wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Coś przeoczyłem i dopiero teraz zauwazyłem Do czego ta ikonka jest ? Czy komuś takie cos sie kiedyś pojawiło ?
Brysio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 jak przyczepke ciagniesz i wlaczysz awaryjne to to miga u mnie a wiem tylko döatego ze mam podlaczenie do przyczepki a nie mam haka a kolega mial problem ze swiatlami i sprawdzalismy czy podpieta do mojego przyczepka bedzie tak samo dzialac
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 jak przyczepke ciagniesz i wlaczysz awaryjne to to miga u mniea wiem tylko döatego ze mam podlaczenie do przyczepki a nie mam haka a kolega mial problem ze swiatlami i sprawdzalismy czy podpieta do mojego przyczepka bedzie tak samo dzialac Człowiek o jeden gadzet mądrzejszy teraz jest A juz myslałem ze to sa jakies Komfortowe kierunki z jednym mignięciem
Brysio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 hahah nie nie to tylko info ze masz cos za soba jak bys sobie byl kobieta i zapomnial ze masz przyczepke jeszcze :)
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Aha ACC skalibrowane i działa za****sty MOD A4 8K0 B8 ACC Audi Adaptive Cruise Control KALIBRACJA - YouTube
alvaro Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ale ASO ma czaderski prostownik Wygląda jak mała spawarka
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ale ASO ma czaderski prostownik Wygląda jak mała spawarka Wszystkie mają takie Była jazda i próba moich SYSTEMOW w aucie czyli : - AUDI ADAPTIVE CRUISE CONTROL - AUDI BRAKE ASSIST - AUDI HOLD ASSIST - AUDI SIDE ASSIST - AUDI LANE ASSIST - AUDI PARKING SYSTEM .....i z tych wszystkich polecam ACC
jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 mnie najbardziej kusi Side Assist.. ale to bym musiał do Ciebie pojechać bo sam to za cholerę bym tego nie ogarnął i dorwać lustra w ludzkiej cenie to masakra..
Młody Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Aha ACC skalibrowane i działa za****sty MOD A4 8K0 B8 ACC Audi Adaptive Cruise Control KALIBRACJA - YouTube Ale młody (6s. filmu) ma mine i myśli a ten "co tu k..wa odp....ala "
Chuck Norris Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Grzechu wystraszyłeś chłopaków z praktyk .
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 To sa Diagności z ASO obydwaj ze tak powiem kumaci w sprawach OCHRONY KOMPONENTU itd.
milart Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 To sa Diagności z ASO obydwaj ze tak powiem kumaci w sprawach OCHRONY KOMPONENTU itd. Toć na pierwszy rzut oka widać że kumaci:wink: Fajne mody i naprawdę dużo pracy w to włożyłeś. Ciekawy jestem jak często będziesz z tego korzystać bo ja w A5 kolegi wytrzymałem jakieś 20 minut no ale to wszystko zależy od stylu jazdy.
Brysio Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 dobre na autostrade na miasto niestety nie ale w trasie jest bajerek
KmK Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 wrclaguna, a czy ten ACC spece z Ingolstadt przewidzieli na warunki wolnej amerykanki skrzyżowanej z dzikim zachodem jaki występuje na PL dwupasmówkach ? Nie ma jakiegoś dopisku na pudełku małym drukiem, "w żadnym razie nie korzystać na wschód od Odry":wink: Prawdopodobnie po trzecim razie jak auto samo zapnie po heblach bo jakieś tico czy inna panda nie zerknie w lusterko i zmieni pas pojawi Ci się kolejna kontrolka/napis na desce - pier**le dalej nie jadę! Było nie było chylę czoła, majstersztyk ten Twój egz:wink:
wrclaguna Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 gdzie robiles biksenony? W Rzeszowie u mnie w garage
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 wrclaguna, a czy ten ACC spece z Ingolstadt przewidzieli na warunki wolnej amerykanki skrzyżowanej z dzikim zachodem jaki występuje na PL dwupasmówkach ?Nie ma jakiegoś dopisku na pudełku małym drukiem, "w żadnym razie nie korzystać na wschód od Odry":wink: Prawdopodobnie po trzecim razie jak auto samo zapnie po heblach bo jakieś tico czy inna panda nie zerknie w lusterko i zmieni pas pojawi Ci się kolejna kontrolka/napis na desce - pier**le dalej nie jadę! Było nie było chylę czoła, majstersztyk ten Twój egz:wink: Po prostu nie włączasz tego wynalazku i jedziesz dalej
scyzor8811 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Myślałem że Twoja B6 jest ładna, ale to cco tu zobaczyłem to masakra... Piękny wóz...
Rekomendowane odpowiedzi