Norbi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Norbi - w codziennej jeździe nie śmiga się przecież cały czas na podtlenku, czyli można powiedzieć, że Killer ma 960KM. a te 200 to taki dodatek powiększający banana na twarzy Pewnie ,że tak. A tak na marginesie to Killer nie ma jazdy codziennej .Czy tu jakiś mod to zagląda, tak pierd... i pierd... nie na temat a tu nic, wszyscy się tylko obżerają :> Już nawet zapomniałem o czym był post
poziek Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Panowie przywołuję was do porządku po raz pierwszy :gwizdanie: Swoją drogą to chyba o to biegało Adamowi, żeby był show co potrafią zrobić, także taki poklask jaki jest teraz w tym watku jest zrozumiały :th:
Norbi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Panowie przywołuję was do porządku po raz pierwszy :gwizdanie: Swoją drogą to chyba o to biegało Adamowi, żeby był show co potrafią zrobić, także taki poklask jaki jest teraz w tym watku jest zrozumiały :th: Dobre i życiowe
digi_g Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 No i wreszcie jest wynik ponad 400PS robi wrażenie, też myślałem że Nm wyjdzie wiecej(Norbi ma tyle),ale tak chyba miało być. Gratulacje !!!!
2fast4you Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 Wiesz tylko roznica miedzy wykresami tez moze byc spora szczegolnie zalezne od hamowni. Widzialem juz kilka przypadkow ze nie wiadomo ile koni wychodzilo a tak naprawde d*pa nie jezdzilo tak jak powinno. Maciek obstawial 390 ja ponad 400 1 dni mielismy 325 drugiego juz ponad 400 skoro Patrykowi tak dobrze idzie juz sie boje . norbi to kiedy k04 ? you know why
Norbi Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Wiesz tylko roznica miedzy wykresami tez moze byc spora szczegolnie zalezne od hamowni. Widzialem juz kilka przypadkow ze nie wiadomo ile koni wychodzilo a tak naprawde d*pa nie jezdzilo tak jak powinno. Maciek obstawial 390 ja ponad 400 1 dni mielismy 325 drugiego juz ponad 400 skoro Patrykowi tak dobrze idzie juz sie boje . norbi to kiedy k04 ? you know why Adaś dojrzewam do diecezji. Jak do Was wpadne to pogadamy, kiedy bedziecie mieli czas na moją getribe i jeszcze pare pierdół?[br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 22:16 _________________________________________________I oczywiście wiem dlaczego :>Mam nadzieje ze niedługo się karnę tą Twoją porywaczką. :th:
digi_g Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Norbi opisz jak najszybciej swoje odczucia, może ktoś ma G-tech, to dobrze by było pomierzyć ile do 100km/h.Jestem cholernie ciekawy co to teraz potrafi.
spanky Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 wynik ładny .. ale widze ze zapedy sa na dalsze mody wiec nie bede sie podniecal tym co jest ... poczekam na koncowy efekt .... p.s gratki
Norbi Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Już wiem że takie kroki zamiany turbawek poczynisz, więc moje pytanie jest następujące. Ile chcesz za K04 ? Pytanie do SID-a rzecz jasna
gregory Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Ile chcesz za K04 ? Może zostawi sobie te z rs4 i dołoży te od rs6
digi_g Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Hello, i jak w temacie SID-a , wiadomo coś wiecej, jakieś foty, filmy itd
digi_g Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 nie no z ukrecenia komus nosa :gwizdanie:
SID Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 auto jeszcze nie skonczone auto prawdopodobnie laduje w Wrocławiu w ten wekeend na koncowe strojenie (bedzie z 2 tyg tam) a jutro prace nad zakładaniem hamulcow od RS6 , zakładanie maski carbon, zakładanie nakladek na pedały AWE mocowanie na stałe zegarów DEFI, przerabianie przedniego zderzaka prace wykonuje sam a czasu (tylko 5-8 gdz tygodniowo wolnego) nie mam wiec idzie to jak "z nosa..." wróciłem dzis z francji wiec jutro działam obecnie auto ma "problemy" wywaliło ABS i ESP - obstawiamy że to wina przepływki - nowa idzie juz ps: szukam jeszcze nowych felg i opon - sam nie wiem co kupic felgi BBS lub inne 8,5 - 9,5' rozmiar 18' lub 19' opony 245/35 lub 255/35
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Masz jakis pomysl na zderzak i grill? Bo teraz to nie wyglada zbyt efektownie... zeby nie powiedziec kiepsko.
A3 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Fura ma jezdzić a nie wyglądać....mogło by się obejść bez tej maski żeby było bardziej cichociemniej, ale po co gril kto go zobaczy przy 250 km/h?? felgi też nie wybierz jakieś rzucające sie w oczy... .
SID Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 maska jest w przymiarce - nie jest na gotowo ! zaloze ja w srode razem z grilem RS4 obecnie jezdze na felgach od RS4 18'
A3 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 I zostań na takich felgach wystarczą a za bardzo się w oczy nie rzucają. Jak pojezdzisz troche to może zaatakuj bariere 600KM? Niedlugo nie bedzie usera, ktoremu polecisz mody na 200% seryjnej mocy... zluzuj troche. * Flyer
Rekomendowane odpowiedzi