Gość trueogre Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 nie wiecie czasem czy w zakopcu dużo śniegu bo ja już na letnich kapciach a w drugi dzień świąt muszę lecieć do stolicy Tatr :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 nie wiecie czasem czy w zakopcu dużo śniegu bo ja już na letnich kapciach a w drugi dzień świąt muszę lecieć do stolicy Tatr :gwizdanie: Na razie nie jest żle: http://narty.onet.pl/561568,kamery.html ale co będzie na święta?
mega13 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Eeeeeee....już tyle razy straszyli tym śniegiem i jak narazie nic. Nie sądze żeby nastąpiły jakieś drastyczne zmiany.
sokolnh Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 wczoraj "ludzie z gór" w telewizorze mówili, że nawet zimówki w górach nie pomagają, także spokojnie Grzesiek możesz jechać na letnich :th:
mega13 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Pany potrzebna mi śruba która mocuje lampę, ta która jest schowana gdzieś tam głęboko. Ktoś wie czy to jakaś standardowa czy muszę szukać wynalazku??
sokolnh Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 chce ktos dzisiaj zagrac na trawce pod balonem w Hucie ? 2 osoby potrzebuje
cayenne Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Dla zainteresowanych. Posty w temacie zawieszenia MAPCO usunąłem ja. TO dział techniczny.Do dyskusji są inne,choćby ten. Sam post bardzo ładny,zawierający ciekawe informację. Urażonych przepraszam
gzrybol Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Witam Panowie przeżyłem szok .... Dzis w pracy zobaczyłem wystajace jakies gówno z zamka w dzwiach kierowcy, co sie okazało był to typowy przyrząd do otwierania drzwi i wyłamywania blokqady w stacyjce. Innymi słowy ktoś chciał mi bryke rąbnąc w nocy.
jarko Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Witam Panowie To ja takie pytanko, chyba na czasie... Gdzie w KR można zainstalować dobry alarmik do autka :?: Znacie może jakiegoś szpeca :?:
Cuber Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 Witam Panowie przeżyłem szok .... Dzis w pracy zobaczyłem wystajace jakies gówno z zamka w dzwiach kierowcy, co sie okazało był to typowy przyrząd do otwierania drzwi i wyłamywania blokqady w stacyjce. Innymi słowy ktoś chciał mi bryke rąbnąc w nocy. spoko spoko, Jak mialem B5 to też mi chcieli Ja zadupczyć 2 razy ....Odkad mam B6 to cisza......tfu wypluć [br]Dopisany: 19 Marzec 2008, 20:50 _________________________________________________ Witam Panowie To ja takie pytanko, chyba na czasie... Gdzie w KR można zainstalować dobry alarmik do autka :?: Znacie możźe jakiegoś szpeca :?: podeśle Ci przez GG namiary na goscia, JA Ogrus i trzenisław korzystalismy z jego usług.... dobry fachura
Gość rob Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Jak mialem B5 to też mi chcieli Ja zadupczyć 2 razy ....Odkad mam B6 to cisza..... bo wiesz, B6 nie warto, za bardzo awaryjne są
Cuber Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 widze ze cos mała Polska ucichła na forum..... :gwizdanie:
Młody Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Myslę że wpadniemy(ja i maku) do Was na spocik 30 marca :th: tylko się musi zebraćsię DUŻA ekipa to sobie autka poglądamy :th:
Cuber Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 Myslę że wpadniemy(ja i maku) do Was na spocik 30 marca :th: tylko się musi zebraćsię DUŻA ekipa to sobie autka poglądamy :th: zapraszamy u Nas średnio jest ok 12 furek
sokolnh Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 u nas jest bida, nie ma co oglądać ale oczywiscie zapraszamy
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 EUROpejski dzięki raz jeszcze :th:
Gość rob Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Myslę że wpadniemy(ja i maku) do Was na spocik 30 marca :th: tylko się musi zebraćsię DUŻA ekipa to sobie autka poglądamy :th: chcesz dużej ekipy, wpadnij tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_chrzanowskie_ii_wielki_spot_w_zatorze-t17154.0.html
Cuber Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 sie okaze czy szafy beda prowokowac :gwizdanie: , zawsze sie coś dzieje nie ma to tamto
Gość bibon Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Oho,Cuber o szafie pisze,ciekawe jak teraz będzie z nią rozmawiać?
Rekomendowane odpowiedzi