Danko_46 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lennox Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ? Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty. Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły...
Danko_46 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Haha, Ok Ok. To mi tylko powiedzcie czy brać to ? http://allegro.pl/audi-a4-a5-q5-kierownica-multi-lift-700km-lopatki-i6372093291.html#thumb/1 Edytowane 27 Lipca 2016 przez Danko_46
FANTOMAS Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły... no to fajnie sobie tam dogadzacie na tych spotach
D4NTE Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Powitać Haha, Ok Ok. To mi tylko powiedzcie czy brać to ? http://allegro.pl/audi-a4-a5-q5-kierownica-multi-lift-700km-lopatki-i6372093291.html#thumb/1Ścięta z dołu zdecydowanie lepiej wygląda Nie wiem czy Ci multi zadziała z B8 bezpieczniej było by poszukać kiery z audi tt s3 taką z chromem Napisz do siemiana on może mieć coś na 'magazynie' [emoji6] Edytowane 28 Lipca 2016 przez D4NTE
Transitpower Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ? Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty. Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły... No popatrz... Napisałeś tego posta i cisza. Ale jak ja napisałem kiedyś dokładnie to samo komuś innemu, to wojna kilka dni trwała... f*ck MUSLIM
Yoghurt Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ? Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty. Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły... No popatrz... Napisałeś tego posta i cisza. Ale jak ja napisałem kiedyś dokładnie to samo komuś innemu, to wojna kilka dni trwała... ha! ja przyznam szczerze, ze dopiero teraz zobaczylem ze to lennox napisal. jak to przeczytalem, nie zwrocilem uwagi na nick i myslalem ze to Ty
muunv Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Siema. Wybieram sie do Bialki Tatrzanskiej wlasnie i moje pytanie : czy czynna juz jest obwodnica Krakowa? Jak najlepiej objechac Krakow przez te SDM? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
D4NTE Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ? Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty. Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły... No popatrz... Napisałeś tego posta i cisza. Ale jak ja napisałem kiedyś dokładnie to samo komuś innemu, to wojna kilka dni trwała... f*ck MUSLIM Mario wakacje są... [emoji12] [emoji6]
MOHITO Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 jakieś 20 minut temu była przejezdna autostarda w obu kierunkach - ale nie widze powodu dla którego miałby tam byc korek Kraków w ciągu najbliższych 6 godzin objeżdżaj autostradą - Pielgrzymi idą na Błonia na powitanie Franciszka (pozamykane ulice koło Błoń) - impact na inne obszary Krakowa ! Potem będą wracać więc historia się powtórzy. powodzenia
boseron Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie pomógł by mi ktoś z podpieciem tej kiery ? Przy b7 ? Przyjedź najpierw na spota. Daj się poznać, itp. A nie oczekuj że od razu po zalogowaniu na forum, ktoś Ci będzie pomagał. Nie od tego jest to forum i spoty. Spokojnie. Na spocie bywało że rezaliśmy rzeczy które się fizjonomom nie śniły... Myslalem ze jestes koleżeński P.S. ŚDM i love it !
muunv Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 jakieś 20 minut temu była przejezdna autostarda w obu kierunkach - ale nie widze powodu dla którego miałby tam byc korek Kraków w ciągu najbliższych 6 godzin objeżdżaj autostradą - Pielgrzymi idą na Błonia na powitanie Franciszka (pozamykane ulice koło Błoń) - impact na inne obszary Krakowa ! Potem będą wracać więc historia się powtórzy. powodzenia Dzieki wielkie Objechalem i dalem rade, szkoda tylko, ze taka pogoda na moj urlop Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 trzymajcie się tam w krakufku i okolicach właśnie w RMF podali że znowu zmiana planów helikopter be, transport kołowy wygrywa współczucia
lennox Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Myslalem ze jestes koleżeński Udało Ci się? Edytowane 29 Lipca 2016 przez lennox
muunv Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 trzymajcie się tam w krakufku i okolicach właśnie w RMF podali że znowu zmiana planów helikopter be, transport kołowy wygrywa współczucia W niedziele to sopiero bedzie sie dzialo. Wlasnie wtedy kolo poludnoa bede przejezdzac przez Krakow. Idzie to jakos objechac? Wtedy tez jest zakonczenie SDM :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MOHITO Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 jeśli będziesz wracał z Tatr w niedzielę - to wracaj tak jak jechałeś , (autostradą objązd) bo pielgrzymi będą w Brzegach - powinno jeszcze być OK. Ale jeśli masz zamiar wracać po 14-15 to zrezygnuj ! Zaczną sie powroty do domu wielkiej masy ludzi - na pewno zablokują wszystkie drogi w tym autostradę na 100% i utkniesz na kilka godzin -unikaj autostrady jak ognia Ostateczność to odbicie z Zakopianki na Wadowice i dalsza improwizacja. (pod żadnym pozorem nie wolno jechać w okolice Krakowa po 14) - takie jest moje przewidywanie. powodzenia
OGr Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Sam sie właśnie zastanawiam jak wracać do Krakowa. Czy pchać się na wieczór w Niedzielę czy jednak nie wyjechać o 2-3 rano i dojechać około 7-8.
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Siema mordy Pomogłby ktoś z Kraka ? Podpiąć kompa i sprwdzić co tam siedzi. Jakieś logi itd. Oczywiście nie za free. http://olx.pl/oferta/seat-altea-xl-CID5-IDg3ZlP.html#795ed57d54 Edytowane 29 Lipca 2016 przez MAGIC87
Rekomendowane odpowiedzi