sołtys85 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Do euro zdązycie? czy czekacie na autostrady bo będzie taka gleba, że o własnych siłąch nie dojedzie na pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 trzeba pytac nosba ale ja czekam do 15marca potem albo nosba zabije albo sam doskladam.dzisiaj silnik znowu wylecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omerta Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 oooo f*ck, ty to masz zacięcie , nie ważne jak długo świrujesz z projektem, ważny efekt końcowy - czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 świrujesz to dobre słowo :gwizdanie: Wylecial bo zachcialo sie 400 ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 tp przez ciebie bo mowiles ze turbo nie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 kasku wydalo sie hahaha !! to twoja wina ze sie to przeciaga jak bedziesz tak dalej widziwal to na mistrzostwa swiata w san marino w 2026 nosb nie skonczy ci tego skladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 kasku wydalo sie hahaha !! to twoja wina ze sie to przeciaga jak bedziesz tak dalej widziwal to na mistrzostwa swiata w san marino w 2026 nosb nie skonczy ci tego skladac ale za to będzie 800koni pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dobra wina lezy posrodku. Kto mnie nauczy spawac alu tigiem ? Bo wlasnie zniszczylem kolejna elektrode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mowilem zawolaj kogod kto umie albo zawiez gdzies bo szkoda czasu.........bo orange lambo cie scignie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 nie ma jak zawiesc musze to spasowac na silniku A zawolac tez nie bardzo jest kogo dlatego kur$a kupilem tiga zeby nie latac i sie prosic Tylko trzeba by jakis kurs chyba skonczyc No nic cos wymysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 :gwizdanie: zaczyna w końcu jakoś wyglądać :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jeszcze kupa roboty Teraz fajnie widac robote i ubywa. Ale najgorsze sa duperele ktorych nie widac a zajmuja najwiecej czasu Generalnie na dniach zmieniam (na foto rozebrane juz do tego ) rozrzad i zaloze pas przedni + zaleje plyny. Potem FMIC , skladanie reszty i generalnie z gorki bedzie. Kamil a turbawkami co sie nie pochwaliles i DP ? Przeciez po to wyjmowalem silnik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 to mialo byc dopiero za msc pokazane wiesz po trochu a nie zaraz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 nie ma jak zawiesc musze to spasowac na silniku A zawolac tez nie bardzo jest kogo dlatego kur$a kupilem tiga zeby nie latac i sie prosic Tylko trzeba by jakis kurs chyba skonczyc No nic cos wymysle przyda Ci sie kurs :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie ma jak zawiesc musze to spasowac na silniku A zawolac tez nie bardzo jest kogo dlatego kur$a kupilem tiga zeby nie latac i sie prosic Tylko trzeba by jakis kurs chyba skonczyc No nic cos wymysle przyda Ci sie kurs :wink4: Ja mam kurs na MAG i c**j mi to cały dało..jak się nie cwiczy spawów to gówno z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nosb cwiczy ostro cala butle argonu pogonil na 10cm spawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No Daniel jak to skończycie i powiesz mi ile to wszystko kosztowało to może i ja się za coś takiego wezme tylko w dieslu np. 3.0 tdi i by mi wystarczyło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a kto to teraz wszystko zliczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi