boseron Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jedz MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ja Ci zrobię FISa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ta ty mu zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Pany konfiguracja c6 2.4 LPG w Q full opcja jak to jeździ bo oska jeździłem i szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Pany konfiguracja c6 2.4 LPG w Q full opcja jak to jeździ bo oska jeździłem i szału nie ma Zaczyna się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 http://allegro.pl/audi-a6-2-4-manual-quattro-full-rode-skory-lpg-i6062130301.html#thumb/8 A ta stan mega zadbana http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-334km-po-wymianie-rozrzadu-solar-dach-webasto-odpalanie-bezkluczykowe-ID6yjHV3.html Nudzi mi się w pracy i tak sobie oglądam oferty Śmigus Dygus a Ty nic nie polejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Też myślałem nad tym 2.4 tylko że kogo nie pytam to mówi że nauczę się cierpliwości. Ten 4.2 niby fajny ale zaś automat i rozrząd tu już na łańcuchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Pany konfiguracja c6 2.4 LPG w Q full opcja jak to jeździ bo oska jeździłem i szału nie ma Jak pytasz o to czy się zbiera to nie, nie zbiera się toż to cięzkie auto i marne 170 pare HP a to czy w Q czy bez to przyśpieszenia nie zmieni a nawet odejmie od 100+ o trakcję w ośce też bym się nie martwił przy tym motorze i budzie Edytowane 28 Marca 2016 przez arek_cccp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin0209 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja Ci zrobię FISa !!! Za ile? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja Ci zrobię FISa !!!Za ile? xD Dogadamy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Ale dzwon :-/ https://www.youtube.com/watch?v=WnqkIdjG1JY Edytowane 28 Marca 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ale dzwon :-/ https://www.youtube.com/watch?v=WnqkIdjG1JY Na pewno stali na chodniku i rozmawiali o twórczości Lwa Tołstoja aż tu nagle rozpędzona latarnia w nich przyp... uderzyła... No cóż, latarnie mają to do siebie, że znakomicie elimunują najgłupsze jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Boski, skoro jeździłeś ośka w 2.4 i szału nie było to jak może jeździć auto w Q??? W C6 i Q tylko 3.0 i lub D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 No i 4.2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 chciałem napisać minimum 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Chciałem napisać że 2.4 nie jedzie ale w Q pewnie daje rade na śliskim i nic poza tym 4.2 mi się marzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowek Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 boseronSprzedaleś już to 2.0 tdi kuzyna już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Karol brać 4 czy 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Karol brać 4 czy 2 ? weź dwie póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi