H4mm3R Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Przerezacz z Ciebie Grzesiu Jak tam DUB IT Wypasiona impreza, dopieszczone fury, mega pozytywni ludzie. Warto było jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 turdzi na fotkach jest zaznaczone wtyki co przerabiałem . W elektrycznym to groszowe sprawy (0.30 gr) OCHRONA dzis odblokowana tylko jedno małe ale......................... ................. qutva jeden sterownik był z kradzionego auta . Co z tego ,ze mam rachunki itd. tylko tłumaczenia będzie co nie miara na POLICJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ups Powodzenia grześ ...ale przy tej ilosci co ty kupujesz prędzej czy później musialo sie trafić - taki kraj niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Stresa mam jak cholera Co z tego ,ze mam wszystkie kwity i od pewnych firm a tu taki news Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trzymam kciuki ze sie wyjasni jak najszybciej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Na pocieszenie mam info ,ze firma od której kupiłem będzie się tez gęsto tłumaczyć . Ja tylko mam dać xero papierów (dowód zakupu ) a oni bedą działac dalej . Sterownik bede musiał oczywiście oddać Policji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dobre i to ze sie nie wywiną ... Czyli czego ci bedzie brakowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No Grzesiu lipa jak uj ale jak mówisz że masz kwity to raczej nie powinno być problemu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 oj to przejeba...e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Super dzięki. Wygląda na to ze masz inny typ poduszki bo ja mam dwie masy i klakson czyli w sumie trzy kable podczas gdy oryginalnie B8 ma tylko dwa ale wiem juz o co biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 W planach mam jeszcze webasto wraz z wentylacją ale ............cos mnie zastopowało po dzisiejszej wizycie w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No lipa troche ale z drugiej strony patrząc dobrze ze ta ochrona komponentu to nie jest pic na wode tylko rzeczywiscie system działa .. Miałem kiedys podobną sytuacje, i miałem fv, musiałem oczywiscie zeznac itp. ale byłem tylko stroną poboczną w sprawie, gorzej właśnie ma firma z której to wyszło, bo trzepanko będzie miała niezłe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Po nitce dojdą do złodzieja... Sorry Grześ, newsy do d*py! iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ale masz rachunki wiec nie widze problemu Ciebei sie nie beda czepiac kupiles legalnie wiec niech martwi sie sprzedawca a on zalatwi papier ze auto bylo do zlomu i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Grzesiu jak wyglądała akcja po tym, że zobaczyli, że kradziony sterownik? Zadzwonili na policje od razu?? Czy każdy sterownik ma nie powtarzający się numer seryjny? Bo chyba tylko jeśli numer seryjny na sterowniku będzie się pokrywał z tym na paragonie można coś zdziałać no bo inaczej to raczej ciężko?? Ale chu**wizna:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie ciekawie, ale bądź dobrej myśli Kasę chociaż zwrócą za ten sterownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Niestety... To, że jest paragon o niczym nie świadczy, bo mogą oskarżyć o paserstwo... taki kraj... Ale trzeba liczyć, że będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Faktycznie, brzydka sprawa, niewiele brakowało a miałbym to samo, kupiłem kiedyś zegary od S4 poliftowe i dobrze, że zostałem w porę ostrzeżony, co gorsze nie miałem faktury, tylko aukcja na allegro:kwasny: sprzedawca bez problemu oddał kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Niestety w naszym kraju nie jest tak różowo jak by się wydawało. Jeżeli teraz sprzedawca będzie twierdził że nie wie czy to jest ten sam sterownik który Ci sprzedał i nie udowodni się mu że to na pewno jest ta część to nic mu nie zrobią, no chyba że trafią u niego jeszcze na jakieś inne trafne graty to będzie miał ciepło. A tak wogóle to nie ma jeszcze u was w okolicy nikogo poza ASO kto ściąga CP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 email z adaptacjami klimy poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi