Yoghurt Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 pomijajac roznice w skrzyni to te dwa samochody przede wszystkim roznia sie napedem - 4x4 w pasku to nie to samo co 4x4 w audi i moim zdaniem tu lezy najwieksza roznica w tych samochodach i pytanie co Cie interesuje.
edraven Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pasek niestety znacznie większy w środku i bagazniku :/ jeżeli pdoobna kasa to A4 , jezeli znaczna różnica w cenie to Pasek.
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 pomijajac roznice w skrzyni to te dwa samochody przede wszystkim roznia sie napedem - 4x4 w pasku to nie to samo co 4x4 w audi i moim zdaniem tu lezy najwieksza roznica w tych samochodach i pytanie co Cie interesuje. Co mnie interesuje w tym zakresie? Nie wiem, pewnie przyczepność przy ruszaniu i na łukach Nie jeździłem ani quattro ani haldexem więc nie wiem co mam napisać. Pasek niestety znacznie większy w środku i bagazniku :/ jeżeli pdoobna kasa to A4 , jezeli znaczna różnica w cenie to Pasek. Kasa podobna na korzyść Paska. Pasek ma jeszcze DSG i cały full wypas w wyposażeniu + nówki opony Conti 18" + wymienione wszystkie tarcze i klocki w 8.2015. Całość po podliczeniu już daje sporą kasę którą musiałbym wrzucić w A4. A to wciąż gabarytowo A4 (nieznacznie więcej niż miałem w B7. Passek pewnie sporo większy... Audi mniejszy przebieg...
edraven Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz automat czy ci to wisi. Jesli ci wsi to nie jest atutem przy zakupie tylko ryzykiem. W A4 pewnie też są jakies tarcze i jakies opony więc może coś pojeździ jeszcze bez wkładu finansowego Osobiście uważam że dla kierowcy który nie jeździ cały czas piecem w zakręcie różnica w 4 motion i quattro może byc nawet niezauważalna. Przebiegi rozumiem że pewne? Bo jak na 5 latki to ie są jakieś wygórowane. Pamiętam że zależalo Ci na przestrzeni więc chyba to jest argument do wyboru Passka. A tak zapytam, co cie do Passata przekonało ? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez edraven
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A tak zapytam, co cie do Passata przekonało ? Nie co, a kto. Wy Odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz automat czy ci to wisi. Jesli ci wsi to nie jest atutem przy zakupie tylko ryzykiem. W A4 pewnie też są jakies tarcze i jakies opony więc może coś pojeździ jeszcze bez wkładu finansowego Osobiście uważam że dla kierowcy który nie jeździ cały czas piecem w zakręcie różnica w 4 motion i quattro może byc nawet niezauważalna. Przebiegi rozumiem że pewne? Bo jak na 5 latki to ie są jakieś wygórowane. Pamiętam że zależalo Ci na przestrzeni więc chyba to jest argument do wyboru Passka. Właśnie chciałem automat w 4 butach, większy niż moje byłe B7. A6 ładnej nie mogę znaleźć to rozważam jeszcze A4 bo jednak Audi to Audi.
gruszka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pasek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
_Gabriel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 bo nie chce zebys mial lepsze auto od niego tak serio, przejedz sie paskiem - zobacz czy Ci odpowiada i moze wtedy podejmij decyzje. wg mnie to nie jest wcale gorszy samochod niz a4
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 tak serio, przejedz sie paskiem - zobacz czy Ci odpowiada i moze wtedy podejmij decyzje. wg mnie to nie jest wcale gorszy samochod niz a4 Dobrze prawisz kolego. Tak zrobie.
_Gabriel_ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 odkad mnie pogoniles na wielickiej, to staram sie byc mily
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 odkad mnie pogoniles na wielickiej, to staram sie byc mily Nie powiem nikomu że Cię objechałem, jak Radek Boserona... I to jeszcze czym
gruszka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 odkad mnie pogoniles na wielickiej, to staram sie byc mily Nie powiem nikomu że Cię objechałem, jak Radek Boserona... I to jeszcze czym Boseron sie wtedy nie scigal
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pasek Bo? Bo wiekszy No i to jest argument.
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pańcie taki temat: 1. Audi A4 2.0TDi 170PS quattro manual, 2011, 3G, bi-xenon, czujnik światła/deszczu, kiera multi, sportowe fotele materiał, 3-strefowa klima, isofix, 110kkm czy 2. WV Passat 2.0TDi 170PS 4motion, 2011, DSG, Duza navi, xenon, podgrzewana szyba przednia, klapa elektryczna, parktronic przód-tył, skóra, czujnik światła/deszczu, isofix, adaptacyjny tempomat, hak holowniczy, kiera multi, sportowe fotele skóra, 18" felgi ALU z nowymi oponami, 140kkm Ałdi
gruszka Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pasek Bo? Bo wiekszy No i to jest argument. Poza tym pasek jest duzo fajniej wyposażony a automat to podstawa. Jaki kolor jednego i drugiego?
lennox Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Lenox a co z kurą? Nie ma fajnych w 4 butach. Poza tym wyposażenie chu..we. Poza tym pasek jest duzo fajniej wyposażony a automat to podstawa.Jaki kolor jednego i drugiego? Ałdi srebrny. Pasek grafit.
boseron Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Pasek, masz dwójkę dzieci a audi a4 jest niestety ciasne z tyłu, to był powód dlaczego sprzedałem b8 ciasna strasznie, pasek o wiele większy i 4 motion też fajnie w zimie na śniegu wymiata Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez boseron
Rekomendowane odpowiedzi