infernox Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam, Piszę w tym wątku po raz pierwszy, choć dumnie od zakupu mojej A4 jeżdżę z klubową naklejką nigdy nie zjawiłem się na Spocie. Liczę jednak na wasza wyrozumiałość i ewentualną pomoc . Potrzebuję aby ktoś kto się na tym zna wykonał diagnostykę VAGiem/ logi dynamiczne i ocenił co może być przyczyną ciągle powracającego spadku mocy. Obawiam się że jeśli po raz kolejny udam się do mechanika on znowu coś pogrzebie i pomoże to na 2 miesiące, a wolałbym rozwiązać ten problem raz na zawsze. Czy jest szansa aby podczas najbliższego spotu ktoś pomógł (ewentualnie w inny dzień po 18 gdzieś w Krakowie) ? Samochód jak w profilu: A4 B5 1.8 (ADR) + LPG (265 tys km)
KERCZI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Boseron sa takie palta na skuter takie dlugie i wtedy wszystko masz w D
FANTOMAS Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Boseron zainwestuj w pełną piankę dla serferów Kerczi ty masz ETKE Tecar?
FANTOMAS Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Chyba ma bo ją dawałem A ty masz też tecar ? bo mój coś sie ostanio przestał łączyć z serwerem i nie wyszukuje mi po vin-ie części kolega też ma tecar-a i ma to samo szukałem na forach i ludzie podają że jest jakiś problem z serwerem i nie wiadomo kiedy to będzie działać a jest już tak od kilku dobrych dni
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Chyba ma bo ją dawałem A ty masz też tecar ? bo mój coś sie ostanio przestał łączyć z serwerem i nie wyszukuje mi po vin-ie części kolega też ma tecar-a i ma to samo szukałem na forach i ludzie podają że jest jakiś problem z serwerem i nie wiadomo kiedy to będzie działać a jest już tak od kilku dobrych dni I nie wiadomo czy wogóle zacznie działać
siemian Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 szukanie po Vinie nie dziala już dobre 2 tygodnie...
FANTOMAS Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 akurat teraz się musialo zje..ać jak potrzebuje sprawdzić graty do swojego
zieluch Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 akurat teraz się musialo zje..ać jak potrzebuje sprawdzić graty do swojego Tomek ale przeciez ty masz dwa vin to chodzi o przedni czy tylni samochód A tak na powaznie to co konkretnie potrzebujesz ??
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Tomek pianka juz zakupiona na allegro jeszcze płetwy i bedzie sie czym odpychać..... dzwoniłem do jaworzna i nie mają regenerowanych turbin do tego modelu.... szukam dalej. Miłego dnia wszystkim życze.
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam, Piszę w tym wątku po raz pierwszy, choć dumnie od zakupu mojej A4 jeżdżę z klubową naklejką nigdy nie zjawiłem się na Spocie. Liczę jednak na wasza wyrozumiałość i ewentualną pomoc . Potrzebuję aby ktoś kto się na tym zna wykonał diagnostykę VAGiem/ logi dynamiczne i ocenił co może być przyczyną ciągle powracającego spadku mocy. Obawiam się że jeśli po raz kolejny udam się do mechanika on znowu coś pogrzebie i pomoże to na 2 miesiące, a wolałbym rozwiązać ten problem raz na zawsze. Czy jest szansa aby podczas najbliższego spotu ktoś pomógł (ewentualnie w inny dzień po 18 gdzieś w Krakowie) ? Samochód jak w profilu: A4 B5 1.8 (ADR) + LPG (265 tys km) no to podjedz ktos pomoże [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:42_________________________________________________ [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:43_________________________________________________ Tomek pianka juz zakupiona na allegro jeszcze płetwy i bedzie sie czym odpychać..... dzwoniłem do jaworzna i nie mają regenerowanych turbin do tego modelu.... szukam dalej. Miłego dnia wszystkim życze. jak chcesz mam taka na skuter ale wodny
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Robert jutro jesteś w pracy Ty czy Sławek, mam dla Ciebie te gry
gruszka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 vag by sie przydał bo wymieniłem se olej pod blokiem i tera musze serwis wykasowac
Wąski Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Robert jutro jesteś w pracy Ty czy Sławek, mam dla Ciebie te gry nie wiem :gwizdanie: bo nic nie popracuję :gwizdanie: jedziesz przez Warszawę ? [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:53_________________________________________________ vag by sie przydał bo wymieniłem se olej pod blokiem i tera musze serwis wykasowac ASO
gruszka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 zieluch i jak twoja ??[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:56_________________________________________________ Robert jutro jesteś w pracy Ty czy Sławek, mam dla Ciebie te gry nie wiem :gwizdanie: bo nic nie popracuję :gwizdanie: jedziesz przez Warszawę ? [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:53_________________________________________________ vag by sie przydał bo wymieniłem se olej pod blokiem i tera musze serwis wykasowac ASO nie ASO tylko SERVICE mi pisze
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 były pewne roczniki b5 gdzie mozna było samemu to wykasować, jak miałem b5 z 98r AHU to była taka możliwość.[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:01_________________________________________________w B7 u ojca tez skasowałem bez problemu[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:02_________________________________________________i w obecnej b6
gruszka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja tez sie starałem ale teraz juz nic nie widac na wyswietlaczu
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie jade przez warszawe, daj znać co z jutrem w takim razie bo muszę wiedzieć jak sobie poukładać wszystko, btw - i tak nic nie robisz w soboty
gruszka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie jade przez warszawe, daj znać co z jutrem w takim razie bo muszę wiedzieć jak sobie poukładać wszystko, btw - i tak nic nie robisz w soboty ta ile razy przejezdzam po pierogi w sobote to Wąski leży pod autem i cośgmyro
Rekomendowane odpowiedzi