skotyman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Panowie, są tutaj jacys amatorzy pilki noznej? gracie w jakichs amatorskich ligach? szukam czegoś, żeby od czasu do czasu smyrnac w gale
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Powitać, dziś mała przejażdżka do Tynca, motywacja.....przejechać 27 km żeby napić się zimnego piwka i tyle samo spowrotem
lennox Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Lenox to musiała być okazja! No i przeoczyłeś Pany czy brązowy metalik w B8 po lifcie jest ok? Nigdy tego na żywca nie widziałem... Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez lennox
OGr Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A nie chciałeś czasem większego auta od B7? W B8 ktoś ostatnio tu nawet pisał że średnio z miejscem.
lennox Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Chciałem. Ale biorę pod uwagę kilka opcji. M.in. jest to B8 po lifcie, mimo że jest tam nie wiele więcej miejsca niż w B7...
D4NTE Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Powitać, dziś mała przejażdżka do Tynca, motywacja.....przejechać 27 km żeby napić się zimnego piwka i tyle samo spowrotem Ty się tam przyznaj z którą koleżanką tam pojechałeś :-D
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Lenox brązowy metalik całkiem spoko kolor mi się podoba, inny niż oklepany czarny czarny Dante dziś akurat sam, nie lubię za dużo odpoczywać a wiesz jak by było z babą
edraven Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Brąz metalic jest miazga! Sporo allroadów w tym kolorze wychodziło.
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A nie chciałeś czasem większego auta od B7? W B8 ktoś ostatnio tu nawet pisał że średnio z miejscem. Ale jak nie siedział w B7 czy B6 to tak mógł pisać B8 jest większe od B7/B6 pod każdym względem Dłuższe , wyższe , szersze rozstaw osi większy , wewnątrz też jest więcej miejsca nad głową , jest ciut szerzej bo o 5,5 cm z tyłu na kanapie
boseron Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgadzam się ze b8 jest większe niż b7 ale to wciąż ciasne auto
Sensei Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Lenox to musiała być okazja!No i przeoczyłeś Pany czy brązowy metalik w B8 po lifcie jest ok? Nigdy tego na żywca nie widziałem... Tu masz fotki mojego B8 liftpo ze spota w Gliwicach. Próbowałem fele 20 cali od mirona . Jak chcesz to podjadę na spota do Krakowa to pooglądasz na żywo.. zresztą i tak planowałem przyjechać.. a KLOREK JEST FAJOWY Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Sensei
Radekst Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 za***isty! dolaczam sie do pytanie o kod lakieru
KERCZI Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 BOSERON, odgapiles w końcu rower ode mnie :/ Brązowy jest super w audi w tej "nowej" palecie LENNOX nie błądź i nie kupuj małego auta
Sensei Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 piekny! jaki kod lakieru? Teak Brown - LZ8W
lennox Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tu masz fotki mojego B8 liftpo ze spota w Gliwicach. Próbowałem fele 20 cali od mirona . Jak chcesz to podjadę na spota do Krakowa to pooglądasz na żywo.. KLOREK JEST FAJOWY No nie zły jest. W sline z fajnym butem bedzie kox BOSERON, odgapiles w końcu rower ode mnie :/ Tak jakby razem kupowaliście rowery LENNOX nie błądź i nie kupuj małego auta Rzeczywiście małe... C6 nie ma w normalnych pieniądzach a paski prawie w tej samej cenie co acztery...
Radekst Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tu masz fotki mojego B8 liftpo ze spota w Gliwicach. Próbowałem fele 20 cali od mirona . Jak chcesz to podjadę na spota do Krakowa to pooglądasz na żywo.. KLOREK JEST FAJOWY No nie zły jest. W sline z fajnym butem bedzie kox
KERCZI Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No nie razem bo BOSERON jak zawsze kupował chyba z trzy tygodnie bo nie wiedział jaki ostatecznie
Wąski Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Powitać, dziś mała przejażdżka do Tynca, motywacja.....przejechać 27 km żeby napić się zimnego piwka i tyle samo spowrotem POLICJANT
Rekomendowane odpowiedzi