krzysiek23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No Daniel jak to skończycie i powiesz mi ile to wszystko kosztowało to może i ja się za coś takiego wezme tylko w dieslu np. 3.0 tdi i by mi wystarczyło :> ze 30k musisz miec na grubsze sprawy ja body rs4,silnik zakup jakiegos sztrucla na przerobki,malowanie,praca nosba i mase innych rzeczy ktore wyjda jak to ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 aż 30k? Myślałem że z 20k starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 aż 30k? Myślałem że z 20k starczy same body przy dobrym wietrze to 10k-14k,a gdzie lakiernik i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no fakt ale najdroższe są tylne ćwiartki, ale wiem że można zaadoptować przednie błotniki na tył i już koszta mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no fakt ale najdroższe są tylne ćwiartki, ale wiem że można zaadoptować przednie błotniki na tył i już koszta mniejsze. Nosb rozłoży Ci robociznę na raty i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 za 30 to nie zrobi.jak na wypasie i troche wiecej mocy to z 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no fakt ale najdroższe są tylne ćwiartki, ale wiem że można zaadoptować przednie błotniki na tył i już koszta mniejsze. A wiesz juz o kims takim bo plotki kraza ze mozna ale narazie zadnych konkretow(pewnie moze i sie da ale w 20k nigdy tego nie zamkniesz)......kasku powiedz mu :> :>[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 16:42_________________________________________________ za 30 to nie zrobi.jak na wypasie i troche wiecej mocy to z 50 :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 mnie body plus swiatla i malowanie kolo 20 wychodzi a gdzietu reszta[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 16:46_________________________________________________a gdzie tu silnik,heble,wydech,tapicera,flok,2din,podsufita,turbawy,wtryski,nowe sprzeglo,plyny,fmic,rozrzad itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to grube siano idzie, ale efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 mnie body plus swiatla i malowanie kolo 20 wychodzi a gdzietu reszta[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 16:46_________________________________________________a gdzie tu silnik,heble,wydech,tapicera,flok,2din,podsufita,turbawy,wtryski,nowe sprzeglo,plyny,fmic,rozrzad itd mnie z zakupem auta wyjdzie 70-80k i wciaz jest diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 za tyle to można już rs4 wciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 za tyle to można już rs4 wciągnąć kupić gotowca a zrobić od podstaw to dwie inne bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 za tyle to można już rs4 wciągnąć kupić gotowca a zrobić od podstaw to dwie inne bajki w norwegi rs4 to koszt 200 000-250 000 zl s4 to okolo 100 000 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 kupić gotowca a zrobić od podstaw to dwie inne bajki to każdy wie, ameryki nie odkryłeś. Kupić można avanta ale sedana już nie 250 tys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to lepiej i tak kupic cale rsa i se opprzekladac wszystko i jeszcze ci graty zostana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to lepiej i tak kupic cale rsa i se opprzekladac wszystko i jeszcze ci graty zostana tylko na takie cos gotowke trza miec cala,a tak robisz etapami[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 18:53_________________________________________________ kupić gotowca a zrobić od podstaw to dwie inne bajki to każdy wie, ameryki nie odkryłeś. Kupić można avanta ale sedana już nie 250 tys? 1- szy z brzegu http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28954837 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to w polsce kupować i tam sprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1990 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Robi robote! Może i dlugo trwa ale jak ma być dobrze to musi czekam na efekt koncowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 1- szy z brzegu http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28954837 1- szy z brzegu http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28954837 Skąd taka cena ło matko U nas naprawdę ładne RS4 za 55-65 tys można kupić i będzie wszystko ori i taniej, kwestia co tam kto woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 U nas naprawdę ładne RS4 za 55-65 tys można kupić i będzie wszystko ori i taniej, kwestia co tam kto woli. Tak samo można kupić naprawdę ładne A4 polift za 12 k. Tylko można się władować w minę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi