Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] Audi s4 by sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Norbi - w codziennej jeździe nie śmiga się przecież cały czas na podtlenku, czyli można powiedzieć, że Killer ma 960KM. a te 200 to taki dodatek powiększający banana na twarzy :P

Pewnie ,że tak. A tak na marginesie to Killer nie ma jazdy codziennej :tongue4:.

Czy tu jakiś mod to zagląda, tak pierd... i pierd... nie na temat a tu nic, wszyscy się tylko obżerają :>

Już nawet zapomniałem o czym był post :decayed:

Opublikowano

Jestem :evil: :evil:

Opublikowano

Jestem :evil: :evil:

A co nam tu z Ciebie teraz :polew:
Opublikowano

Panowie przywołuję was do porządku po raz pierwszy :gwizdanie:

Swoją drogą to chyba o to biegało Adamowi, żeby był show co potrafią zrobić, także taki poklask jaki jest teraz w tym watku jest zrozumiały :th:

Opublikowano

Panowie przywołuję was do porządku po raz pierwszy :gwizdanie:

Swoją drogą to chyba o to biegało Adamowi, żeby był show co potrafią zrobić, także taki poklask jaki jest teraz w tym watku jest zrozumiały :th:

Dobre i życiowe :polew:
Opublikowano

No i wreszcie jest wynik ponad 400PS robi wrażenie, też myślałem że Nm wyjdzie wiecej(Norbi ma tyle),ale tak chyba miało być. Gratulacje !!!!

Opublikowano

Wiesz tylko roznica miedzy wykresami tez moze byc spora szczegolnie zalezne od hamowni. Widzialem juz kilka przypadkow ze nie wiadomo ile koni wychodzilo a tak naprawde d*pa nie jezdzilo tak jak powinno. Maciek obstawial 390 ja ponad 400 1 dni mielismy 325 drugiego juz ponad 400 skoro Patrykowi tak dobrze idzie juz sie boje :tongue4:.

norbi to kiedy k04 ?

you know why :wink4:

Opublikowano

Wiesz tylko roznica miedzy wykresami tez moze byc spora szczegolnie zalezne od hamowni. Widzialem juz kilka przypadkow ze nie wiadomo ile koni wychodzilo a tak naprawde d*pa nie jezdzilo tak jak powinno. Maciek obstawial 390 ja ponad 400 1 dni mielismy 325 drugiego juz ponad 400 skoro Patrykowi tak dobrze idzie juz sie boje :tongue4:.

norbi to kiedy k04 ?

you know why :wink4:

Adaś dojrzewam do diecezji. Jak do Was wpadne to pogadamy, kiedy bedziecie mieli czas na moją getribe i jeszcze pare pierdół?[br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 22:16 _________________________________________________I oczywiście wiem dlaczego :>

Mam nadzieje ze niedługo się karnę tą Twoją porywaczką. :th:

Opublikowano

Norbi opisz jak najszybciej swoje odczucia, może ktoś ma G-tech, to dobrze by było pomierzyć ile do 100km/h.Jestem cholernie ciekawy co to teraz potrafi.

Opublikowano

wynik ładny .. ale widze ze zapedy sa na dalsze mody wiec nie bede sie podniecal :decayed: tym co jest ... poczekam na koncowy efekt .... :naughty:

p.s gratki

Opublikowano

Już wiem że takie kroki zamiany turbawek poczynisz, więc moje pytanie jest następujące.

Ile chcesz za K04 :tongue4:?

Pytanie do SID-a rzecz jasna

Opublikowano

Ile chcesz za K04 :tongue4:?

Może zostawi sobie te z rs4 i dołoży te od rs6 :tongue4:

:polew:

Opublikowano

A co chcesz film z kręcenia nosem :decayed:

Opublikowano

auto jeszcze nie skonczone

auto prawdopodobnie laduje w Wrocławiu w ten wekeend na koncowe strojenie (bedzie z 2 tyg tam)

a jutro prace nad zakładaniem hamulcow od RS6 , zakładanie maski carbon, zakładanie nakladek na pedały AWE

mocowanie na stałe zegarów DEFI, przerabianie przedniego zderzaka

prace wykonuje sam a czasu (tylko 5-8 gdz tygodniowo wolnego) nie mam wiec idzie to jak "z nosa..."

wróciłem dzis z francji wiec jutro działam

obecnie auto ma "problemy" wywaliło ABS i ESP - obstawiamy że to wina przepływki - nowa idzie juz

dsc00581dp2.jpg

ps: szukam jeszcze nowych felg i opon - sam nie wiem co kupic

felgi BBS lub inne 8,5 - 9,5' rozmiar 18' lub 19'

opony 245/35 lub 255/35

Opublikowano

Masz jakis pomysl na zderzak i grill?

Bo teraz to nie wyglada zbyt efektownie... zeby nie powiedziec kiepsko.

Opublikowano

Fura ma jezdzić a nie wyglądać....mogło by się obejść bez tej maski żeby było bardziej cichociemniej, ale po co gril kto go zobaczy przy 250 km/h?? :kox::naughty: felgi też nie wybierz jakieś rzucające sie w oczy... :kox:.

Opublikowano

maska jest w przymiarce - nie jest na gotowo !

zaloze ja w srode razem z grilem RS4

obecnie jezdze na felgach od RS4 18'

Opublikowano

I zostań na takich felgach wystarczą a za bardzo się w oczy nie rzucają.

Jak pojezdzisz troche to może zaatakuj bariere 600KM? :kox:

Niedlugo nie bedzie usera, ktoremu polecisz mody na 200% seryjnej mocy... zluzuj troche. * Flyer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...