konus Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Oczywiście że 18 cali Felga robi robotę... :kox: Ale gwint według mnie to już konieczność do 18' :gwizdanie:
LU_Angel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ta fotka mi sie strasznie podoba... Dwa małe Resoraczki...
paput Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 na ostatniej focie dobrze stoi,wygląda jakby była na gwincie a 17" na gwincie i jazda po polskich drogach jak u grn czy u mnie to tragedia
grn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 powoli mam dość telepania , ale coraz więcej dróg zaczynają u nas robić, miejmy nadzieje ze niedługo będzie znośnie
LU_Angel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hehe jak narazie Ja z grn musimy jeździc tak po Lublinie
paput Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hehe jak narazie Ja z grn musimy jeździc tak po Lublinie wczoraj wracałem z Mazur i w Łomży trzy razy jak pizgnąłem podwoziem to myślałem że auto na pół pęknie, kuźwa cza kręcić w góre.
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Arek ja to Cie widze w opolu w sobote
Krycha Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wczoraj wracałem z Mazur i w Łomży trzy razy jak pizgnąłem podwoziem to myślałem że auto na pół pęknie, kuźwa cza kręcić w góre. nie pękaj stary
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hehe jak narazie Ja z grn musimy jeździc tak po Lublinie wczoraj wracałem z Mazur i w Łomży trzy razy jak pizgnąłem podwoziem to myślałem że auto na pół pęknie, kuźwa cza kręcić w góre. mnięczak
Armi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jeździć na glebie trzeba i lubić i umieć Ja nie narzekam a opony mam schowane w nadkolach
LU_Angel Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 21:47_________________________________________________i moja "mordka" :
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Na żywo bardzo dobrze sie prezentuje , teraz czas na wnętrze
HaVoK Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Na żywo robi robotę Aż moja Magda sie pyta "a czyje to auto z różowym znaczkiem z przodu?" No i felga też very very [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 22:04_________________________________________________Wymień sobie żarówkę od podświetlenia tablicy tak przy okazji
LU_Angel Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Żarówka jest OKI, tak jak u Krychy wystarczy puknąc.... hehe wiem wiem ze robi robote, a na znaczek rwe wszystkie laski ze swojej wsi... buahaha, jesczze zaciski hamulcowe pojda w ten kolor. Co do wnetrza to musze wkońcu się za to zabrac żeby Mnie chłopaki do battalionu wzieli, dlatego kiera juz leży eSkowa, a moja mała Gosia zajmie sie obszyciem gałeczki od polifta... co do foteli narazie PASuje, i tak w tym roku sporo nadszarpnąłem budżet domowy jeżeli chodzi o Audiczke... powoli pomału będę dalej rezał...
mrogal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 21:47_________________________________________________i moja "mordka" : na zywo naprawde robi robote suka, szczegolnie pakiet S4, no i te 20stki
LU_Angel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 kilka nowych fotek na str. 1 i zapowiedz kolejnych modyfikacji....
Rekomendowane odpowiedzi