ba$ior Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam.Sprytni Hiszpanie ci sami, którzy wstawili diody podobne do tych z a5 w przednie reflektory do A4 B7 teraz zainstalowali diody w tylnich lampach Audi b7 przekladając "bebechy" z lamp Audi A6.Tutej fotostory:http://www.audisport-iberica.com/foro/index.php?showtopic=137127
sokolnh Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 rezasz ? swoja drogą super im to wyszło
Michas Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 wszystko fajnie, ale boczne światła normalnie tworzą calość, tutaj tego nie ma..ale pomysł nie zły , no chyba ze te diody robią tylko jako światło stopu
ba$ior Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, Lampy w sedanie i w avancie są takie same. Ta didoda, która tak mocno świeci i powoduje efekt, że się nie komponuje w całość jest tylko po wciśnięciu hamulca/stopu a jest to żarówka od A6 Allroad. Można wsadzić normalną żarówke i nie będzie tego efektu przy hamowaniu. Normalnie efekt jest taki sam jak w A6. Ja będę przeprowadzał taką instalacje ale szukam tanich lekko uszkodzonych lamp od A6. Jeżeli ktoś ma za rozsądne pieniądze to proszę pisać na priva
Michas Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 jeśli masz na myśli lampy diodowe do a6.... to trzeba dać co najmniej 1000zł za komplet na allegro jest tego pełno ale lamp jest 4 i z tego co pamiętam tych na klape jest ich dosyć sporo, z tymi skrajnymi jest większy problem
mydlo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Fajnie to wygląda. Ciekawe kiedy pojawią się ledy do B7 ? Bo troche groobaśne to rezanko Aaa Basior a z tymi lampami to się mylisz. Nie wiem jak te w klapie, ale te w błotnikach są inne w sedani i inne w avancie.
pre_pl Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 w końcu są miałem nadzieję, że ktoś to wyreza i zobaczę jak wygląda.. Całkiem fanie wyszło I nie Włosi tylko Hiszpanie, bardzo fajne forum tam mają
ba$ior Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, Mi sie wydawało, że sedan i avant ma takie same lampy ale mogę sie mylić. Ja już namierzyłem komplecik LED'ów za 400 zł !! (prywatny import z Niemców) Spain = Hiszpania już poprawione
Gość juras Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 a dokladnie to jakie te lampy od a6 maja byc? rocznik? jakis typ?
Michas Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 ba$ior bardzo dobra cena, bo w aso jedna sztuka kosztuje 340zł, na allegro trzeba dac średnio 250zł za sztukę juras te lampy to są w avancie a6 c6 od 2005 roku bodajże..zreszta jest chyba tylko jeden model i nie da się kupić złych
schiller Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 juras te lampy to są w avancie a6 c6 od 2005 roku bodajże..zreszta jest chyba tylko jeden model i nie da się kupić złych a nie do konca. te lapki byly tylko w avantach i tylko z pakietem xenon plus. czyli sa tez zwykle. a i w B7 lampy avancika i sedana sie roznia.
Michas Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 juras te lampy to są w avancie a6 c6 od 2005 roku bodajże..zreszta jest chyba tylko jeden model i nie da się kupić złych a nie do konca. te lapki byly tylko w avantach i tylko z pakietem xenon plus. czyli sa tez zwykle. a i w B7 lampy avancika i sedana sie roznia. może i racja, ale nie da się pomylić zwykłych lamp z a6 z lampami diodowymi PS chodziło mi o to że jest jeden model oryginalnych lamp diodowych w a6, przynajmniej narazie
Gość juras Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 zalezy kto szuka. kolezanka na ferrari mowi ten z konikiem:) kiedys slyszalem tylko takie dowcip, od tego momentu wszystko juz wyglada inaczej:)
szadziak Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 a tak zapytam , sa osiagalne led-y do B6 Avant 2004r ?? te znalazlem ale nieciekawe.................. http://www.topauto.com/de/detail.pl?id=Vy4mcBQD8pY1o0Pw1EgE6pgQ7eWvSRwQ;la=de;cu=EUR;co=DE;sh=1;ca=185;mc=185;cs=;pa=8;pi=1948;fs=
Gość juras Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 nie widzialem takich co by mi sie spodobaly.
Gość RS4DEVIL Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam... Te lampki to mozna kupic, czy koles zmatowal tylko jedna wersje dla siebie? Pozdro TYGRYS
ba$ior Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 :drool: :drool: Witam... Te lampki to mozna kupic, czy koles zmatowal tylko jedna wersje dla siebie? Pozdro TYGRYS Te Ledy to Custom Made więc są jedynym egzemplarzem jak narazie... Wiem, że wiele osób planuje "zrobienie" takich lampek do B7 bo ile można czekać !! ??...ja już czekam3 lata na jakieś światła firmowe na diodach do swojej Audiczki a tu nic . A i koszt można zredukować jak się znajdzie lampy od A6 w dobrej cenie
Darkoz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 chwile mnie nie bylo .. a tu takie nowe hity.. !! super sprawa z diodami od a6 avant.. bardzo elegancki efekt i pomysl mysle ze producenci lamp nie beda mieli wyboru za jakis czas.. i wyprodukuja piekne diodowki na przod i tyl.. swoja droga nie dalej jak dwa dni temu widzialem Jeepa Grand Cheeroke (jak zwal tak zwal) +/- z 2002 - 2004 i mial zalozony z przodu nawet fajny zestaw.. xenon + diody led do jazdy dziennej wbudowane w jeden klosz.. pierwsze co naszlo mi sie na mysl to ze faktycznie musi byc firma ktora produkuje takie cuda.. niestety nie znalazlem nic podobnego w sieci
Rekomendowane odpowiedzi