Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[AS4 B5] Kaskolot swap 2,7T body RS4 : 420 ps / 550 nm :)

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

A juz pieprzyc to wyprostowane i sie malują :good:

Nie :confused4: Ciagly deszcz + wykladanie plytek w garazu jednoczesnie sprawil ze nichuchu... Kupil Kamil felgi niby sportec ale cholera wie co to :) Od kolegi z forum z linka ktory dalem wczesniej mu... Mialy byc do wywazenia tylko okazaly sie 3 WYMAGAJACE prostowania.

Tak wiec uwazac na kaj82 bo jest po prostu krętem :thumbdown:

trzeba było mu odesłać na jego koszt...

tez to proponowalem , pisalem kaskowi jaki stan jest felg i ze maja lekkie bicie, jakie wartosci pokazywalo na wywazarce a on nosbowi tego nie przekazal i teraz mnie tu obsmarowuje.Stary i po ...uj ci to mowilem zebys je odeslal bo mialem na nie kupca na miejscu ktory razem ze mna je sprawdzal na wulkanizacji i mu pasowaly[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:21_________________________________________________Felgi są sporteca ale produkowane są przez inna firme, tak samo jak do Audi nie produkuje fabryka Audi tylko podwykonawca

"Felgi do wywazenia nie wymagajace prostowania." Taki byl opis. Jesli ktos akceptuje podskakiwanie auta i odwazniki 100g to ok. Ja nie. Jak puszczam felge na wywazarce i WIDZE duuuuze bicie to dla mnie jest krzywa i gowno mi dadza odwazniki po 100gram bo idac tym tropem wywazy sie kwadrat kilogramowymi :kox: Kasku ma to w pupie i ja tez. Nie sa spawana i polamane , wiec poszly do wyprostowania i wszystko gra. Zycze tobie i twojemu zawieszeniu oraz autku owocnej jazdy na "prostych" felgach :) Bo takie pewnie masz :gwizdanie: A amorom jajowate felgi nie przeszkadzaja przeciez sa wywazone :decayed: Tak jak Ci napisalem : mamy inne wyobrazenie krzywej felgi - dla mnie krzywa jest taka na ktorej widze bicie na oko. A tu byly dosc spore bicia na 3. Jedna byla lekko pyknieta i ta owszem spokojnie do wywazenia . Dla Ciebie byly proste ( bo sie dalo wywazyc ) , dla mnie nie ( bo falowaly jak fale dunaju ) . Tlumaczenie kaskowi jaki odwaznik ( no offence Kamil ) to jak mojej starej co to turbosprezarka.

"Felgi do wywazenia nie wymagajace prostowania." Taki byl opis. Jesli ktos akceptuje podskakiwanie auta i odwazniki 100g to ok. Ja nie. Jak puszczam felge na wywazarce i WIDZE duuuuze bicie to dla mnie jest krzywa i gowno mi dadza odwazniki po 100gram bo idac tym tropem wywazy sie kwadrat kilogramowymi :kox: Kasku ma to w pupie i ja tez. Nie sa spawana i polamane , wiec poszly do wyprostowania i wszystko gra. Zycze tobie i twojemu zawieszeniu oraz autku owocnej jazdy na "prostych" felgach :) Bo takie pewnie masz :gwizdanie: A amorom jajowate felgi nie przeszkadzaja przeciez sa wywazone :decayed: Tak jak Ci napisalem : mamy inne wyobrazenie krzywej felgi - dla mnie krzywa jest taka na ktorej widze bicie na oko. A tu byly dosc spore bicia na 3. Jedna byla lekko pyknieta i ta owszem spokojnie do wywazenia . Dla Ciebie byly proste ( bo sie dalo wywazyc ) , dla mnie nie ( bo falowaly jak fale dunaju ) . Tlumaczenie kaskowi jaki odwaznik ( no offence Kamil ) to jak mojej starej co to turbosprezarka.

Tak, taki byl opis bo tak mnie zapewnial koles od ktorego kupilem, ale po pojechaniu na wywazarke zobaczylem jak sie zachowuja i dokladnie to kaskowi opisałem, pisałem też to Flyerowi i innym którzy byli zainteresowani, a co do tego jak sie ma moje zawieszeni to zapraszam do mnie to zobaczysz jak sie zachowuje auto które ma 9 lat 212tys przebiegu orginalne zawieszenie i amortyzatory(które mają po 60% ) i jezdzi 3 sezon na krzywych wg Ciebie felgach

''jedna felga jest troche bardziej porysowana niz pozostale,ale tragedii nie ma.felgi maja lekkie bicie od wewnatrz ale da sie to wyważyć- moje 17" maja wieksze bicie i tragedii nie ma'' to meil od kolegi przed kupnem felg.tak wiec nie bylo to takie lekkie bicie skoro poszly do prostowania

IC zrobiony :decayed: Wujek skończył spawanie :wink4: Jutro będzie u Danielka

Takie foto żeby nie bylo

238eb6c12df63a05.jpg

Mysle że jest Luxxxxx :good:

wrzesien najwczesniej :decayed: Co chcesz wszczepiac? bo 1,8T w miejsce 1,6 to 3-4 dni na spokojnie :)

Ja mam dosc tego rzecha :] dzisiaj zgubilem kluczyk i nie mialem jak odpalic i wjechac na pasowanie mordy i robienie fmic :wallbash: skaranie boskie z tym krzywodupcem :]

To odstaw go na parę dłuższych chwil i zajmij się czym innym, bo na siłę to się wkurzysz i rozpier***** padło :decayed:

pare dluzszych chwil to juz dawno bylo...........teraz to by na rok musial odstawic :polew: teraz tym bardziej dostaj swoja niunie tak juz kaplica :kwasny:

i nie padlo a mniej zadbany egzemplarz a4 b5 95r przechodzacy przemiane :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...