ruks Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ten najtańszy bo i tak się zetrą :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 widze ze na tej stronie co podales maja lepsze cany niz na oponeo, wiec nawet zmiescilbym sie w budżecie z tymi potenzami http://www.sklepopon.com/opona-letnia/bridgestone-potenza-re050a-225-40-r18-92-y-xl-27739 o, sa jeszcze vredesteiny http://www.sklepopon.com/opona-letnia/vredestein-ultrac-sessanta-225-40-r18-92-y-xl-27459 Gabriel, Ty chyba jezdzisz na vredesteinach, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jeździłem na tych verdkach i moim zdaniem Dunlopy lepiej trzymały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 jezdze tak, ale wg mnie rainsport jest lepsza opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 no to pozostalo mi chyba wybrac pomiedzy uniroyalem a bridgestone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 widze ze na tej stronie co podales maja lepsze cany niz na oponeo, wiec nawet zmiescilbym sie w budżecie z tymi potenzami Gabriel, Ty chyba jezdzisz na vredesteinach, no nie? Dlatego rzuciłem Ci linka ;-) Firma jest z kraka :-) Vredstein to coś jak Sava czyli średnia niższa, raczej bym się nie zdecydował chyba że by mnie przycisnęło z kasą. Zobacz jeszcze Goodyear Efficientgrip, podobno jest dobra a jak chcesz pierwsza klasę to Michelin ale w tej kasie z pewnością się nie znajdzie Jeździłem na tych verdkach i moim zdaniem Dunlopy lepiej trzymały.To raczej normalne, innej klasy producent :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jeździłem na tych verdkach i moim zdaniem Dunlopy lepiej trzymały. dunlopy nie mieszcza sie w moim budzecie widze ze na tej stronie co podales maja lepsze cany niz na oponeo, wiec nawet zmiescilbym sie w budżecie z tymi potenzami Gabriel, Ty chyba jezdzisz na vredesteinach, no nie? Dlatego rzuciłem Ci linka ;-) Firma jest z kraka :-) Vredstein to coś jak Sava czyli średnia niższa, raczej bym się nie zdecydował chyba że by mnie przycisnęło z kasą. Zobacz jeszcze Goodyear Efficientgrip, podobno jest dobra a jak chcesz pierwsza klasę to Michelin ale w tej kasie z pewnością się nie znajdzie Jeździłem na tych verdkach i moim zdaniem Dunlopy lepiej trzymały.To raczej normalne, innej klasy producent :-) oo, nawet nie zauwazylem ze oni z kraka, no to super ze sa na miejscu. niestety Goodyear Efficientgrip tez juz za drogie, 440zl/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Radek szukałeś PS4http://www.ppe.pl/news/42819/playstation-4-za-odrobine-ponad-1000-zl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Radek szukałeś PS4 http://www.ppe.pl/news/42819/playstation-4-za-odrobine-ponad-1000-zl.html mega cena, ale teraz inne wydatki mnie czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Radek szukałeś PS4 http://www.ppe.pl/news/42819/playstation-4-za-odrobine-ponad-1000-zl.html mega cena, ale teraz inne wydatki mnie czekaja Przecież już nic nie rezasz [emoji14] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ale opony trzeba kupic, na zimowkach przez caly rok jezdzic nie bede chyba ze kupie jakies nalewki i *uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jak coś to zostają Ci chłopaki pod huta z uzywkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 podejmowalem juz kiedys dwie proby kupna u nich opon, albo maja zamkniete, albo nie maja takich jakie szukam. w sklepopon.pl kupie, bo maja dobre ceny i rabat na zalozenie opon daja w points. no i wybor padnie najprawdopodobniej na uniroyal rainsport 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Po niedzieli będą mieć dostawę opon :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) widze ze na tej stronie co podales maja lepsze cany niz na oponeo, wiec nawet zmiescilbym sie w budżecie z tymi potenzami http://www.sklepopon.com/opona-letnia/bridgestone-potenza-re050a-225-40-r18-92-y-xl-27739 Miałem te opony.Bardzo delikatne boki Wystarczyło lekko się otrzeć gdzieś o krawężnik i wyrywało od razu kawał gumy. Generalnie co do jazdy to nie miałem obiekcji ale trzeba się przy nich bardzo pilnować bo łatwo uszkodzić bok. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pańcie taki temat: 1. Audi A4 2.0TDi 170PS quattro manual, 2011, 3G, bi-xenon, czujnik światła/deszczu, kiera multi, sportowe fotele materiał, 3-strefowa klima, isofix, 110kkm czy 2. WV Passat 2.0TDi 170PS 4motion, 2011, DSG, Duza navi, xenon, podgrzewana szyba przednia, klapa elektryczna, parktronic przód-tył, skóra, czujnik światła/deszczu, isofix, adaptacyjny tempomat, hak holowniczy, kiera multi, sportowe fotele skóra, 18" felgi ALU z nowymi oponami, 140kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Na forum Audi A4 pytasz czy lepsze A4 czy Pasek ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi