Skocz do zawartości
IGNOROWANY

DIAG-MECH

Gość gugas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam nieoficjalne łódzkie ASO VW/AUDI

www.sztupecki.pl

Robią taniej od ASO na tym samym poziomie. Mają nowoczesny sprzęt i niezłych fachowców. Kilka osób już było i nikt nie narzeka.

Załatwiłem 5% zniżkę dla klubu, wiec powołujcie się na miejscu na Klub A4 :)

Opublikowano

potwierdzam - super zakład.

Opublikowano

A może by tak kolega na spot kiedyś przyjechał ?? :P Wymienimy adresy innych dobrych warsztatów :naughty:

Opublikowano

A może by tak kolega na spot kiedyś przyjechał ?? :P Wymienimy adresy innych dobrych warsztatów :naughty:

taa chyba piwnych ;)

Opublikowano

też polecam,

właśnie zmieniałem wahacz (bo się chlebotał i na przeglądzie nie puścili) i "młody szef" opowiadał mi jak to jeździli swego czasu po oryginały do Niemiec i brali po 30-40 sztuk wahaczy na raz (co jakieś 3 m-ce) i jak się Germanie dziwowali jaki to musi być potężny serwis, skoro tyle biorą części. Niemieckie ASO brały ok. 5 sztuk na cały rok :))))

P.S. Ta zniżka to na wszystko czy tylko na robotę?

Opublikowano

też polecam,

właśnie zmieniałem wahacz (bo się chlebotał i na przeglądzie nie puścili) i "młody szef" opowiadał mi jak to jeździli swego czasu po oryginały do Niemiec i brali po 30-40 sztuk wahaczy na raz (co jakieś 3 m-ce) i jak się Germanie dziwowali jaki to musi być potężny serwis, skoro tyle biorą części. Niemieckie ASO brały ok. 5 sztuk na cały rok :))))

P.S. Ta zniżka to na wszystko czy tylko na robotę?

Kolego, może byś dzisiaj na Piotrkowską na spot o 20:30 przyjechał ??

A zniżka jest na robociznę i na niektóre części. Po prostu rozmawiałem z Radkiem i będzie nas liczył taniej niż klienta z ulicy. :tongue4:

Opublikowano

qfa, dziś chyba nie dam rady, ale będę czuwał - na następny spot przyjadę.

A Sztupecki robi wszystko prócz blachy? Czy jest coś, czego nie robi? A może jest ktoś na Polesiu równie dobry - miałbym bliżej ;)

Opublikowano

Ja też 2 dni temu robiłem audiczkę u Sztupeckiego i jestem BARDZO zadowolony. Pełen profesjonalizm, miła obsługa i co najważniejsze autko po odebraniu chodzi tak jak powinno być, czyli wszystko dobrze zrobione.

Naprawdę polecam.

Pozdro - janik

Opublikowano

Od pewnego czasu rowniez robie u nich swoja A4 i z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat każdemu :)

Opublikowano

ja też polecam, to się nazywa OBSŁUGA szef kontroluje to co dzieje się z autem,ceny przyzwoite,punktualnosć i profesjonalizm :good:

Opublikowano

Moze ktos podac jakies przykladowe ceny za wymiany, chociazby samego rozrzadu tak z ciekawosci pytam. Bo strone ogolnie maja wciaz w przygotowaniu

Opublikowano

Moze ktos podac jakies przykladowe ceny za wymiany, chociazby samego rozrzadu tak z ciekawosci pytam. Bo strone ogolnie maja wciaz w przygotowaniu

za wymiane rozrzadu w b6 1,9 avf 400,- wybieram sie do nich w polowie lutego

Opublikowano

ale za sama wymiane chyba te 400,-, bo tam gdzie mam zamiar ja wymienic to za rozrzad krzykneli mi 430 zyli. plus wymiana

Opublikowano

oczywiscie, ze sama wymiana 400,- czesci (rolka, napinacz, pasek, pompa) ok. 650-700

Opublikowano

No spoko,tak sadzilem.

Jak cos to porownamy ceny po wymianie najwyzej (ja robie w innym) i rowniez na poczatku lutego a silniki jak i rok mamy chyba identyczne :good:

Opublikowano

troche wymiana rozrzadu sie przewlekla, ale dzisiaj juz odebralem autko po wymianie w Diag-mech :)

co moge powiedziec...hmm...

goraco polecam ten zaklad, naprawde podchodza do tematu profesjonalnie, przy okazji "zrzucenia" przodu z autka sprawdzili wiele elementow i doradzili, ktore nalezalo by wymienic :) szczegolne podziekowania naleza sie szefowi, ktory widac ze jest zaangazowany w to co dzieje sie na terenie jego zakladu :) powiem szczerze, ze jeszcze nie spotkalem sie z taka sytuacja by szef wiedzial dokladnie co dzieje sie z kazdym samochodem, ktory u niego jest naprawiany :) wielki plus i brawa za to oraz za wysmienity kontak z klientem :D

za wymiane rozrzadu, paskow klimy i wielorowkowego, napinacza paska wielorowkowego oraz kola pasowego ze sprzelem jednokierunkowym zaplacilem 480,- pln (oczywiscie bez czesci)

jeszcze raz polecam :good:

Opublikowano

ja tez polecam ten warsztat, chłopaki naprawde sie starają i szef normalnie pierwsza klasa :) żadnej ściemy i naciagania klienta

wszystkim jeszcze raz polecam

Opublikowano

Byłem w DIAG-MECH kilka dni temu. Mają dobrze wyposażony warsztat, a do tego fachową i miłą obsługę. Do roboty miałem rozrząd :kwasny: i kilka drobiazgów w zawieszeniu. Samochód był gotowy do odbioru następnego dnia rano. Polecam ten warsztat :good:

Opublikowano

najlepiej zadzwonić i zapytać, są dobrzy więc mają co robić