Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[AS4 B5] Kaskolot swap 2,7T body RS4 : 420 ps / 550 nm :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do euro zdązycie? czy czekacie na autostrady bo będzie taka gleba, że o własnych siłąch nie dojedzie na pomoże

Opublikowano

trzeba pytac nosba ale ja czekam do 15marca potem albo nosba zabije :polew: albo sam doskladam.dzisiaj silnik znowu wylecial

Opublikowano

oooo f*ck, ty to masz zacięcie :hi: , nie ważne jak długo świrujesz z projektem, ważny efekt końcowy - czekam na info :)

Opublikowano

świrujesz to dobre słowo :gwizdanie: Wylecial bo zachcialo sie 400 ps :rolleyes:

Opublikowano

tp przez ciebie bo mowiles ze turbo nie dobre :polew:

Opublikowano

kasku wydalo sie hahaha !! to twoja wina ze sie to przeciaga jak bedziesz tak dalej widziwal to na mistrzostwa swiata w san marino w 2026 nosb nie skonczy ci tego skladac

Opublikowano

kasku wydalo sie hahaha !! to twoja wina ze sie to przeciaga jak bedziesz tak dalej widziwal to na mistrzostwa swiata w san marino w 2026 nosb nie skonczy ci tego skladac

ale za to będzie 800koni pod maską :polew:

Opublikowano

Dobra wina lezy posrodku. Kto mnie nauczy spawac alu tigiem ? :D Bo wlasnie zniszczylem kolejna elektrode :embarrassed:

Opublikowano

mowilem zawolaj kogod kto umie albo zawiez gdzies bo szkoda czasu.........bo orange lambo cie scignie :tongue4:

Opublikowano

nie ma jak zawiesc musze to spasowac na silniku :wallbash: A zawolac tez nie bardzo jest kogo dlatego kur$a kupilem tiga zeby nie latac i sie prosic :thumbdown: Tylko trzeba by jakis kurs chyba skonczyc :D No nic cos wymysle :)

Opublikowano

scaled_php_server_7_filename_p1030032d.jpg

scaled_php_server_851_filename_p1030031x.jpg

scaled_php_server_267_filename_p1030029c.jpg

scaled_php_server_703_filename_p1030033b.jpg

scaled_php_server_43_filename_p1030027sw.jpg

scaled_php_server_268_filename_p1030018h.jpg

:gwizdanie: :notworthy::kox:

Opublikowano

scaled_php_server_7_filename_p1030032d.jpg

scaled_php_server_851_filename_p1030031x.jpg

scaled_php_server_267_filename_p1030029c.jpg

scaled_php_server_703_filename_p1030033b.jpg

scaled_php_server_43_filename_p1030027sw.jpg

scaled_php_server_268_filename_p1030018h.jpg

:gwizdanie: :notworthy::kox:

zaczyna w końcu jakoś wyglądać :good: :good: :good:
Opublikowano

Jeszcze kupa roboty :( Teraz fajnie widac robote i ubywa. Ale najgorsze sa duperele ktorych nie widac a zajmuja najwiecej czasu :sick3:

Generalnie na dniach zmieniam (na foto rozebrane juz do tego ) rozrzad i zaloze pas przedni + zaleje plyny. Potem FMIC , skladanie reszty i generalnie z gorki bedzie.

Kamil a turbawkami co sie nie pochwaliles i DP ? Przeciez po to wyjmowalem silnik :gwizdanie:

Opublikowano

to mialo byc dopiero za msc pokazane wiesz po trochu a nie zaraz wszystko :polew:

scaled_php_server_717_filename_p1030003f.jpg

Opublikowano

nie ma jak zawiesc musze to spasowac na silniku :wallbash: A zawolac tez nie bardzo jest kogo dlatego kur$a kupilem tiga zeby nie latac i sie prosic :thumbdown: Tylko trzeba by jakis kurs chyba skonczyc :D No nic cos wymysle :)

przyda Ci sie kurs :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

przyda Ci sie kurs :wink4: :wink4: :wink4:

Ja mam kurs na MAG i c**j mi to cały dało..jak się nie cwiczy spawów to gówno z tego :wink4:

Opublikowano

nosb cwiczy ostro cala butle argonu pogonil na 10cm spawu :polew:

Opublikowano

a kto to teraz wszystko zliczy :embarrassed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...