Krycha Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 pompuj-trzymaj czyli stara metoda, zaraz idę kombinuje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 czyli wleciały 312-stki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 co tu dużo mówić SODA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Najlepiej dotoczyć się gdzieś gdzie mają maszynę do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 jest kox byly ostatnio takie fele ne allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 jest kox byly ostatnio takie fele ne allegro jeszcze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 to fajnie [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 09:05_________________________________________________Zwrotnice żeliwne z S4, zaciski Brembo 6 tłoczków wraz z tarczami 345mm Tył się składa. Kilka zdjęć, na których prawie nie widać wyżej wspominanych spowalniaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Niezły hebel Z tylnym zderzakiem cos działasz, dokładka PDC albo S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dokładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 To chyba mocny silnik będzie, skoro tak budę szykujesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Noi ja jestem ciekaw co za silnik tam wleci i co wtedy z przednim zderzakiem, bo jak by 2,7 wpadł i został zderzak od A4, była by pierwsza w polsce A4(nie S4) 2,7bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 o widzisz dobrze ze to opanowałeś ;-) możesz mi zdradzić co potrzeba do przekładki na takie heble poza zwrotnicami i zaciskami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zderzaki zostają seryjne, tylko dokładka na tył PDC się szuka. Nawet nie mam zamiaru ich malować Zwrotnice jak masz z S4 żeliwną to tylko musi Ci pasować średnica przegubu, ale pewnie w AJM masz to samo co w AKN/AFB więc pasuje normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 przegub jest inny niż u Ciebie niestety ;( lipa wahacze są pewnie te same ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 tak, wahacze takie same są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Czy Ty wysłałeś mi to co proponowałeś bo ja nie wiem czy płacić czy nie płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 płacić, płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 niema się co rzwodzić za wiele... jak zwykle kawał dobrej roboty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zderzaki zostają seryjne, tylko dokładka na tył PDC się szuka. Nawet nie mam zamiaru ich malować Krycha, zrób coś z tą wnęką na tablicę w przednim zderzaku, bo psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 poprostu wsadzę tam tablice, tylko jakoś nie mam weny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi