duzy_przemo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Poprzednie auto: Następca: MODEL: Audi a4 Avant 99r. SILNIK: 1.8 T APU ZAWIESZENIE: Gwint KW przód V1 tył V1 Inox [FELGI:] Felgi z Mercedesa E500 18x8, opony 215/35/18. WYPOSAŻENIE: Climatronic 4 x Airbag Pół fis 4 x el. szyby Kierownica s4/rs4 Dziadkowate plastikowe drewno. Z motywem " pompuj rower dla Szatana" Po sprzedaży Golfa ( do tej pory nie wiem co mnie podkusiło by sprzedać), z uwagi na raczkujący biznes - szukałem większego Auto. Niestety po przewaleniu dziesiątek passatów b5, Golfów - połasiłem się na Audi. I tak jest zemną od 11.2010. Zaraz po zakupie wyglądało tak: Początek dłubanki Zawias: Koła Polerka kół Opony Już na feldze A tak wygląda na dzień dzisiejszy: Kilka strzałów z dziś, moje ulubione miejsce w Szcz. PLANY - Zrobić lakier "po mojemu" - Może jakieś ceraty do środka
barto-team Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 jest suka jak złoto :> dobra fela w połączeniu z gwintem robi robote
szafa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 fajny golf! a audi tez niczego sobie, bardzo fajny kolor i te kola moim zdaniem pasuja idealnie Ale jak bys podkrecil gwinta minimalnie nizej bylo by lux
duzy_przemo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Od tego co na zdjęciach przód - 1,5 cm a tył 2,5 w dół. Opona tył 3 mm chowa się w nadkole, przód jest na równo. BTW Golfa składałem w 5 lat, Audi w 6 miesięcy, więc jeszcze trochę się urodzi.
konus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mogłeś ciut węższe oponki nałożyć :gwizdanie: A to biorąc pod uwagę że to opona o niższym profilu to gleba musi być dobra Felga robi robotę
jozek726 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ładnie wygląda kolor tez ładny :cool1:
Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wchodząc w ten wątek po fotkach odrazu przypomniała mi sie ta audiczka Masz bardzo podobne felgi Ogólnie niezły początek
adrianus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 poczatek bardzo dobry!! podoba mi sie! powodzonka w dalszym modzeniu powiedz tylko co tzn lakier po twojemu? czym go bedziesz piescil?
karol24 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fajny kolor, koło i w ogóle wszystko Przemo, sam polerkę robiłeś? Też się przymierzam żeby moje mizerne 17 Vipery Riala polernąć ale nie mam natchnienia :gwizdanie:
duzy_przemo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fajny kolor, koło i w ogóle wszystko Przemo, sam polerkę robiłeś? Też się przymierzam żeby moje mizerne 17 Vipery Riala polernąć ale nie mam natchnienia :gwizdanie: Koło to moja własnoręczna robota. Dziękuje wszystkim za dobre słowo. Auto jest i będzie zrobione w myśl złotej myśli " Koło i gleba, więcej nic nie potrzeba" Najbliższe realizacje to świeży lakier na kilku elementach. Potem konkretna korekta lakieru a na koniec jak Bozia da jakieś ceraty do wnętrza.
duzy_przemo Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Pozazdrościć gleby Gratki. Gwint skręcę jeszcze o 1-2 cm. Jeśli auto zostanie to najprawdopodobniej wleci Air na przyszły sezon. A teraz z innej beczki, co dopasować by zaślepić otwór po tylnej wycieraczce ?
mrogal Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Pozazdrościć gleby Gratki. Gwint skręcę jeszcze o 1-2 cm. Jeśli auto zostanie to najprawdopodobniej wleci Air na przyszły sezon. A teraz z innej beczki, co dopasować by zaślepić otwór po tylnej wycieraczce ? Pytaj Krychy
duzy_przemo Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Niestety muszę się rozstać z moim autem http://otomoto.pl/show?id=C20459419 Zainteresowanych zapraszam na PW
junior_tdi Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Niestety muszę się rozstać z moim autem http://otomoto.pl/show?id=C20459419 Zainteresowanych zapraszam na PW DLACZEGO!? zapowiadał się solidny projekt...
duzy_przemo Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Sprawa jest dość prosta. Mam dostać auto służbowe, czyli będzie to trzecie auto w rodzinie. Mieszkam na osiedlu zamkniętym gdzie jest deficyt miejsc parkingowych. Dodatkowo deweloper wypowiedział mi umowę najmu miejsca w garażowcu, nie mam 30 tyś na jego wykupienie. Tam dotychczas stało audi. Czyli przez większość czasu stało by na zewnątrz dodatkowo nie używany - szkoda. Na prawdę przykro mi się z nim rozstawać, długo szukałem takiego egzemplarza w tak dobrym stanie. Mam nadzieje, że znajdzie dobry nowy dom.
bezimienny Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Nie ma co sie przejmować, kiedyś kupisz kolejny z Q zamiast ośki i będzie jeszcze lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi