OGr Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 225 na 8,5j ze co ze za duzy naciąg będzie ? Jaki tu naciąg ? 215/40 jeżdżę na lato na takiej szerokości i lekko się naciąga dopiero. Masz tu 225/40 na 8.5J:
edraven Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 To chyba nie powiecie że tak powinno być jak jest u Dantego ?
miodzio Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 To chyba nie powiecie że tak powinno być jak jest u Dantego ? Zależy co autor miał na myśli ..... Łukasz okazja w 211 http://olx.pl/oferta/mercedes-89r-w124-e260-2-6-12v-lpg-polecam-CID5-ID8U6TH.html
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 To chyba nie powiecie że tak powinno być jak jest u Dantego ?Dokładnie tak .Rant felgi chroni rant opony
OGr Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 no mozna i tak... Tu już bez odbojów się nie pojeździ ;-)
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ale to jest Kenia z długością tego samochodu....dojechałem tyłem do końca zeby nie było...
Yoghurt Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ale to jest Kenia z długością tego samochodu....dojechałem tyłem do końca zeby nie było... Słyszałem jak Filipiak się skarżył ze ma dokładnie ten sam problem w Szwajcarii na parkingach supermarketów. On chyba ma Phantoma
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ale to jest Kenia z długością tego samochodu....dojechałem tyłem do końca zeby nie było... Słyszałem jak Filipiak się skarżył ze ma dokładnie ten sam problem w Szwajcarii na parkingach supermarketów. On chyba ma Phantoma Ostatni wyraz to słowo klucz
Yoghurt Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ale to jest Kenia z długością tego samochodu....dojechałem tyłem do końca zeby nie było... Słyszałem jak Filipiak się skarżył ze ma dokładnie ten sam problem w Szwajcarii na parkingach supermarketów. On chyba ma Phantoma Ostatni wyraz to słowo klucz Chcesz wiedzieć jak to się skończyło w jego przypadku? Powiedział ze musiał sobie subaru kupić żeby jeździć nim do sklepu
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ale to jest Kenia z długością tego samochodu....dojechałem tyłem do końca zeby nie było...Słyszałem jak Filipiak się skarżył ze ma dokładnie ten sam problem w Szwajcarii na parkingach supermarketów. On chyba ma Phantoma Ostatni wyraz to słowo kluczChcesz wiedzieć jak to się skończyło w jego przypadku? Powiedział ze musiał sobie subaru kupić żeby jeździć nim do sklepu O kur....11 ubezpieczenie?!?
lucano Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Witajcie, Mam nietypową prośbę Spieram się z moją żoną na temat przyspieszenia autem z silnikiem 1.8T w LPG. Mamy w tej chwili A3 1.9 TDI i szukamy auta które zapewni większą frajdę z jazdy. Niestety moja druga połówkanie jest przekonana do tego, że 1.8T będzie mocniejsze dlatego że ma mniejszą pojemność od 1.9 TDI. Szukam śmiałka który by nas przewiózł + dał poprowadzić swoją furę aby mogła się przekonać że między tymi autami jest przepaść w możliwościach. Czy znajdzie się toś taki kto na najbliższym spocie zabierze nas na przejażdżkę? Pozdrawiam
boseron Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 oczywiscie ze 1.8 T bedzie szybsze niz 1.9 tdi, Żona ma racje i nie chodzi tu o roznice 0.1 q pojemnosci silnika, 1.8T ma 150 km a w a3 nie wiem z którego roku macie a3 e, zakladam ze masz 105 km lub 110 km, poza tym 1.8T to najbardziej udana jednostka praktycznie bezawaryjna i z duzym potencjalem Lenox a to nie ma luźno wchodzić? kto dzis pije bo mam wolny wieczor?
MOHITO Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 cześć Panowie : 1. ciekawostka : http://motormania.com.pl/newsy/nowosci-rynkowe/co-ma-audi-e-bike-worthersee-do-motocykli/ 2. pewne auto do 10 000 żł ( jak najmłodsze - moze byc golas) ? 3. auto z "jajem" do 15 000 - dla młodzieży ? gdy by ktoś cos ... pisac tu lub PW
Rekomendowane odpowiedzi