Gość gugas Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Polecam nieoficjalne łódzkie ASO VW/AUDI www.sztupecki.pl Robią taniej od ASO na tym samym poziomie. Mają nowoczesny sprzęt i niezłych fachowców. Kilka osób już było i nikt nie narzeka. Załatwiłem 5% zniżkę dla klubu, wiec powołujcie się na miejscu na Klub A4
Gość gugas Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 A może by tak kolega na spot kiedyś przyjechał ?? Wymienimy adresy innych dobrych warsztatów
s33d Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 A może by tak kolega na spot kiedyś przyjechał ?? Wymienimy adresy innych dobrych warsztatów taa chyba piwnych
gola_baba Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 też polecam, właśnie zmieniałem wahacz (bo się chlebotał i na przeglądzie nie puścili) i "młody szef" opowiadał mi jak to jeździli swego czasu po oryginały do Niemiec i brali po 30-40 sztuk wahaczy na raz (co jakieś 3 m-ce) i jak się Germanie dziwowali jaki to musi być potężny serwis, skoro tyle biorą części. Niemieckie ASO brały ok. 5 sztuk na cały rok ))) P.S. Ta zniżka to na wszystko czy tylko na robotę?
Gość gugas Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 też polecam, właśnie zmieniałem wahacz (bo się chlebotał i na przeglądzie nie puścili) i "młody szef" opowiadał mi jak to jeździli swego czasu po oryginały do Niemiec i brali po 30-40 sztuk wahaczy na raz (co jakieś 3 m-ce) i jak się Germanie dziwowali jaki to musi być potężny serwis, skoro tyle biorą części. Niemieckie ASO brały ok. 5 sztuk na cały rok ))) P.S. Ta zniżka to na wszystko czy tylko na robotę? Kolego, może byś dzisiaj na Piotrkowską na spot o 20:30 przyjechał ?? A zniżka jest na robociznę i na niektóre części. Po prostu rozmawiałem z Radkiem i będzie nas liczył taniej niż klienta z ulicy.
gola_baba Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 qfa, dziś chyba nie dam rady, ale będę czuwał - na następny spot przyjadę. A Sztupecki robi wszystko prócz blachy? Czy jest coś, czego nie robi? A może jest ktoś na Polesiu równie dobry - miałbym bliżej
janik Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja też 2 dni temu robiłem audiczkę u Sztupeckiego i jestem BARDZO zadowolony. Pełen profesjonalizm, miła obsługa i co najważniejsze autko po odebraniu chodzi tak jak powinno być, czyli wszystko dobrze zrobione. Naprawdę polecam. Pozdro - janik
Qnie Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Od pewnego czasu rowniez robie u nich swoja A4 i z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat każdemu
RybA4 Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ja też polecam, to się nazywa OBSŁUGA szef kontroluje to co dzieje się z autem,ceny przyzwoite,punktualnosć i profesjonalizm
leFF Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Moze ktos podac jakies przykladowe ceny za wymiany, chociazby samego rozrzadu tak z ciekawosci pytam. Bo strone ogolnie maja wciaz w przygotowaniu
lyku23 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Moze ktos podac jakies przykladowe ceny za wymiany, chociazby samego rozrzadu tak z ciekawosci pytam. Bo strone ogolnie maja wciaz w przygotowaniu za wymiane rozrzadu w b6 1,9 avf 400,- wybieram sie do nich w polowie lutego
skibade Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ale za sama wymiane chyba te 400,-, bo tam gdzie mam zamiar ja wymienic to za rozrzad krzykneli mi 430 zyli. plus wymiana
lyku23 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 oczywiscie, ze sama wymiana 400,- czesci (rolka, napinacz, pasek, pompa) ok. 650-700
skibade Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 No spoko,tak sadzilem. Jak cos to porownamy ceny po wymianie najwyzej (ja robie w innym) i rowniez na poczatku lutego a silniki jak i rok mamy chyba identyczne
lyku23 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 troche wymiana rozrzadu sie przewlekla, ale dzisiaj juz odebralem autko po wymianie w Diag-mech co moge powiedziec...hmm... goraco polecam ten zaklad, naprawde podchodza do tematu profesjonalnie, przy okazji "zrzucenia" przodu z autka sprawdzili wiele elementow i doradzili, ktore nalezalo by wymienic szczegolne podziekowania naleza sie szefowi, ktory widac ze jest zaangazowany w to co dzieje sie na terenie jego zakladu powiem szczerze, ze jeszcze nie spotkalem sie z taka sytuacja by szef wiedzial dokladnie co dzieje sie z kazdym samochodem, ktory u niego jest naprawiany wielki plus i brawa za to oraz za wysmienity kontak z klientem za wymiane rozrzadu, paskow klimy i wielorowkowego, napinacza paska wielorowkowego oraz kola pasowego ze sprzelem jednokierunkowym zaplacilem 480,- pln (oczywiscie bez czesci) jeszcze raz polecam
marecki.b Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja tez polecam ten warsztat, chłopaki naprawde sie starają i szef normalnie pierwsza klasa żadnej ściemy i naciagania klienta wszystkim jeszcze raz polecam
Pablo1809 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Byłem w DIAG-MECH kilka dni temu. Mają dobrze wyposażony warsztat, a do tego fachową i miłą obsługę. Do roboty miałem rozrząd i kilka drobiazgów w zawieszeniu. Samochód był gotowy do odbioru następnego dnia rano. Polecam ten warsztat
oliziado Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 mam pytanie. jakie jest czas oczekiwania? ile wczesniej trzeba sie umawiac?
tomwi Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 najlepiej zadzwonić i zapytać, są dobrzy więc mają co robić
Rekomendowane odpowiedzi