pewnie na tym stracił, mieli budę z papierami, nie wiadomo, co tam włożyli... No nic, mam nadzieję, że ktokolwiek to kupi, będzie wiedział co kupuje Z tego co widze to rejestracje te same.
Rekomendowane odpowiedzi